Şimdi Ara

Erzurum-Antalya arası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi yoldan giderseniz gidin akşam 17:00 - 18:00 gibi bir şehirde durun hem şehri gezin hemde bir gece dinlenin. hele ufak çocuğunuz varsa daha da önemli uzun molalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerilla100

quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

gerçi mesleğiniz bilmiyorum ama...polisseniz polis evide var.o dahada güzel öğretmen evinden. ptt nin dsi nin yerleri hakkında bilgim yok.onları kayınpedere sormam lazım.

Doğru tahmin ettiniz polisim. Polis evi veya öğretmen evinde kalırız. Yeri önemli, değil artık oraya kadar giden onları da bulur..:)

konyaya girince otogar levhasını takip edin. otogara gelince sola dönüp ş içine devam edin. zaten polis evi ş içine doğru giderken solda kalıyor.otogardan sonra en fazla 1-2 km gidersiniz.görmemeniz mümün değil.

halamın oğluda erzurum polis okulunda polis...

• quote:

quote:

quote:

gerçi mesleğiniz bilmiyorum ama...polisseniz polis evide var.o dahada güzel öğretmen evinden. ptt nin dsi nin yerleri hakkında bilgim yok.onları kayınpedere sormam lazım.

Doğru tahmin ettiniz polisim. Polis evi veya öğretmen evinde kalırız. Yeri önemli, değil artık oraya kadar giden onları da bulur..:)

konyaya girince otogar levhasını takip edin. otogara gelince sola dönüp ş içine devam edin. zaten polis evi ş içine doğru giderken solda kalıyor.otogardan sonra en fazla 1-2 km gidersiniz.görmemeniz mümün değil.

halamın oğluda erzurum polis okulunda polis...

Yeri önemli değil polis evinin, navigasyonda gösteriyor zaten yerini kolay bulurum bu yüzden..Teşekkürler
    Erzurumda öylemi..Ne güzel bende erzurumda okumustum polıs okulunu. Rahatı yerındemıymıs?

• Google Earth ve Google maps iyidir ama bazen insanın hiç hoşlanmadığı güzergahı çiziyor. mesela ben İstanbul'dan Konya'ya hiç bir zaman otobandan gitmem. Fakat yolu otobandan çiziyor.

Ben eski kafalıyım. FSM köprüsünü geçtikten sonra Kozyatağı'ndan E-5'e iniyorum. Gebze'den düz devam edip E-5 üzerinden ve İzmit'in içinden geçiyorum. Sapanca gölünün eski yol tarafından, yani E-5 ten devam edip Adapazarı-Bilecik-Ankara yol kavşağına gelip sağa, Bilecik istikametine dönüyorum. Bilecik-Kütahya-Afyon üzerinden Konya'ya ulaşıyorum.

Hadi gel şimdi bunu Google maps ve navigasyon cihazına anlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Google Earth ve Google maps iyidir ama bazen insanın hiç hoşlanmadığı güzergahı çiziyor. mesela ben İstanbul'dan Konya'ya hiç bir zaman otobandan gitmem. Fakat yolu otobandan çiziyor.

Ben eski kafalıyım. FSM köprüsünü geçtikten sonra Kozyatağı'ndan E-5'e iniyorum. Gebze'den düz devam edip E-5 üzerinden ve İzmit'in içinden geçiyorum. Sapanca gölünün eski yol tarafından, yani E-5 ten devam edip Adapazarı-Bilecik-Ankara yol kavşağına gelip sağa, Bilecik istikametine dönüyorum. Bilecik-Kütahya-Afyon üzerinden Konya'ya ulaşıyorum.

Hadi gel şimdi bunu Google maps ve navigasyon cihazına anlat.

Haklısın...

• Rota planlama için Mercedes-Benz'in web sitesinde bir uygulama mevcut. Bunu da dikkate alabilirsiniz
  • quote:

Merhab bu yaz ilk defa Erzurum dan Antalyaya özel aracımla 2+1 kişilik ailemle tatile gideceğim. yol güzergahında bulunan yol durumunu merak ediyorum. Gececegim yol hakkında bilenler var ise bilgilendirirseniz ve tavsiyelerinizi yazarsanız çok iyi olur.
    Güzergah: Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri-Nevsehir/Avanos-Nevsehir-Aksaray- Konya-Seydişehir-Manavgat-Antalya

Teşekkürler...Herkese hayırlı yolculuklar..:)

çizdiğiniz güzergah en mantıklı olanıdır.
  • hocam erzurumda görev yapıyorum bu güzergahı sık sık kullanıyorum tavsiye ederim...

antalya - ısparta - konya- kayseri - sivas - erzincan -erzurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

hocam erzurumda görev yapıyorum bu güzergahı sık sık kullanıyorum tavsiye ederim...

antalya - ısparta - konya- kayseri - sivas - erzincan -erzurum

Teşekkür ederim..saolun
  • Hocam aynı güzergahtan 1 kez arabamla , 1 kezde otobüsle gidip gelmişliğim var.Size tavsiyem kendinizi çok fazla zorlamayın ! Yerinizde olsam nevşehirde 1 gün kalırım ki ben öyle yapmıştım, Çok yorulursunuz, Deyim yerindeyse turşunuz çıkar yolda ! Sivasa kadar zaten enerjinizin yarısı tükenir , malum rampa çık bir daha in, bol bol viraj vs vs vs ... Ama her ne olursa olsun reflekslerinizin zayıfladığını hissettiğiniz An direksiyonu bırakın Keşke Erzurum ankarada olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altayer

Hocam aynı güzergahtan 1 kez arabamla , 1 kezde otobüsle gidip gelmişliğim var.Size tavsiyem kendinizi çok fazla zorlamayın ! Yerinizde olsam nevşehirde 1 gün kalırım ki ben öyle yapmıştım, Çok yorulursunuz, Deyim yerindeyse turşunuz çıkar yolda ! Sivasa kadar zaten enerjinizin yarısı tükenir , malum rampa çık bir daha in, bol bol viraj vs vs vs ... Ama her ne olursa olsun reflekslerinizin zayıfladığını hissettiğiniz An direksiyonu bırakın Keşke Erzurum ankarada olsaydı

Dikkate alırım, zaten dikkatim dağıldığında kalırım ilk şehird kendimi zorlamam..
    Antalya içi trafik nasıldır? Bir yerden başka bir yere çabuk gidebilirmiyiz ayrıca akşamları hareketli, aileyle birlikte gezilebilecek yerler nerelerdir?

• Kayseri'de kalmayı düşünürseniz aklınızda olsun polisevi Erciyes'in eteklerinde çok güzel bir yerde. Hem Erciyes'i de görmüş olursunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Altayer

Hocam aynı güzergahtan 1 kez arabamla , 1 kezde otobüsle gidip gelmişliğim var.Size tavsiyem kendinizi çok fazla zorlamayın ! Yerinizde olsam nevşehirde 1 gün kalırım ki ben öyle yapmıştım, Çok yorulursunuz, Deyim yerindeyse turşunuz çıkar yolda ! Sivasa kadar zaten enerjinizin yarısı tükenir , malum rampa çık bir daha in, bol bol viraj vs vs vs ... Ama her ne olursa olsun reflekslerinizin zayıfladığını hissettiğiniz An direksiyonu bırakın Keşke Erzurum ankarada olsaydı

Dikkate alırım, zaten dikkatim dağıldığında kalırım ilk şehird kendimi zorlamam..
    Antalya içi trafik nasıldır? Bir yerden başka bir yere çabuk gidebilirmiyiz ayrıca akşamları hareketli, aileyle birlikte gezilebilecek yerler nerelerdir?

antalya şehir içi trafiği rahattır. yazın bile öyle aman aman trafik olmaz yolları rahattır, güzelce gezebilirsiniz.

Allah kaza bela vermesin. hayırlı yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 3 Mart 2011; 1:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Rota planlama için Mercedes-Benz'in web sitesinde bir uygulama mevcut. Bunu da dikkate alabilirsiniz

Pek güvenilir değil. En kısa yolu çiziyor. Beni köy yollarından Konya'ya ulaştırdı. Eskişehir'in oralardan bir yerden ara yollara soktu. Akşehir veya Ilgın'ın oralardan çıkardı.
  • Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri-Nevsehir/Avanos-Nevsehir-Aksaray- Konya-Seydişehir-Manavgat-Antalya güzergahı güzel bir güzergah.

Sivastan itibaren bir kaç defa kullandım bu güzergahı. Zaten neredeyse tamamı duble yol. Geçerken peri bacalarını ziyaret edebilirsiniz. Konya Meramda da etli pide güzel olur.

İyi yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri-Nevsehir/Avanos-Nevsehir-Aksaray- Konya-Seydişehir-Manavgat-Antalya güzergahı güzel bir güzergah.

Sivastan itibaren bir kaç defa kullandım bu güzergahı. Zaten neredeyse tamamı duble yol. Geçerken peri bacalarını ziyaret edebilirsiniz. Konya Meramda da etli pide güzel olur.

İyi yolculuklar.

Konya Meram'da Meşhur Aydın Çavuş var. Tepede. her şeyin en tazesi ve en doğalını bulabilirsiniz. Çok güzel ve nezih bir mekan. Hafta sonu yer bulmak çok güç. hafta içi gidilebilir. Ayrıca balkon kısmında sıcak çayınızı yudumlarsınız. Ve o balkon kısmından neredeyse tüm Konya görünüyor.

• quote:

quote:

ben burdurluyum.mesleğim gereği yozgattayım ve sürekli memlekete giderken nevşehir-aksaray-konya-ısparta-bucak yapıyorum.7 yıldır git gel yollardaki çukurları öğrendim.

kayseri nevşehir arası (81 km olması lazım) duble yol.tavsiyem vaktiniz olursa zelve göreme ürgüp ve derinkuyuyu gezmeniz.

nevşehir aksaray arası (80 km ) duble yol. yine vakit bulursanız aksaraya gelmeden ıhlara vadisini görmeniz

aksaray konya arası (145 km falan ) artık duble yol oldu.bu arada gezecek hiç bişi yok.zaten düz yol yanınıza çerez meyve alın bu yol anca bişilerle meşgul olarak biter.

konya - akseki üzeri- antalya..(320-330 km arası ) yol çok geniş...konyada güzel bi ince mi ince kıtır mı kıtır bi etli ekmek yemeniz ve mevlanayı ziyaret etmeniz.Sonrasında seydişehir üzeri harika manzaralı çam kokulu toroslardan kıvrıla kıvrıla aksekiden manavgata geçersiniz.Ha unutmadan aracınızda inşallah klima vardır.yoksa bu yol çekilmez.

yalnız aksekide inerken dikkat edin.ilk kez gidenler için bazı yerlerine sert virajlar var.Navigasyon varsa az çok görebilirsiniz ama siz yinede etrafın manzarasına çam kokularının büyüsüne kapılıp gözünüzü yoldan ayırmayın.Mümkünse yavaş gidin manzaranın tadını çıkartın.Hatta yol kenarlarındaki çeşmelerden buz gibi su içip ekmek arası peynir size eşlik edebilir.

Manavgata indikten sonra yol çok güzel ama çok sıkışık olur dikkat edin.

Antalyada nereye gideceğinizi bilmiyorum ama söylerseniz ona göre gezilecek yerleri söyleye bilirim.

Çok teşekkür ederim, şimdiden yol için iştahlandım.Negüzel anlattınız Söylediklerinizi dikkate alacağım. Antalya merkezinde 3-4 gün kalmayı düşünüyoruz. Kalacağımız yer denize yakında olabilir uzak ta o akdar önemli değil fakat denize yakın olması tercihimdir.Sonucta aksamları en hareketli yerler denize yakın yerlerdir dolaşmak için.

antalya merkezde kalacaksanız bi 5-10 km daha ileri gidip konyaaltı plajında kalmanızı tavsiye ederim.Kafanıza göre bi otel yada pansiyon elbet bulursunuz.

• Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim
    Çok yardımcı oldunuz ve gezi iştahımı kabarttınız ya..Nasıl dayanacağım ben şimdi yaza kadarNeyse sağık olsun..
  • kayseriden sonrasini birkaç sefer gittim. özellikle konya-manatgat arasinda dikkatli olun hem yol kötü hemde uzun bir yolculuktan sonra dikkat kayibi olabilir. ama manzara ve doğa müthiş mutlaka oradaki daglari tirmandiktan sonra bir mola verin o hava super gelecek tabi yazin olmasina rağmen iciniz soguktan urperecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

kayseriden sonrasini birkaç sefer gittim. özellikle konya-manatgat arasinda dikkatli olun hem yol kötü hemde uzun bir yolculuktan sonra dikkat kayibi olabilir. ama manzara ve doğa müthiş mutlaka oradaki daglari tirmandiktan sonra bir mola verin o hava super gelecek tabi yazin olmasina rağmen iciniz soguktan urperecek.

Karpuz almayı sakın unutmayın. Ben denedim. Süper oluyor yolculukta karpuz ve peynir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.