Bildirim
Erzurum hukuk içerii
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erzurum da yaşıyorum henüz üniversite okumasam da gidip gördüğüm için bilgi verebilirim :) Atatürk Üniversite si zaten Türkiye de ki Kampüs ü en büyük olan üni lerden biri galiba yani Kampüs güzel içersinde cafe ler sinemalar bowling salonu vs her türden sosyal aktivite ortamı var merkeze uzaklığı yürüyerek 5 dakika. Hukuk Fakültesi Kampüs merkezi nin Biraz dışında kalıyordu sanırım ama yinede Kampüs içinde yani. Erzurum sağlık açısından falan da Doğu nun en gelişmiş ili zaten Kampüs içerisinde hastane falan bulunuyor o konudan çok iyi yani. Eğer bayan san giyimine kuşamına dikkat etmen gerekir mesela bi şort giymek istanbul da İzmir de normal dir ama erzurum da çok da normal değildir. Eğer erkeksen küpe falan bu işler terstir erzurumluya yani. Okul zamanında kalabalık olur öğrenci şehridir yani öğrenci ye ev veren de var vermeyen de var kira lar 650 700 civarı normal 3+1 ev için yurt olanakları zaten çok fazla. Erzurum hakkında söyleyeceklerim bu kadar yani güzel bi şehrimiz var başka merak ettiğin bişe varsa da sorabilirsin😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Erzurum hukukta okuyorum. istediğin soruları sorabilirsin -
Hocam Üniversitenin ve bölümün artı ve eksiklerini yazar mısın rica etsem? 27k oldum eğer istediğim Antep Afyon falan gelmezse Erzurum gelir. Ve ben ne bileyim Erzuruma soğuk bakıyorum
Hocam iö sü ile bö arasındaki fark varmı acaba benm sıralama sınırda kaldı 500 kişi ile kaçıyo orası gelmesse tercih etmelimiyim bide eğitim seviyesinden felan bahsedebilirnisin ortamdan felan
Çok güzel özetlemişsin hocam bi önyargım var oraya acaba gelsemmi gelmesemmi bilmiyorum yani rahat edilirmi
Sınıflar 180 kişilik. Ama 1.öğretim 250 alıyor yapacak birşey olmadigi için millet derse geliyor.o yüzden 2.öğretim çok daha rahat :)
Hoca farkı varmı hocam aynı larımı giriyo bide kaç prof var orda
Hoca farkı yok
Peki sen memnunmusun dostum çok kararsızım
Orta derece diyebilirim .
hocam merhaba. burda bi arkadaş daha vardı o da sağolsun cevaplamıştı erzurum hakkındaki sorularımı. şimdi sana da sormak istiyorum. o sorduğum arkadaş bana yurt konusunda çok fakir olduğunu söyledi. yani tam özel yurtların bile düzgün olmadığını söyledi sen ne diyosun ?
şehirde soğuk hayatı çok fazla etkiliyor mu ? çeşmelerde sular falan donuyor mu yani ?
okulda o salakça reisçilik oyunları falan devam ediyor mu ?
hukuk fakültesini biliyorsan eğer, duruşma salonu falan var mı yani öğrenciye yatırım yapılıyor mu ?
ikinci öğretimle ne fark var yani okul ve yaşam olarak -
Paylaşım yurtları var bu sene 600 700 arasında olucakmış fiyatları 8 çeşit yemek havuz ve spor salonu var diye biliyorum. Diğer özel yurtlar ise 400 700 arasında. okulun yakınında çok yok demek istemiş olabilir belki. soğukta gezmek istemezsin pek fazla yoruyor insanı. Ama gezmek istersen belediye 7/24 çalışıyor caddelerde pek fazla kar görmezsin. (merkezi yerlerde ) Hukuk fakültesi kampüsün içinde ama çok dışında kalmış. erzurumda binalarda sürekli ısıtıcılar yanar o yüzden sıkıntı çekmezsin. Dışardaki muslukta tabikide donar -35 olmuştu bir çarşamba gecesi elini demirden oluşan korkuluklara bile sürmeni tavsiye etmem. O tipler var hatta kendi aralarında söylendiklerini duyarsın ama herhangi bir şekilde sorun olmaz. Dekan hukukçusunuz sicilinizde ki birşey hukuk hayatınızın bittiğini gösterir dediği için kimse kimseye ses çıkarmaz. Okulda duruşma salonu yok. Çoğu hoca öğrencinin yanında. Ama fakülte ayrıca öğrenciye yatırım yapıyor mu desen görmedim :D. 2.öğretimde dersler hızlı geçiyor. Bu bence daha güzel birşey. Hocalarda herhangi bir yorgunlukta görmezsin zaten o şekilde korkmana da gerek yok. Şöyle birşey de var ama 1.öğretimde olsa 2.öğretimde olsan çok fazla sosyal hayat olmadığı için yaşamını pek etkilemez. Bence kendini geliştirmen açısında yabancı dil kursuna gidebilirsin şimdiden :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 20 Temmuz 2016; 0:59:25 >
-
çok teşekkür ederim hocam. dil konusunda kendime güveniyorum onda bir sıkıntı yok ama ikinci öğretime girersem erzurumda sabahları gitmeyi düşünebilirim.
paylaşım yurtları dediğin noluyor yani nasıl girebiliyoruz onlara -
paylaşım yurdundan geçen dönemdeki arkadaşlarım şikayetçiydi. Nedenlerini bilmiyorum. Yakın arkadaşlar olmadığından :D. Sana yurtta öneremem. O konuda pek fazla bilgim yok. Ama kyk olarak kazım karabekir çıkarsa kampüsün içinde ve hukuk fakültesine 5 dk çok rahat edeceğini umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 20 Temmuz 2016; 1:13:36 > -
Özel yurtlar tekin mi peki ? Parasına değen yerler var mı
O konuda yardımcı olamam. herhangi bir bilgim yok. Ama hangi yurt olursa olsun genelde hep 2.sene eve çıkmak istiyorlar. O zaman şöyle bir tavsiyem olsun. ilk sene ekonomik durumun iyise paylaşımda kal sonraki senelerde eve çıkarsın. -
Konu hort olacak ama ikinci ogretimde sinavlar ne zaman oluyor aksam mi yoksa gunduz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X