Ben kitabi alıp almamakta kararsiz kaldım.Cunku daha önce seti almistm.Sadece videoyu alayim dedim. Ertan sinan sahinin de youtube kanalında yeni çıkan kitap videosunun altinda biri içeriğin degisip degismedifini sormus. Yoruma guncelleme bilgisini site ve wp destek hattindwn veriyoruz yazmislar. Simdi burdan neyin degistigini hani degiden konuları soyleyecekler anlami cikiyor degil mi? Oysa destek hattindaki kisi bana evet guncelleme oldu diyip geçiyor.madem boyle diyeceksiniz yorumlarda da guncelleme oldu diyip gecin.Yorumlarda guncelleme hakkinda bilgi verilcek derseniz neyin degistigini soyleyeceginizi dusunuruz.Bilgi vericez diyip vermiyorsunuz.Tamam guncelelem oldu wma youtube yorumlarin altinda guncelleem bilgisinj vercez diyorsunuz vermiyorsunuz. Yorumlarda da guncelleem var diyip gecin. Hayir bi de almayana bilgi yok herhalde.ok baska yerden fotokopi cektirenlere engel olmak için diyelim hadi.kitap fotosunu attim yine soylemedi Seyi alma istegimiz varsa da kaciriyorsunuz |
Ertan sinan şahin rezaleti
-
-
Gelmiş gelmiş hosgelmiş prense sela hoş gelmiş -
biraz daha emoji atarsa kötü olacak ertan -
Başından beri paragöz birisiydi bana göre.
Güncelledik dediği de 1-2 sorunun yerinin değişmesi olabilir sadece. -
Daha önceden seti aldıysan ("Cunku daha önce seti almistm")
Bir daha almana gerek yok.
-
Şimdi de engel yedim.
Hocam setinizi alcaktim. Ama sanirim eski aldigimiz kitaplri kullanmamizi istemiyorsunuz.
Kitaplar elimde zaten kalan konularim degismediyse sadece kalan konularimin videolarini alayim dedim ,ayri olarak kitap almayayim dedim .hiç yardımcı olmuyorsunuz.Tüm seti mi alalim illa ki üzüldüm cidden.
Bi de engel atilmis.
Ben vip fizik devam ya.Bi de boyle yaparak korsana yonlendiriyorsunuz.Kalan konularimin videolarini tekrar alcaktım. Konu guncellendiyse kitabi da alirim belki dedim .Degismediyse kitabin var zaten sadece videolari tekrar alayim dedim.
Simdi hic almak istemiyorum.Bazi yerlerde videolariniz var onlari izleyip gecicem. Bunu siz istediniz. Bu arada korsani da yayan ben degilim dava da edemezsinz. Bana sadece gosterildi .izlemicem (!) Bi yerde istemeden gordum kullaniyorum .
Ama baska insanalri siz bu tavri gosterdikce illa ki kitap elinde olsa bile o kisi iyi niyetli videolari kesin alcakken sadece kitapbdegismediyse niye kitabi yine alayik diyorken bile yoruune hesabinizda bilgi vercem diyip wpde bilgi vermeyince ustune engellerseniz baska insanlar yapabilir haberiniz olsun yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 3 Ağustos 2022; 9:48:18 >
-
Videolra erisemiyorum ya.
Hayret .Beni linçleyen forum bile en azindan simdilik bana laf atan olmamış.
Biri de basindan beri paragoz biriydi demis.
Hocam bakin normalde burda rezil erk*kler bana got deligi bile dedi.ama bu konuda kimse laf atmadi.
Bence hakliyim yani.
Bu arada forumdaki erkeklerin
-
Aşşşşırı boş yapmışsınız. -
Evet zaten vip fizik var onu izlerim kalan konularda .kitaplari da saticam .sinir oldum.
Boyle seylerde tepki koyuyorum ben.trde boykot eksikligi var.binance ni kere dondu sildim baska yere geçtim.
Esş de bitti benim için.
-
Konu çok gereksiz uzamış bence -
Esş almıştım sınava hazırlanırken bilmiyorum yararını göremedim ya da ben iyi dinlemedim değişik bir anlatış biçimi var ve uzun. değişik -
Okurken rage geçirdim çok uyuz adamsın. İçerik değişmesi gerekiyorsa zaten değişir. Onlarla bu kadar konuşacağına buraya konu aç sor. Bazı konular 2020 den kalma bazıları 2021 bazıları 2022 de tekrar çekildi. Yenilenmesine gerek olmayan konulara neden yeni videolar çekilsin? Adam vektörlere dalgalara dinamiğe yeni video çekse ne değişecek. Ki çekmesi gerekiyorsa zaten çekiyor kaç senedir müfredat aynı her sene video çekmek gereksiz. Şu an bir kitabın 2021 basımı ile 2023 arasındaki 3 5 soru farkı var eski diye bakmıyorsunuz ama aynı kitaba 3 katı fazla para veriyorsunuz. -
haksızsın böyle dediğine göre muhtemelen videoları korsan kullandın kitabı da bi tanıdıktan aldın -
sen amma kafa açıyon hacım ya bu ney adama 5 satır foruma 10 satır yazı yazmisin hiç mi usenmedin -
:SAD:AS:D:ASD:SA:D:SA:DASD:SAD:S:D:AS:D
-
Ertan hoca müsait zamanda açıklama yapacaktır konuya. Kendisine iletilecekmis bu konu -
Prenseselaya ilk defa hak veriyorum. %10 degisti %20 değişti gibi basit açıklamalar veya su konudaki konu anlatim kısımları güncellendi demek çok zor değil, sanarsın devlet sırrı saklıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 3 Ağustos 2022; 11:14:47 > -
Hiç bu açıdan bakmamıştım. Prenseselanın zaten bu konularda sabıkası var. Çok mantıklı geldi -
Şahsen Ertan Sinan Şahin hocamın eğitim setinin de yardımıyla fizikte 2019'da 7d 5y olan skorumu 2020'de 13d 1y yaparak yükselttim. Ondan da ziyade yks için hazırlanmasam bile genel olarak benim öğrenme tarzıma uygun olduğu için yine alırdım bence çünkü özellikle etki tepki kuvvetleri prensibini öğrenince dünyaya bakışım değişti bu konuyu bu kadar güzel, detaylı anlatan bi fizik hocam olmamıştı. Yaklaşık 500 tl falan vermiştim helali hoş olsun ben karşılığını aldım. Ama zannetmeyin ki şu kadar para veriyorum yine fizik yapamıyorum o halde esş balondur vs. Arkadaşım sen konulara kafa patlatmadıktan sonra istediğin kadar para ver, elon musk çip yapıp beynine takılabilir seviyeye getirene kadar çabalamadan öğrenemezsin. Tarzın esş'ye uymuyodur ona bir şey diyemem ama benim gibi kendi çalışmayı seven öğrenciler için bence güzel. Çoğu zaman videoyu durdurup 10 15 dk ne anladım, bu bilgiyi nasıl kullanabilirim nasıl bir analoji kurabilirim diye düşünüyordum. Formül ezberlemekle yapmak çok zor bence ayt fiziği. Öğrenmeniz lazım kısaca yorum sorularını yapabilmek için
Senin konuna gelince ben olsam bilgilerimi verirdim kısa keserdim. Tek tek wp ss leri ve buraya konu açmakla uğraşana kadar işimi halledip enerjimden tasarruf etmiş olurdum. Şunu diyebilirdin onu deseydin ne cevap alacaktın merak ettim: 2019 , 2020 senesinde aldım. O seneyle bu senenin baskıları arasında ne fark var ? Bunu sorduğun halde cevap alamasaydın sana hak verebilirdim.
-
o yüzden atmıyor işte yoksa neden atmasın prenses
haksızsın böyle dediğine göre muhtemelen videoları korsan kullandın kitabı da bi tanıdıktan aldın
|
sen amma kafa açıyon hacım ya bu ney adama 5 satır foruma 10 satır yazı yazmisin hiç mi usenmedin
|
Prenseselaya ilk defa hak veriyorum. %10 degisti %20 değişti gibi basit açıklamalar veya su konudaki konu anlatim kısımları güncellendi demek çok zor değil, sanarsın devlet sırrı saklıyorlar.
|
Konu çok gereksiz uzamış bence
|
Başından beri paragöz birisiydi bana göre.
Güncelledik dediği de 1-2 sorunun yerinin değişmesi olabilir sadece. |
Aşşşşırı boş yapmışsınız.
|
Esş almıştım sınava hazırlanırken bilmiyorum yararını göremedim ya da ben iyi dinlemedim değişik bir anlatış biçimi var ve uzun. değişik
|
Benzer içerikler
- pkob nedir
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- itü siber güvenlik mühendisliği
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- eskiden lise kaç yıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X