Şimdi Ara

Ersun Yanal'ın açıklamasından notlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Konyaspor maçı bizim için milat.Biz lige 2. haftadan itibaren başlıyoruz.Bir daha asla bu camia konyaspor gibi bir maçı yaşamayacak

-Takım hemen hemen tam.Sadece Mehmet Topal'ın ufak sıkıntıları var yarınki antrenmanda göreceğiz

-Hakkımdaki spekülasyonlara kulak vermiyorum

-Yarınki duruşma bizi ilgilendirmiyor.Bizim işimiz saha içi

-Yeri gelecek Kuyt,Sow,Webo ve Emenikenin 4üni birden kullanacağız,yeri gelecek sadece 2sini kullanacağız kesin bir sistem yok

-Arsenal'e çok iyi hazırlandık yarınki maç çok şukela geçecek

• hadi bakalım pek bi kendine güveniyor inşallah laf salatası değildir bunlar
  • Gökhan hazırmış belki oynar
  • Gökhan oynasa keşke.
  • Anlaşılan Konya maçından sonra parçalanan sadece taktik kağıtları değildi demekki futbolcularda nasibini aldı.
  • De get.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun Yanal tartışılacak birisi değil dedi bir soruya.
    Terime egosu yüksek diyenler alın şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Ersun Yanal tartışılacak birisi değil dedi bir soruya.
    Terime egosu yüksek diyenler alın şimdi

bunu "şuan tartışılması gereken biri değil" şeklinde söyledi.basın toplantısı arsenal maçı üzerindeydi.konumuz bu değil demeye getirdi.sırf adamı eleştiricem diye saçma saçma yerlerden kelime topluyorsunuz

• "Ersun Yanal tartışılacak birisi değil. Takımdaki geleceğimin tartışılacağı yer de bu basın toplantısı değil."
    Bu anlamda söyledi sonra burası şuan bu konu için doğru değil dedi. Ayrıca egosu yüksek birisi bu durumu eleştirmek için ya da tartışma çıkarmak için söylemedim ki. Neyse
  • 1 sezon anlaşması olan adamın nesini ciddiye alayım.
  • İlk maçta yaptığı değişiklikler kanser etti ben adamın ne söylediğine değil ne yaptığına bakarım. Eğer böyle devam ederse gönderilmesi taraftarıyım.
  • Böyle maçlara 13 senedir çıkıyorum demiş mi yine
  • Kendisi bilir valla bir senelik anlaşması var başarılı olamazsa bu büyük camia da çalışması söz konusu olamaz bunu kendiside biliyor ne var ne yok ortaya koyucağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.