Arkadaşlar ben ikinci öğtetim pdr kazandım Erzincanda. Burada toplanalım dhliler olarak iyi olur bence.Hangi bölüm olduğunu da yazın lütfen siz de.
Allah kurtarsın hepinizi kardeşim 'neysen' kelimesine alış şimdiden :D
quote:
Orijinalden alıntı: Bcoskun96
kardes neresi kötü memleketin :) hem neysen nedir ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: tylerdurden04
quote:
Alıntıları Göster
Bende sosyal hizmet iö hayırlı olsun hepimize :)
quote:
quote:
Kanka ben 3 yıldır ordayım dar kaçtım :D Kulem Hayaşa Kuğu cafetelli gibi üniversitelilerin takılabileceği 4 mekan vardır. Neysen her soruyu bi kelimeye sığdırmaktır :D naber nasılsın nereye nerdesin gibi her soruyu sorduğun yere göre tek soru kalıbıdır. Poşa derler bide çingenelere aşağı çarşı vardır Ankara'nın Çinçin'i :) amacın ders değil de aosyallikse sosyalliğin afrikasıdır erzincan :D
quote:
quote:
quote:
Kanka ben 3 yıldır ordayım dar kaçtım :D Kulem Hayaşa Kuğu cafetelli gibi üniversitelilerin takılabileceği 4 mekan vardır. Neysen her soruyu bi kelimeye sığdırmaktır :D naber nasılsın nereye nerdesin gibi her soruyu sorduğun yere göre tek soru kalıbıdır. Poşa derler bide çingenelere aşağı çarşı vardır Ankara'nın Çinçin'i :) amacın ders değil de aosyallikse sosyalliğin afrikasıdır erzincan :D
Kardeşim ben çok sosyal bir insan değilim.Bazen arkadaşlarla bi yerlere gidelim , okulda zaman geçircek aktiviteler yapalım yeter.Öyle disco,içki,sigara,alemlere akmak,her gün çarşıya gitmek vs. huylarım yok.Daha doğrusu bu tarz insanlarla samimi olmadığım için böyle sanırsam.10 tane gereksiz arkadaş olacağına 1 tane düzgün aklı başında biri olsa yeter benim için.Çok zorlanırmıyım? Bu arada neysen? :)
Caggle41
kullanıcısına yanıt
Samsun kazandım kardeşim :D
Sinemaya filmler Büyükşehirlerde vizyondan düştükten sonra gelir maksimum iki film oluyo :D dediğin gibiyse sıkılmazsın bence ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: O157H7
Samsun kazandım kardeşim :D
Sinemaya filmler Büyükşehirlerde vizyondan düştükten sonra gelir maksimum iki film oluyo :D dediğin gibiyse sıkılmazsın bence ya :)
Eczacılık
quote:
Orijinalden alıntı: polidaktik
Eczacılık
Alıntıları Göster
upup
quote:
upup
Alıntıları Göster
Sosyal Hizmet kazandık şehir konusunda çok tereddütüm var benim de fakat ben çok asosyal bi insanım. Sıkıntı olmaz o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: hacimentalimcokyorgun
Sosyal Hizmet kazandık şehir konusunda çok tereddütüm var benim de fakat ben çok asosyal bi insanım. Sıkıntı olmaz o zaman
Alıntıları Göster
hukuk bakalım ne olacak açıkçası rezalet olacağına eminim istanbuldan erzincana
quote:
Orijinalden alıntı: AMDPhenom
hukuk bakalım ne olacak açıkçası rezalet olacağına eminim istanbuldan erzincana