Şimdi Ara

Erzurum-Antalya arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhab bu yaz ilk defa Erzurum dan Antalyaya özel aracımla 2+1 kişilik ailemle tatile gideceğim. yol güzergahında bulunan yol durumunu merak ediyorum. Gececegim yol hakkında bilenler var ise bilgilendirirseniz ve tavsiyelerinizi yazarsanız çok iyi olur.
    Güzergah: Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri-Nevsehir/Avanos-Nevsehir-Aksaray- Konya-Seydişehir-Manavgat-Antalya

Teşekkürler...Herkese hayırlı yolculuklar..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksat45 -- 2 Mart 2011; 16:53:30 >

• google mapsten inceleyebilirsin güzergahı ben öyle yapıyorum bilmediğim bir yere giderken :) 1241 km çıktı google maps'in yol tarifinde.şimdiden kolay gelsin diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

google mapsten inceleyebilirsin güzergahı ben öyle yapıyorum bilmediğim bir yere giderken :) 1241 km çıktı google maps'in yol tarifinde.şimdiden kolay gelsin diyorum :)
    Her zaman Google Maps' e güvenmeyin bence.

Yolu uzattığı çok oluyor.

Misal, Edirne'den Bursa'ya güzergah çıkarın, Çanakkale yerine İstanbul üzerinden yol tarifi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

Misal, Edirne'den Bursa'ya güzergah çıkarın, Çanakkale yerine İstanbul üzerinden yol tarifi yapıyor.

Alıntıları Göster
    Bir navigasyon cihazı işinizi kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Pardon ama başlıkta harflerin neden birinin büyük birinin küçük olduğunun açıklaması var mı?
    Bunu son zamanlarda çok görmeye başladım , yeni bir dil mi doğuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Pardon ama başlıkta harflerin neden birinin büyük birinin küçük olduğunun açıklaması var mı?

Ben söyleyecektim ama, başka başlıkta sürekli tartışmalardan yakınıyoruz.

Söylemekten vazgeçmiştim.
  • quote:

quote:

Ben söyleyecektim ama, başka başlıkta sürekli tartışmalardan yakınıyoruz.

Söylemekten vazgeçmiştim.

Alıntıları Göster
    nagivasyon cihazları işinizi görür.

• quote:

Cevaplayan arkadaslara çok teşekkürler..Google Maps da 1241km cıvarı 17 saat zaman bıcıyor fakattam guven olmuyor tabı hız sınırlarına ve farklı durumlara gore bu zamanı belırlıyor.Normalde daha erken varlıabılecegını cok kere tecrübe ettim.Google maps çok güzel bir şey fakat arkadasın dedıgı gıbı her zaman guven olmuyor sonucta bır resımden ote bırısının yasamıslıgı daha gercekcıdır.Bir navigasyonum var..
    Kygt sevgılı kardesım bu harflerı neden boyle yaptıgımı soruyorsun acıkcası bende tam cevap veremem sadece daha dıkkat cektıgını ve gozume sırın gozuktugunden dolayı dıyebılırım. Hassasiyetinden dolayı tesekkur ederım.

• Epey uzun bir yol bence sivas ve konyada yada sadece kayseri de bir gece dinlenmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksat45

quote:

Cevaplayan arkadaslara çok teşekkürler..Google Maps da 1241km cıvarı 17 saat zaman bıcıyor fakattam guven olmuyor tabı hız sınırlarına ve farklı durumlara gore bu zamanı belırlıyor.Normalde daha erken varlıabılecegını cok kere tecrübe ettim.Google maps çok güzel bir şey fakat arkadasın dedıgı gıbı her zaman guven olmuyor sonucta bır resımden ote bırısının yasamıslıgı daha gercekcıdır.Bir navigasyonum var..
    Kygt sevgılı kardesım bu harflerı neden boyle yaptıgımı soruyorsun acıkcası bende tam cevap veremem sadece daha dıkkat cektıgını ve gozume sırın gozuktugunden dolayı dıyebılırım. Hassasiyetinden dolayı tesekkur ederım.

Alıntıları Göster
    http://www.opet.com.tr/tr/Icerik.aspx?cat=3&id=31

• quote:

bende edirnede yaşıyorum bahsettiğiniz durum google maps'in çanakkaledeki feribot ile geçiş imkanını bilmemesinden dolayı :) bende edirne-izmir güzergahı çıkartırken (edirne-lapseki / gelibolu-izmir) olarak çıkarmıştım bu yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Epey uzun bir yol bence sivas ve konyada yada sadece kayseri de bir gece dinlenmenizi tavsiye ederim.

Kayseride Kapadokyada küçük konaklamalar ve görülebilecek yerleri gördükten sonra Konya da bir gece kalacağız.Çünkü Konyadan sonra bayağı dağlık bir yere benziyor; o kadar yoldan sonra böyle bir yola devam etmek çok tehlikeli olabilir. Zaten gerek de yok acele etmeye heryerin tadını çıkartmak lazım tatil sonuçta bu adı üstünde..

Ayrıca acaba güvenli bir konaklama ve kahvaltı dışında ek özelliği olmayan çok da lüks olmayan fıyat acısından normal ve bıraz ustu otel antalya merkez ve yakın cevresınde bulabılırmıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksat45 -- 2 Mart 2011; 16:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

quote:

bende edirnede yaşıyorum bahsettiğiniz durum google maps'in çanakkaledeki feribot ile geçiş imkanını bilmemesinden dolayı :) bende edirne-izmir güzergahı çıkartırken (edirne-lapseki / gelibolu-izmir) olarak çıkarmıştım bu yüzden :)

Alıntıları Göster
    ben burdurluyum.mesleğim gereği yozgattayım ve sürekli memlekete giderken nevşehir-aksaray-konya-ısparta-bucak yapıyorum.7 yıldır git gel yollardaki çukurları öğrendim.

kayseri nevşehir arası (81 km olması lazım) duble yol.tavsiyem vaktiniz olursa zelve göreme ürgüp ve derinkuyuyu gezmeniz.

nevşehir aksaray arası (80 km ) duble yol. yine vakit bulursanız aksaraya gelmeden ıhlara vadisini görmeniz

aksaray konya arası (145 km falan ) artık duble yol oldu.bu arada gezecek hiç bişi yok.zaten düz yol yanınıza çerez meyve alın bu yol anca bişilerle meşgul olarak biter.

konya - akseki üzeri- antalya..(320-330 km arası ) yol çok geniş...konyada güzel bi ince mi ince kıtır mı kıtır bi etli ekmek yemeniz ve mevlanayı ziyaret etmeniz.Sonrasında seydişehir üzeri harika manzaralı çam kokulu toroslardan kıvrıla kıvrıla aksekiden manavgata geçersiniz.Ha unutmadan aracınızda inşallah klima vardır.yoksa bu yol çekilmez.

yalnız aksekide inerken dikkat edin.ilk kez gidenler için bazı yerlerine sert virajlar var.Navigasyon varsa az çok görebilirsiniz ama siz yinede etrafın manzarasına çam kokularının büyüsüne kapılıp gözünüzü yoldan ayırmayın.Mümkünse yavaş gidin manzaranın tadını çıkartın.Hatta yol kenarlarındaki çeşmelerden buz gibi su içip ekmek arası peynir size eşlik edebilir.

Manavgata indikten sonra yol çok güzel ama çok sıkışık olur dikkat edin.

Antalyada nereye gideceğinizi bilmiyorum ama söylerseniz ona göre gezilecek yerleri söyleye bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

ben burdurluyum.mesleğim gereği yozgattayım ve sürekli memlekete giderken nevşehir-aksaray-konya-ısparta-bucak yapıyorum.7 yıldır git gel yollardaki çukurları öğrendim.

kayseri nevşehir arası (81 km olması lazım) duble yol.tavsiyem vaktiniz olursa zelve göreme ürgüp ve derinkuyuyu gezmeniz.

nevşehir aksaray arası (80 km ) duble yol. yine vakit bulursanız aksaraya gelmeden ıhlara vadisini görmeniz

aksaray konya arası (145 km falan ) artık duble yol oldu.bu arada gezecek hiç bişi yok.zaten düz yol yanınıza çerez meyve alın bu yol anca bişilerle meşgul olarak biter.

konya - akseki üzeri- antalya..(320-330 km arası ) yol çok geniş...konyada güzel bi ince mi ince kıtır mı kıtır bi etli ekmek yemeniz ve mevlanayı ziyaret etmeniz.Sonrasında seydişehir üzeri harika manzaralı çam kokulu toroslardan kıvrıla kıvrıla aksekiden manavgata geçersiniz.Ha unutmadan aracınızda inşallah klima vardır.yoksa bu yol çekilmez.

yalnız aksekide inerken dikkat edin.ilk kez gidenler için bazı yerlerine sert virajlar var.Navigasyon varsa az çok görebilirsiniz ama siz yinede etrafın manzarasına çam kokularının büyüsüne kapılıp gözünüzü yoldan ayırmayın.Mümkünse yavaş gidin manzaranın tadını çıkartın.Hatta yol kenarlarındaki çeşmelerden buz gibi su içip ekmek arası peynir size eşlik edebilir.

Antalyada nereye gideceğinizi bilmiyorum ama söylerseniz ona göre gezilecek yerleri söyleye bilirim.

Çok teşekkür ederim, şimdiden yol için iştahlandım.Negüzel anlattınız Söylediklerinizi dikkate alacağım. Antalya merkezinde 3-4 gün kalmayı düşünüyoruz. Kalacağımız yer denize yakında olabilir uzak ta o akdar önemli değil fakat denize yakın olması tercihimdir.Sonucta aksamları en hareketli yerler denize yakın yerlerdir dolaşmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Alıntıları Göster
    erzurumdan çıkıpta konyada konaklayacaz demişsiniz ama erzurum konya baya bi uzak.dayana bilecekmisiniz o kadar yola.ben yozgat-konta 400 km yapıyorum beni baya yoruyo.bence siz kayseride yada nevşehirde konaklayın.

erzurum konya nerden baksan 900-950 km vardır. aileyle zor olur bu yolculuk.hele bide çocuk varsa dahada zor...

• quote:

erzurumdan çıkıpta konyada konaklayacaz demişsiniz ama erzurum konya baya bi uzak.dayana bilecekmisiniz o kadar yola.ben yozgat-konta 400 km yapıyorum beni baya yoruyo.bence siz kayseride yada nevşehirde konaklayın.

erzurum konya nerden baksan 900-950 km vardır. aileyle zor olur bu yolculuk.hele bide çocuk varsa dahada zor...

Normalde Konya planlıyoruz fakat tabi duruma göre değişecek. Neden konya planlıyorum; ben Manisalıyım fakat Erzurumda çalışıyorum. Senede birkac defa Manisa - Erzurum arası yolculuk yapıyorum. Genelde de Ankarada konaklıyorum. Bu da 750 de bir konaklama demek oluyor.Bu güzergahtaki tecrübeme dayanarak Konya dedim.Fakat yolun yoruculuğuna ya da kolaylığına göre de değişir tabi. Bakalım Allah nasib eder de o gün gelirse bir yerlerde kalırız elbet, Allah hayırlısını versin:)

• quote:

quote:

Normalde Konya planlıyoruz fakat tabi duruma göre değişecek. Neden konya planlıyorum; ben Manisalıyım fakat Erzurumda çalışıyorum. Senede birkac defa Manisa - Erzurum arası yolculuk yapıyorum. Genelde de Ankarada konaklıyorum. Bu da 750 de bir konaklama demek oluyor.Bu güzergahtaki tecrübeme dayanarak Konya dedim.Fakat yolun yoruculuğuna ya da kolaylığına göre de değişir tabi. Bakalım Allah nasib eder de o gün gelirse bir yerlerde kalırız elbet, Allah hayırlısını versin:)

Alıntıları Göster
    yol tecrübesi varsa sorun yok.sabah erkenden çıkarsan sorun olmaz.aman uykuya dikkat etde gerisi sorun değil.konyada öğretmen evinde kalırsınız.birisi alaaddin tepesinin orada diğeri stadın yanında.tavsiyem stadın oradakine gidin. orası daha güzel.şehir merkezinde sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 2 Mart 2011; 17:08:50 >

• quote:

yol tecrübesi varsa sorun yok.sabah erkenden çıkarsan sorun olmaz.aman uykuya dikkat etde gerisi sorun değil.

• quote:

quote:

yol tecrübesi varsa sorun yok.sabah erkenden çıkarsan sorun olmaz.aman uykuya dikkat etde gerisi sorun değil.

Alıntıları Göster
    gerçi mesleğiniz bilmiyorum ama...polisseniz polis evide var.o dahada güzel öğretmen evinden. ptt nin dsi nin yerleri hakkında bilgim yok.onları kayınpedere sormam lazım.

• quote:

gerçi mesleğiniz bilmiyorum ama...polisseniz polis evide var.o dahada güzel öğretmen evinden. ptt nin dsi nin yerleri hakkında bilgim yok.onları kayınpedere sormam lazım.

Doğru tahmin ettiniz polisim. Polis evi veya öğretmen evinde kalırız. Yeri önemli, değil artık oraya kadar giden onları da bulur..:)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.