Şimdi Ara

Ertan sinan şahin rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki taraf da bilgi vermemek için inat etmiş. Burada yanlış olan zaten başta karşı tarafın tavrı bence. Ne zaman aldın ne zaman aldın. Sipariş bilgilerini ver... Niye? 2019da aldım de geç, arkadaşın dediği gibi, gerçekten alındı ise bu bilgiler verilebilirdi.

Ancak diğer yandan hala şu kafadayım, aldın mı almadın mı, korsan mı aldın, ya sanane... Sen bilgiyi versene? Ne güncellendi? Bilmiyorsan bilmiyorum de, adam sipariş bilgilerini verince mi döküleceksin şunlar güncellendi diye? Böyle saçma iş mi olur? Ben ona göre ürünü alacağım veya almayacağım?

• o nasıl telefon, televizyon kumandası gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    ss alarken kaydır seçeneği var

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt

prenses ela kadar telefon bilgim yok ben de bu nasıl oluyor diyordum boomer olmuşum haberim yok

• PUAHAHHSHSHS ISTE SIZ BUSUNZUZ VAR YA BU KIVIRTMA YONTEMINDEN NEFRET EDIYORUM .

normalde erkekler yapsa bir sey demez ama feminizm de maskulizmi de ayaklar altına aldim diyor XD.AMA ERKEK USTUNLUKCU ERKEKCI YAZARLARA HICBIR SEY DEMEEEEEEZ.

ERKEKLERIN 7 24 SOBDUGU DERS OTAGDA SIRF ERKEKLERE KARISLIK VERDIM DIYE BANA SIKAYET EDILMELI DIYEN OOOOOOO KIZ ARKADAS DA MESELA OZELE GELDIGINDE ULAN OOOOO AL ERKEKLERIN YAZDIKLARI BUNLARA NIYE BIR SEY FEMIYORSUN DEDIM ONLARA GELINCE SEN ERKEKLR BU GRUPTAN IBARET MI SANIYROSUN SOSYAL MEDYYAI GERCEK MI SANIYORSUN DIYE SABUNDUUUU.
    OOOOO OOOOOOR KIZ ARKADASIMJZ BEN DIGER HEMCISNLERMI DE SAVUNURKEN ONLARA TEPKI GOSTERIRKEM ONLAFA HICBIR SEY DEMEEEEEEEEEEEEEEEEDİ KENDISI OYLE BI YERDE ERKEKLERI SVAUNUNCA BI DE KENDI GELDI OZELDEN MESAJ ATIP RAHATSIZ ETTI LNA SOCUNCE IFSA EDIP FISLEDI.
    KENDISINE KUFUR GELINCE IFSA EDIP FISLEYEN KIZ BANA SPVEN ERKRKELRE AYNEN KARISLIK VERDIGIM ICIN SIKAYET EDILMELI DIYOOOOORO.AMA AAA AOOOORWPWUSSU KUFUR ETMENIN CEZASI IFSA ETMEKTEN FISLEMEKTEN AZ ILK KARSISI ETMISSE HIC YOK .BANA O ERKRLLERIN YAPTIGI ASAGILAMALARI ONLARA CEVIRDIM DIYE LAF EDEN OOOOOOOOOOOORR KIZ KENDISINE SOVULUNCE DAHA BETER TEPKI VERIYOR.

BUNU GECTIM BEN BASKALARINI DA SAVUNUYORUM BENCIL DAVRANMIYORUM SADCEE KENDIMI DUSUNMUYORUM BU ORRRRR P ERKELLERIN ETITIG KUFURLERINONLARA CEVIRDIM DIYE BANA LAF ATIYOR .AMA KENDISINE KUFUR GELINCE KENDSI DE KARISLK VERIYOR.BENSE HEMCINSLERIMI SAVUNDUGUM ICIN KUFUR YEDIM KARSILIK VERMIYIIIIM MI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 03/08 Prensesela rezaleti diye okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmaları okurken 4 kere bayıldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.