Şimdi Ara

ERZURUM SUSUZHARMANLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
53.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarlar benim gibi topçular yandı.. acemilikten sonrada erzurumdayız doğru mu anladım. kafayı yiyecem soğuk olmasın da ne olursa olsun diyordum şimdide Türkiyenin en soğuk yerine düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weting -- 17 Aralık 2009; 14:32:27 >
  • 9'UNCU KOR. HV. SVN. TB. K.LIĞI SUSUZHARMANLAR ERZURUM

HERKESE HAYIRLI TESKERELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naskar71 -- 11 Aralık 2009; 10:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weting

arkadaşlarlar benim gibi topçular yandı.. acemilikten sonrada erzurumdayız doğru mu anladım. kafayı yiyecem soğuk olmasın da ne olursa olsun diyordum şimdide Türkiyenin en soğuk yerine düştüm
    me.ce@hotmail.com

ya zaten genelde acemiliğin olduğu yerde ustalığı yapıyormuşsun değişeceğini sanmıyorum diğerlerininde.soğuk sıcaktan iyidir ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoerdem

quote:

arkadaşlarlar benim gibi topçular yandı.. acemilikten sonrada erzurumdayız doğru mu anladım. kafayı yiyecem soğuk olmasın da ne olursa olsun diyordum şimdide Türkiyenin en soğuk yerine düştüm
    me.ce@hotmail.com

ya zaten genelde acemiliğin olduğu yerde ustalığı yapıyormuşsun değişeceğini sanmıyorum diğerlerininde.soğuk sıcaktan iyidir ya :D

En azından usta birliği başka yerde olsaydı topçular yüksek ihtimal aynı yerde oluyormuş forumdan anladığım kadarıyla şimdiden mideme kramp girmeye başladı... eskişehirden otobüs yok ankaraya gidecem falan filan. bakaya mı kalsam tecili bozdurduğuma pişman oldum vallahi billahi. yol parasıda cabası 70 kağıt tutuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoerdem

quote:

me.ce@hotmail.com

En azından usta birliği başka yerde olsaydı topçular yüksek ihtimal aynı yerde oluyormuş forumdan anladığım kadarıyla şimdiden mideme kramp girmeye başladı... eskişehirden otobüs yok ankaraya gidecem falan filan. bakaya mı kalsam tecili bozdurduğuma pişman oldum vallahi billahi. yol parasıda cabası 70 kağıt tutuyor.

bişey olmaz ya 6 ay ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer ne insanlar askerlik yaptı biz mi yapamayacağız :)

• quote:

bişey olmaz ya 6 ay ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer ne insanlar askerlik yaptı biz mi yapamayacağız :)

Senin nereye çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weting -- 10 Aralık 2009; 14:01:10 >
  • olcaytoerdem baktımda aynıyız... akdeniz üniversitesindemi okudun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weting -- 10 Aralık 2009; 14:16:08 >
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weting -- 10 Aralık 2009; 14:14:51 >
  • quote:

quote:

Senin nereye çıktı

benimde aynı yer piyade erim ben fıratta okudum makina müh.
  • Arkadaşlar beni eklemeyen varsa eklesin şimdiden güzel bir arkadaş grubu olduk bile. Heralde bir 5-6 kişi varızdır. psychomantis550@hotmail.com Sabiha gökcenden sabah 7 ucagıyla anadolu jet ile direkt erzuruma gidiyorum. Tertiplerimle bi cağ kebabı organizasyonu düzenleyip birliğe teslim olmayı düşünüyoruz. Seyirci kalmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar beni eklemeyen varsa eklesin şimdiden güzel bir arkadaş grubu olduk bile. Heralde bir 5-6 kişi varızdır. psychomantis550@hotmail.com Sabiha gökcenden sabah 7 ucagıyla anadolu jet ile direkt erzuruma gidiyorum. Tertiplerimle bi cağ kebabı organizasyonu düzenleyip birliğe teslim olmayı düşünüyoruz. Seyirci kalmayın

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı çıktı bana. Ben de Sabiha Gökçen'den Cumartesi günü saat 7'de anadolu jetle gidiyorum. Ama bilginiz olsun, asker sizin çağ kebabı organizasyonunda sorun çıkartabilir. Bir çok yerde havaalanı, tren istasyonu ve otobüs terminallerinde asker bekliyor, asker traşı olmuş etrafa aval aval bakan gençleri topluyor gel bakayım birliğine diye. Aklınızda bulunsun. Orda olur mu bilemem tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: swave

quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar beni eklemeyen varsa eklesin şimdiden güzel bir arkadaş grubu olduk bile. Heralde bir 5-6 kişi varızdır. psychomantis550@hotmail.com Sabiha gökcenden sabah 7 ucagıyla anadolu jet ile direkt erzuruma gidiyorum. Tertiplerimle bi cağ kebabı organizasyonu düzenleyip birliğe teslim olmayı düşünüyoruz. Seyirci kalmayın

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı çıktı bana. Ben de Sabiha Gökçen'den Cumartesi günü saat 7'de anadolu jetle gidiyorum. Ama bilginiz olsun, asker sizin çağ kebabı organizasyonunda sorun çıkartabilir. Bir çok yerde havaalanı, tren istasyonu ve otobüs terminallerinde asker bekliyor, asker traşı olmuş etrafa aval aval bakan gençleri topluyor gel bakayım birliğine diye. Aklınızda bulunsun. Orda olur mu bilemem tabii.

Rahat olun arkadaşlar öyle her yerde asker falan yok.Gidin çarşıda gezin yemek yiyin,akşam üzeri birliğinize gidip teslim olun.bende erzurumda yaptım baya bir soğuktur havası ama sıkı giyinirseniz dikkat ederseniz hasta olmazsınız.askeri malzeme satan yerler çamaşır yıkatabileceğiniz yerler bolca vardır.haa bir de melemen yiyorduk çarşı izinlerinde sabahları,tavsiye ederim.şimdiden hayırlı teskereler.

• arkadaşlar cumartesi 12 küsürdeki onur air yolcuları haberleselim bulusalım bırlıkte gırerız ıcerı
    doganar@hotmail.com msn adresim aynı ucakla gıdecekler varsa haberleselım forumu pek takıp edemıyorum.
  • cağ kebabı yiyin de görün ... :) adama söyleyin yeter diye siz yeter diyene kadar getirir parayı da getirirsiniz sonra :) 2.tabur 1. bataryaya düşenlere Allah kolaylık versin :) levoya selam söyleyin remzi uzmana da :) ünlü iki pisliktir
  • Erzurum Susuzharmanlar'a düşen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
    109. topçu alayına düşenleri yarın nizamiyede karşılayacağız. İçeri girerken sim kart var mı diye sorarsak sazanlık etmeyin sakın

Acemilik süreniz hızlı geçecektir. Havayı sorun etmeyin. Acemilikten sonra çoğunuz alay içinde kalacaksınız. Hava savunma, 1. ve 2. topçu taburlarına düşen arkadaşlara şimdiden Allah kolaylık versin diyorum.
    Ocak sonu denetleme hazırlıkları başlıyor. Teskerenize kadar denetlemeler ile uğraşacağınızdan zaman sizin için çabuk geçecektir.
  • içeriden birini bulduk sonuclarımda 1. ya da 2. topcu yazmıyor direk topcu dıyor valla şansızlardan mıyız :))??
  • Acemilik döneminizde hepiniz alayın misafirlerisiniz. Aranızdan 180 kişi acemiliğini 2. taburda yapacak örneğin.
    yemin töreninden sonra %95'iniz alay içindeki bölüklere dağıtılacaksınız. En rahat bölükler alay karargah ve bağlı birlikler dediğimiz hizmet,bakım ve ölçme bölükleridir.

Taburda 60 kişi bir koğuşta kalırken biz şu anda 8 kişilik koğuşlarda kalıyoruz. Her koğuşun da kendi duşakabini var. Artı lig tv :D
  • Mehmet kardeşim otobüs işini ayarlayamadık. Erzincan'a gidiyorum başarabilirsek oradan transit geçeceğiz Erzurum'a. inşallah bir sıkıntı olmaz...

Herkese hayırlı tezkereler ...

Dedeler Bakım sınıfı ne iş yapar bilgi verebilir misiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Mehmet kardeşim otobüs işini ayarlayamadık. Erzincan'a gidiyorum başarabilirsek oradan transit geçeceğiz Erzurum'a. inşallah bir sıkıntı olmaz...

Bakım bölüğündeki askerler cephanelikte nöbet tutar. Bölüğün kantin ve fast-food bölümüne bakar. Ana işleri ise alaydaki tüm tamir işlerine bakmaktır. Yemek işlerine de onlar bakar.
    Hizmet bölüğü de benzer işlerin yanında yemek dağıtımından sorumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hathat

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Mehmet kardeşim otobüs işini ayarlayamadık. Erzincan'a gidiyorum başarabilirsek oradan transit geçeceğiz Erzurum'a. inşallah bir sıkıntı olmaz...

Bakım bölüğündeki askerler cephanelikte nöbet tutar. Bölüğün kantin ve fast-food bölümüne bakar. Ana işleri ise alaydaki tüm tamir işlerine bakmaktır. Yemek işlerine de onlar bakar.
    Hizmet bölüğü de benzer işlerin yanında yemek dağıtımından sorumludur.

Pek iyi bir yere düşmedik gibi o zaman...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.