Bir nedenden dolayı yolum düştü, Antalya merkezden Avsallar'a nasıl gidilir, kaça gidilir , nasıl geri dönülür? Bir de avsallar nası bir yer? Şimdiden teşekkürler.
Güzel yer 2 sene orada tatil yaptık Antalyalı olan sensin bize mi soruyosun
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
alanya yolu üzerinde olduğunu biliyorum da, hiç gitmedim.Şimdi bir arkadaş gelicek tatile, yalnız bırakmamak gerek
quote:
Orjinalden alıntı: M@XWeLL
quote:
alanya yolu üzerinde olduğunu biliyorum da, hiç gitmedim.Şimdi bir arkadaş gelicek tatile, yalnız bırakmamak gerek
Geçen sene ben de çağırdım gelmedin Alanya uzak diye
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: M@XWeLL
quote:
Geçen sene ben de çağırdım gelmedin Alanya uzak diye
alanya avsallardan uzak zaten, sorun ne
ince iş bu
up
alanya otobüslerine binersen seni avsalların girişinde bırakırlar gerisini kendin oradan taksiye binerek yada bir şekilde halledersin
alanya otobüslerine binersen seni avsalların girişinde bırakırlar gerisini kendin oradan taksiye binerek yada bir şekilde halledersin
sağol
peki dönerken de aynı yerden binebilir miyim yoksa alanya otogara mı gitmem gerekir?
Antalya Avsallar Transfer yapabilirsin via rent a car 0532 692 82 71 fiyatları uygun
Avsallar çok güzel bir yer. Meydanı olsun, kamp alanı olsun. Güzel yer yani.
:) ben burada yaşıyorum yeni gördüm güzel yerdir severim, bir avsallarlıyı nasıl tanımlarsınız ?
bende avsallardayım hayatımda bir yere bu kadar lanet edip küfür ettiğimi hatırlamıyorum hiç bir hizmeti tam değil yaz ortasında sabah akşam fark etmeden elektrik gider ya da net gider.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme