|
Bildirim
|
Gecmis olsun kardesim. Simdi soyle yapiyorsun once bir berbere gidip o saclari kestiriyrsun tamam mi?
Yanlari 3 ustleride 4 e verirsen iyi olur. Sonra o piercing leri falan kaybediyorsun olmaz yani. Kiz meselesi falan unutuyorsun okey? Yok orda kizla el ele sokakta tutusmak falan yani hayal kurma Herhangi bir kiza 2 metre mesafen olucak en az okey? Derslerine calisacaksin adam gibi Cok canin sıkılırsa cag kebap yemeye gidebilrsin. Şimdi senin kiyafetlerin falan da sıkıntılıdır. Şort mort falan aklindan gecirme adami tek yumrukla nakavt ederler. Adam gibi gomlegini, kiravatini, pantolononu , kunduruna cekip okula gidiyorsun tamam mi ? |
Kendileri kel çünkü çekemiyolar
|
Dayak zaten banko ben ölmezsin anlamında yazdım
|
-
|
harbiden ne alaka neden utanayım milletin içinde yemek yemeye? irade meselesi değil mi oruç? tutan iradesini de nefsini de tutsun benim yemek yemem kimseyi bağlamaz umursamam da
|
Çomarın olmadığı yer mi var olm
|
-
|
Hocam dayanamayan dışarı çıkmayacak dışarı çıkması gereken de tutmayacak o zaman. 10 yaşındayken 30 gün tutuyordum ben bu iş öyle abartılacak bir şey değil iraden yoksa tutmazsın olur biter , kendini ezdirmemesi lazım kimsenin.
|
Ulan bu nasıl bir mallık aw.Bende oruc tuttum tutuyorum. Benim olduğum ortamda biri yemek yesin su icsin hatta yanımda yapsın ne fark eder. İsteyen istediğini yapar ben orucluyum diye yanımdaki karsımdaki de tutacak diye bir sey yok. Orucun amacı zaten nefsini kontrol etmek başkalarını değil.Şöyle çomar düşüncelerden sıyrılın artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:22:26 > |
|
|
|
|
|
|
|