Sizcede var mı bu his sanki öz değil gibi adam çok iyi güleç biri ama bir eksiklik var adamda..
Hakkında çokta üzülüyorum.Aziz yıldırım ateşten gömleği giydirdi.Hedef gösterdi..
Eskiden çok daha farklı bir Ersun yanal vardı
Kendinden daha emindi..
Allah sonumuzu hayır etsin.
Geçen sene bir sisteme kavuşmuş takımınızı bozdunuz.Bu sistem size yarı final oynattı ki bence kupayı alabilirdiniz.Sabahtan akşama kadar Aykut Kocaman istifa diye bağırdınız.Transfer döneminin yarısına kadar hocasız beklediniz.Yaptığınız transferleri (Emenike dışında) hocasız yaptınız.Sonrada kurtarıcı(EMENİKE) diye 10'a sattığınız adamı 13'e aldınız.Halbuki sizin ileri uca değil orta sahaya ihtiyacınız var 5 tane adam alıyorsunuz 5'ide birbirinin aynı örnek verelim
Webo - Sow - Emenike
Cristian - Emre - Topal - Meireles - Selçuk
yaptığınız tek iyi transfer Bruno Alves onun dışında ben aydınlık bir şey göremiyorum.
Üzgünüm ama Ersun Yanal'ın suçu yok suçlu Ceza evi kapısında Aziz Yıldırım diye bağıran sizlersiniz.
Dün maçı izlerken gerçekten çok sinirim bozuldu.Daha 10 dakika geçmeden sonucun ne olduğu belliydi.Zaten bunu futboldan anlayan herkes görebilmiştir.
Hani üvey anne gelirde size çok güzel annelik yapacağım diye konuşurya. Kocasının hoşuna gitsin diye. Söledikleri yapmacıktır. Yaşamayan bilemez
emanetçi, hedef vs. ne dersen de o işte. Transferler yapılmış üstüne ersun gelmiş ne demek bu? aziz yıldırım gitmedikçe bu kulüpten bi yol olmaz hiç yırtınmayalım ersun,aykut,löw ws.
arkadas dogru demis emanetci gibi tek yil sozlesme,ne takimda temizlik yapabildi nede istedigi birileri oldu,ne ersun nede aykut hocalar agdirmaz benim gozumde,hoca olarak alman ekolunden bekliyorum,soguk kanli olacak,hoca ile oyuncu arasinda sadece profesyonellik babinda iliskiler olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: bordo33
arkadas dogru demis emanetci gibi tek yil sozlesme,ne takimda temizlik yapabildi nede istedigi birileri oldu,ne ersun nede aykut hocalar agdirmaz benim gozumde,hoca olarak alman ekolunden bekliyorum,soguk kanli olacak,hoca ile oyuncu arasinda sadece profesyonellik babinda iliskiler olacak.
Sence öyle bi hoca gelse aziz rahat rahat soyunma odasına iner ona buna azarı basabilirmi ? Aziz böyle bi adam istermi ?
Rahatlıkla dişini geçirebilceği bi teknikdrektör ister. Aykutada ersunada dediğini yaptırıyo. Kafasına göre transfer yapıyo, yapılan transferleri eminim ersun istemedi o gelmeden yapıldı kimisi zaten.
Aşırı derecede amatörce yönetiliyo bunu başaranda inşaatçı aziz. Aziz gitmedikce daha çook teknikdirektörlerinize futbolcularınıza söversiniz esas sövülecek adam aziz iken.
ersun yanal kendi hatasının cezasını çekiyor. ne diye fenere gelerek kendini uçurumun kenarına itiyorsun ki? yönetime hangi oyuncu için bunu alın dedin? hangi oyuncu için yönetime bunu takımda istemiyorum dedin? yönetim kendi başına gitti transflerler yaptı.. sonra da git bi hoca bul ersuna 1 yıl sözleşme yap getir başına hadi takımı oynat. yönetimdeki adamların teknik bilgisi ne ki gidip transfer yapıyolar. adı üstünde "teknik" direktör. getirirsin başa futbolu ona emanet edersin. adamlar yevmiyeli işçi çalıştırır gibi hoca getirdiler takımın başına. bi de işin şu boyutu var bu şartlar altında takıma getirilen bir hocanın oyuncular üzerinde ne gibi bir otoritesi olabilir ki? kim takar ersun u bu saatten sonra. konudan bağımsız ama şunu da söylemeden geçemicem fatih terim in en büyük artılarından biri de teknik bilgisinin yanında otoritesidir. 'eleman' olayını hatırlayın. sadece bu söz karşısında bile terim tavrını sert şekilde koydu. ama fenere gelen teknik direktör zaten "eleman" olmayı baştan kabul ediyor ve bu şartlar altında da otorite falan beklemesin kimse.