Şimdi Ara

Ersin Düzen, 278 Bin TL maaş iddiasına cevap verdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ersin Düzen, 278 Bin TL maaş iddiasına cevap verdi!

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'de haftada 2 gün yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Olayın sosyal medyada büyük yankı yaratması üzerine dün sabah saatlerinde Twitter'dan bir açıklama yapan Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını verdi.

"İDDİALAR VE HABERLER YALAN"

Ersin Düzen, sosyal medyada tepkilerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama daha yaptı. İşte o açıklama:

"Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla..."

Kaynak: Futbolistan.netErsin Düzen

• Aynı Arda'nın prim sonrası açıklaması işte. Klasik biatçı güzellemesi. Haram olsun Ersin hakkım sana
  • konuda da yazmıştım , futbolcusundan spikerine hepsi artist
  • Bordrosunu gostersin, trt de ne kadar verdigini belgeler ile aciklasin inanalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bordro koyarsa ne olacal bu konusan herkes alır gunahını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler adam hakkında iftira atılma olasılığı var ve buna nasıl cevap vermesini bekliyorsunuz ?

Adamın belkide kariyerini bitirecek, reyting aldırma veya iş alma olasılığını zayıflatacak bir durum var. Halkın önüne atılmış...

Şimdi ben sizin hakkınızda olmayan bir mevzu patlatsam, burada normal duracak mısınız ? Şu olaya bile tepkiniz ne kadar sert ? :)

Kendinizi insanların yerine koyun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler adam hakkında iftira atılma olasılığı var ve buna nasıl cevap vermesini bekliyorsunuz ?

Adamın belkide kariyerini bitirecek, reyting aldırma veya iş alma olasılığını zayıflatacak bir durum var. Halkın önüne atılmış...

Şimdi ben sizin hakkınızda olmayan bir mevzu patlatsam, burada normal duracak mısınız ? Şu olaya bile tepkiniz ne kadar sert ? :)

Kariyerinin devam etmesi hata. O kim ki halkı fırçalıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Beyler adam hakkında iftira atılma olasılığı var ve buna nasıl cevap vermesini bekliyorsunuz ?

Okuduğunu anlamıyor musun kardeş, adam iftira atan kişilik haklarımı zedeleyenlerle hukuk üstünden uğraşacağım diyor. Halka kafa tutacağım mı diyor...

Adam ne yapsin sizin gibi elemanlar bütün gün adamın hakkında atın tutun ama o sussun ne diye ? Boş konuşma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Okuduğunu anlamıyor musun kardeş, adam iftira atan kişilik haklarımı zedeleyenlerle hukuk üstünden uğraşacağım diyor. Halka kafa tutacağım mı diyor...

Adam ne yapsin sizin gibi elemanlar bütün gün adamın hakkında atın tutun ama o sussun ne diye ? Boş konuşma

Sen boş konuşma. Güce biat eden yalakaları savunanların dolu konuşmasını beklemek de ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama boş konuşma. Bu adam 80 milyon maç izlerken halkı fırçaladı mı fırçalamadı mı yalakalık yapmak için? Peşine ödüllendirilmek için günübirlik iftara apar topar Fransa'dan Türkiye'ye getirdiler adamı be ne diyorsun sen ?

Ayrıca o rakamları da kimse poposundan atmıyor. Az okuyun, aydınlanın.

"
    tbmm kit komisyonu üyesi atilla sertel, trt'nin yapım projelerine verilen skandal ücretleri açıkladı.

tbmm kit komisyonu üyesi atilla sertel, trt'nin film, dizi ve çizgi film projelerine verdiği skandal boyuttaki ücretleri açıkladı. chp'li sertel, "spor spikeri ersin düzen, trt stüdyolarında çekilen ortak yapım stadyum programı için haftada 69 bin 500, ayda 278 bin lira alıyor. "

• AC DC A kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin fırçalama olayı nedir hocam bilmediğim için soruyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.