Şimdi Ara

ERTAN SİNAN ŞAHİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fiziğim sıfır bu yüzden ertan hocanın yks fizik paketini almayı düşünüyorum kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim...

• Tyt fizik YouTube ile de gelişir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 11 Kasım 2018; 1:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    kanal önerin var mı hocam
  • Bedava dersleri bitir zaten tarzı belli oluyor beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın ben memnunum bedavalarla da ful çekersin bu senin çalışmana bağlı ama bunun bedavalardan bariz avantajları olduğu belli konuları buradan bitirdin mi bir soru bankası kadar soru çözmüş oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 11 Kasım 2018; 13:50:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fizikle barış varken gerek yok
  • Hepsine bak anlatımı hoşuna gideni seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xunlei X kullanıcısına yanıt
    teşşekür ederim hocam deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Hasan Kaan Doğru Kimdir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önerim Kazım hoca ile pratik fizik.gecen sene umut onculle çalıştım o da iidir.para vermene gerek yok.umut onculun videolarını not tutarak çalıştım .2 y yaptım o da benim dikkat hatam .kendisi şu an paket satıor ama eski videoları da iyidir.ikisini dene tarafını seç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertan Hoca iyi ama bu aralar aksatmaya başladı.
  • mirhat M kullanıcısına yanıt
    Mirhat haklısın...

Çok uzun bir hareket dersinin hastalıkla birlikte gelmesi kötü oldu benim için. Bütün öğrenciler anlayışla karşıladı bu işin güzel tarafı.

Diğer taraftan dikkatinizi çekiyordur, elimizden geldiğince detaylı bir şekilde işliyoruz dersimizi. Hareket dersi için çok ciddi emek harcandı. Dersleri tam saatinde karşınızda görmek sizlerin hakkı.

Bizler de dersler yetişsin diye, "şurayı yapmayalım madem, zaten anlattık" demiyoruz. Ekibimizi tekrar genişletiyoruz. Bu gibi aksaklıkları aşıp daha da fazlasını üretmeye odaklanacağız.

Yine de eleştirileriniz de yerden göğe haklısınız. Ben gösterilen anlayıştan ötürü de minnettarım.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Sayın Hocam.
    Elinize Emeğinize sağlık. Çok memnunuz sizden.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam kendinize dikkat edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.