Şimdi Ara

ERZURUM SUSUZHARMANLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
53.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • susuzharmanlar diyince kimse bilmiyormuşta karskapıya giden otobüslere mi ne binilecek sanırsam...
  • Bende 12.10 da AHL'den Onur Airle gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeefo1903

9'UNCU KOR. 109'UNCU TOP. A. K.LIĞI ERZURUM
    12 Ağustos 12.10 Atatürk Havalimanı Onur Air...
    varsa tertip arkadaşlarla sallarız uçağı :)

Ben de aynı uçakla geliyorum, forumdan bir arkadaş da aynı uçakta, havalimanında buluşuruz, siyah şapkam olacak (kısa saçlara daha alışamadım:)
  • Atatürk havaalanından 12:10 onur air uçağıyla geliyorum bende. İlk olarak Erzurumda valizlerin alındığı yerde birbirimizi bulmaya çalışırız. Olmadı servislerin orada inzibattan kurtulan birbirini bulur zaten

Aynı yere iş arkadaşım da geliyor. Aynı bölüğe düşersek süper olacak.
  • ben de ekrem arkadaşlar.
    sunexpress le giden arkadaşlar aynı uçakta olucaz :D
    kolumda casio saat var :D
    onur air uçağı da eş zamanlı iniyor.
    bi şekilde birbirimizi bulmalıyız çok iyi olur bir kaç kişi teslim olursak.
  • hathat sen de uyuyamadın benim gibi sanırım :)
    onur air 2 de iniyor.
    biz 13.50 de ordayız.
    umarım toplaşırız orda.
  • 9'UNCU KOR. 109'UNCU TOP. A. K.LIĞI SUSUZHARMANLAR ERZURUM
    arkadaslar hepımıze hayırlı olsun bende sızınle aynı yerde askerım bu saatten sonra 5 ayımız beraber gecıcek ben ankarada cumartesı gunu ucakla gelıyorum dırek erzuruma ınıyorum eger arkadaslar benı eklerlerse erzurumda carsıda gorusuruz beraber teslım oluruz msn adresımı ekleyın arkdaslar ırtıbat kuralım mutlka
    zoran_06@hotmail.com
    beklıyorum arkadaslar hadı toplanalım
  • Arkadaşlar ben de Susuzharmanlardayım..

9'UNCU KOR. 109'UNCU TOP. A. K.LIĞI SUSUZHARMANLAR ERZURUM

Baya bi bilgi edindim bu topic sayesinde, teşekkür ederim yorum yazan herkese..

Sanırım sert bi soğuk bizi bekliyor, ne demişler "ana kucağı değil asker ocağı", bu kadar şehidimiz varken hem de kanları daha tazeyken, soğuk bizim için mazeret olmamalı..

Ben de msn adresimi yazıyorum, gidecek arkadaşlar mutlaka zoran gibi beni de eklesin..

thisssly@hotmail.com

Dediğim gibi bu topicte baya bi bilgi var fakat güncel bilgi vermek isteyecek arkadaşlarımıza ya da büyüklerimize her zaman kulağımız açık, şimdiden sonsuz teşekkürler..

Herkese hayırlı teskereler arkadaşlar :)
  • arkadaslar hayırlısı bende ordayım onur air ile gidicem aynı ucaktayız sanırım msn den konusalım

doganar@hotmail.com

gorusmek uzere :)
  • Topic gerçekten iyi oldu. Bende 109. Topçu Alayındayım. 12'sinde İzmirden Anadolu Jetle gideceğim.
    Şimdiden hayırlı teskereler.
  • Arkadaşlar ben de oraya gidiyorum ama piyade olarak. 9'UNCU KOR. 109'UNCU TOP. A. K.LIĞI SUSUZHARMANLAR ERZURUM. ayın 12 sinde 8:40 da erzurum havaalanında olacağım Allah izin verirse. Üzerinde kocaman kahverengi eskimo montu olan birini görürseniz o benim. Kafada da mavi lacivert bere olur muhtemelen. msn adresim. psychomantis550@hotmail.com bugün msn de olurum. Hepimize hayırlı tezkereler.
  • ben de oraya geliyorum, cmt sabah 8:40 inşallah sağ salim gelicez...
  • tertiplerim ne diyosunuz nasıl yere düştük??? pek terör olayına rastlamıyorlarmış ama oldukça soğukmuş anladığım kadarıyla
  • Cumartesi saat 7:00 da İzmirden sunexpress le yolcuyum
  • Evet yukarıdakilere bakılırsa pek zor bir askerlik olmaz diye umuyorum soğuk dışında. olcaytoerdem ekle beni: psychomantis550@hotmail.com. Biz istanbuldan bir arkadasla beraber geleceğiz sanırım. Seninle de bi şekilde Erzurumda buluşuruz.
  • arkadasla teror konusundan yana sıkıntınız olmasın yanlız soguguda dert etmeyın cunku soguga vucut bır yerden sonra bagısıklık kazanıyor yanı egıtımde soguk baslarda zorlayacak mutlaka ama yınede dıkkat etmek lazım ıstersenız teslım olmadan guzel bır cag kebabı yıyelım sonra teslım olalım devrelerım
  • Kardeşim ilk gittiğimizde kebap zor ama çarşı izinlerinde affetmeyiz. Çünkü herkesin gelme saati farklı olabilir, insanların birbirini bulması zor olabilir vs vs...
  • Arkadaşlar burası nasıl biyerdir.denetleme bilmemne çok oluyormuymuş?sıkıntı varmıymış?koca bir soru işareti şimdi bunlar.benimde buraya çıktı hayırlısı ne yapacağız bakalım.Ola ola topçu olduk :D
  • ferhat ekle beni: psychomantis550@hotmail.com Yukarıda anlatılanlar dışında birşey bilmiyorum ama en azında orada birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.
  • ekledim kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.