Şimdi Ara

ERSUN YANAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medyada ki genel kanıya bakarsak teknik direktör yerli olursa %90 bu isim Ersun Yanal olucak. nitekim gençlere önem vermesi ve potansiyeli olan bir teknik direktör olması bakımından benimde favorim ersun yanaldır umarım türk olursa o olur.

• Türk olmasını hiç istemiyorum ama olursa yılmaz vural olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk gelecekse o gelsin.

• Ne Ersun Yanalı ya

• Eğer bir türk olacaksa Ersun Yanal en iyi seçenek gibi duruyor. Yalnız Yılmaz Vural'ada çok acıyorum lan adam yıllarca götünü yırttı süper ligde her seferinde Fenerbahçe hayali olduğunu söylüyor bu kadar batmışken 1 sene şans verilse hiçte fena olmaz tamamen duygusal bakarsak Yılmaz Vural'ı görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Eğer bir türk olacaksa Ersun Yanal en iyi seçenek gibi duruyor. Yalnız Yılmaz Vural'ada çok acıyorum lan adam yıllarca götünü yırttı süper ligde her seferinde Fenerbahçe hayali olduğunu söylüyor bu kadar batmışken 1 sene şans verilse hiçte fena olmaz tamamen duygusal bakarsak Yılmaz Vural'ı görmek isterim.

bence yılmaz vural şovmen galatasay maçında saçma sapan bir taktikle çıkıp ağır bir yenilgi almıştı bazen sistemde dengesizlikler yapabiliyor o yüzden pek istemiyorum hem yaptığı hareketlerle çok alay konusu olur.
  • Az önce transfermarkt de istatisliklere baktım adı geçen TDlerin;

Kazanma oranı, maç başına puan, maç başına gol oranı değerlerine baktım..

José Mourinho : Aşırı derecede başarılı

Jorge Jesus, Jupp Heynckes : En az mourinho kadar iyi değereleri

Daum, Aykut : Ortalama degerler Daum daha onde tabi

Ersun Yanal : Çalıştırdığı takımlara göre gayet iyi

Yılmaz Vural: Hocayı tanıyoruz tabi de puanları yerlerde, cıktıgı macların %42sini kaybetmiş...

Burdan bakınca Ersun Yanal iş yapabilir diye dusunuyorum, ancak basın rahat bırakmaz.
  • Her seyin üstüne Ersun yanal'in kadrodaki cogu oyuncuyu tanimasi da kadro planlamasinin yapilmasinda bir avantaj olarak gözüküyor. Yani geldigi ilk gün sunlar gitsin sunlar kalsin suralara da oyuncu alalim diyebilecek durumda Ersun Yanal. Yabanci biri gelirse Türk statüsü,kadrodaki oyunculari tanimak, tanidiktan sonra bazilarini göndermek yerine yenilerini almak filan cok uzun ve zor is. Ersun Yanal puzzlein eksik parcasi gibi bana sorarsaniz su durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkh0

Her seyin üstüne Ersun yanal'in kadrodaki cogu oyuncuyu tanimasi da kadro planlamasinin yapilmasinda bir avantaj olarak gözüküyor. Yani geldigi ilk gün sunlar gitsin sunlar kalsin suralara da oyuncu alalim diyebilecek durumda Ersun Yanal. Yabanci biri gelirse Türk statüsü,kadrodaki oyunculari tanimak, tanidiktan sonra bazilarini göndermek yerine yenilerini almak filan cok uzun ve zor is. Ersun Yanal puzzlein eksik parcasi gibi bana sorarsaniz su durumda.

aynen daha önce oynatılan pas oyununu da fazla bozmadan hücum futboluyla birleştirebilir. eskişehire dikkat ederseniz pas oyununuda oldukça iyi oynatıyor hemde daha seri.
  • http://www.adamspor.com/ynal-ve-sari-geliyor.html şimdiden haberleri çıkmaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.