Şimdi Ara

Ersun Yanal Terim'in Gözdesini İstiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe teknik direktör Ersun Yanal’dan yönetime Hakan Çalhanoğlu uyarısı...

Hamburg’da oynayan ve tercihini Türkiye’den yana kullanarak Ay Yıldızlı formayı giyerek Almanlar’ı kızdıran genç yıldız, gelecek vadeden görüntüsüyle tüm takımların takibinde. Bunlardan biri de Fenerbahçe. Teknik direktör Ersun Yanal bu konuda gerekli uyarısını yönetime yaptı.

Eski talebesi olan Hakan’ı çok iyi tanıdığını ve yakından takip ettiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Mutlaka alınması lazım. Bu sene olmasa da önümüzdeki sezon kesinlikle takıma katılmalı. Bu takımın başında ben olsam da olmasam da mutlaka Hakan’a Sarı-Lacivertli forma giydirilmeli. Yıllardır Hakan’ı takip ediyorum. Milli takım sorumlusuyken bile takip ediyordum” ifadesini kullandığı öğrenildi.

Habetürk

• ilerde madrid'e yada büyük bi takıma gider.
  • Müthiş, olağanüstü süper transfer olur.Lakin gelmez, gelmesin de zaten bu adam Mesut vol.2 olacak topçu; Türkiye'de heba olur Hakan...
  • Habertürk
  • Gelirse müthiş olur transfer olur, birazdan Galatasaray'lı arkadaşlar bu adamı alında buda sönsün diyecektir.
  • Hakan Çalhanoğlu'nun oynadığı takımlar:Waldhof Mannheim Jugend, Karlsruher SC,Hamburg
    Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar:Denizli,Ankaragücü,Gençlerbirliği,Milli Takım,Manisa,Trabzon,Eskişehir

Hadi Milli Takım'da iken birlikte çalıştılar desem Ersun Yanal milli takımda iken Hakan 10 yaşında falandı

Ulan sallamasyon haber yapıyorsunuz bari biraz inandırıcı olun
  • Topal-Alper-Hakan-Holmen-Salih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelirse valla bomba gibi transfer olur Salih - Reco - Hakan uçarız gelecekte
  • Daha salih'i oynatmayan adam hakan'ı ne yapacak adam hem gsli hem de biz bu haldeyken biraz zor gelir
  • Gelirse futbol hayatı biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Topal-Alper-Hakan-Holmen-Salih

Edit:Recep de var.

• artık ben demiştim diyecegim yoksa yalancıya çıkıyor adımız . hala benim yazdıgım isimleri almadık diye bana yalancı diyenlere sesleniyorum . bu oyuncunun ismini ilk kez ben yazmıştım forumda , alırız veya lamayız beni ilgilendiren alıp almamamız değil ilgilenip ilgilenmediğimiz . sonuçta ben hiç bir zaman alıyoruz aldık demiyoruz ilgileniyoruz diyorum
    inanmayanlar transfer konusunun 6. sayfasına bakabilirler . yazdıgım isimlerin hepsi ile iletişime geçildi hepsi ile temas kuruldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Gelirse futbol hayatı biter.

Bir Beşiktaşlıdan bunu duymak...
  • Salih nolcak adam şuan bile şans bulamıyor kendini geliştirmesi için oynaması lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoko41-

Salih nolcak adam şuan bile şans bulamıyor kendini geliştirmesi için oynaması lazım .

Oynaması içinde iyi olması lazım..
  • nası bi oyun tarzı var beyler hiç izlemedim bu arkadaşı ?
  • Bu adamı gs almalı sneijderden çok şey öğrenip ona guzel bir yedek olabilir

• Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray'lıyım, Galatasaray'da oynamak isterim.

http://m.youtube.com/watch?v=-fuQy-t1aig&api_format=3&vndel=watch

• Bu arkadaşı beğenmeyen bir tek ben miyim?
  • kendisi dedi türkiyeye gelmeyi düşünmüyorum diye. Niye gelsin ki adam bize siz futbolcu olsanız gelir misiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.