Şimdi Ara

ERZURUM SUSUZHARMANLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
1
Favori
53.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğunuz yoluca çıkmıştır.Bende Ilıca erzurumdayım akaryakıt taburu.Hayırlı tezkereler hepinize.Allah yardımcımız olsun.
  • herkes yola cıktı galıba sessizlik coktu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganar

herkes yola cıktı galıba sessizlik coktu :)

yok daha burdayım ben
  • He he ben şu anda erzurumdayım tahminimden büyükmüş şehir.. mecburiyet mi cumhuriyet mi neyse onun yolu üstündeki Çıtır cafeden yazıyorum. Henüz birliğe teslim olmadım. 109. Topçu A. komutanlığıma gidecekler için bilgi vereyim susuz harmanlar diyince minibüscüler bile bilemiyobiliyor. 109. Tapçu alayı ağrı kapısı derseniz daha iyi..Taksiye bineyim demeyin 10 kağıdınıza yazık D1 Minibüsleri gidiyor 1 TL.D1 Otobüsleri nerden kalkar diye sorarsanız işiiniz daha kolay olur. Şimdilik bu kadar...
  • iş bankasının yanındaki taksilere 109 a gidicem deyin yeterli. 6 liraya kışlaya getiriyorlar.

dün gece itibari ile ilk askerler gelmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hathat

iş bankasının yanındaki taksilere 109 a gidicem deyin yeterli. 6 liraya kışlaya getiriyorlar.

dün gece itibari ile ilk askerler gelmeye başladı

Hathat topçular için ne deniyor. benden topçu olmazdı ama nasıl yaptılar anlamadım. işletme mezunu arkadaşıda bakım'a almışlar çocuğun tamiratla hiç alakası yok..
  • Kiremitten baca olmaz
    Denizciden koca olmaz
    Alacaksan al topçuyu
    vurur vurur hiç yorulmaz

Bakım derken illa tamirci olacak diye bir şart yok zaten. Bakım bölüğüne gelirse rahat bir askerlik geçirir. Sadece başlarındaki yüzbaşı biraz sıkıntılıdır.
  • vurup vurup yorulmadığım için sevinsem mi hiç anlamadım. Askerden sonra işime yarıyacak anladığım kadarıyla topçuluk. talip olduğum kızlara söylerim bu kısa dörtlüyü
    Bizim eğitimler ağır mı oluyor bende tekrarlayan omuz çıkığı var söylemenin bir faydası olur mu yoksa hiç sivrilik yapmamak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: weting

vurup vurup yorulmadığım için sevinsem mi hiç anlamadım. Askerden sonra işime yarıyacak anladığım kadarıyla topçuluk. talip olduğum kızlara söylerim bu kısa dörtlüyü
    Bizim eğitimler ağır mı oluyor bende tekrarlayan omuz çıkığı var söylemenin bir faydası olur mu yoksa hiç sivrilik yapmamak mı

Acemilik eğitimi yanaşık düzenden ibaret. Rahat, hazır ol, uygun adım, tören rahat, tören yürüyüşü vs.
    Acemilikten sonra da bakım bölüğünün ağır bir eğitimi yok. Sizi bekleyen en önemli şey ocak sonu başlayacak olan denetleme hazırlıkları. Koğuşlar 8-10 kişiliktir. Yemekler idare eder. Lig tvleri olmadığından bizim bölüğe gelip izliyorlar Her gün duş için sıcak su mevcut.

Tabi bu söylediklerim bakım bölüğü için geçerli.

• Ama ben topçuyum topçular hakkında da buna benzer bilgilerin mevcutsa alabilirmiyim. teslimime bir kaç saat kaldı. duruma göre belki teslim olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weting -- 17 Aralık 2009; 14:31:01 >
  • Söylemende fayda var. Eğitim sırasında yapacağınız silahlı ve silahsız spor hareketlerden kurtulmuş olursun.

Nizamiyede kısa dönem çavuşlar sizleri karşılamak için bekliyor şu anda. Dün gece 12 de gelenler 1 saat erken gelmiş olsalardı 1 gün erken teskere alabileceklerdi.

Ben de kışladayım şu anda
  • Allaah bizi mi bekliyosun dede. yakama kırmızı bi karanfil takacam ordan tanırsın. Bilgilerin için çok teşekkürler kaç gündür senin yazıları okuyom herkese yardımcı oluyorsun Allahta senin yardımcın olsun Kocaman teşekkür..
    Son olarak karnım açıktı nereye gideyimde şöyle uygun fiyata karnımı doyurayım
  • quote:

Allaah bizi mi bekliyosun dede. yakama kırmızı bi karanfil takacam ordan tanırsın. Bilgilerin için çok teşekkürler kaç gündür senin yazıları okuyom herkese yardımcı oluyorsun Allahta senin yardımcın olsun Kocaman teşekkür..

Şu an çarşıdaysan eğer ileride sık sık uğrayacağın findux'u öneririm. Güzel menemen yapar. Onun dışında iş bankasının arkasındaki çorbacılara gidebilirsin. En iyisi çorbacı 2 dir. Çağ kebabını gelgör den yemelisin. Yada cumhuriyet caddesinde aspava'nın kebaplarından da tadabilirsin.

Akşam alayda bol bol kargalı çorba, haşlama vs yiyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: hathat

quote:

Allaah bizi mi bekliyosun dede. yakama kırmızı bi karanfil takacam ordan tanırsın. Bilgilerin için çok teşekkürler kaç gündür senin yazıları okuyom herkese yardımcı oluyorsun Allahta senin yardımcın olsun Kocaman teşekkür..

Şu an çarşıdaysan eğer ileride sık sık uğrayacağın findux'u öneririm. Güzel menemen yapar. Onun dışında iş bankasının arkasındaki çorbacılara gidebilirsin. En iyisi çorbacı 2 dir. Çağ kebabını gelgör den yemelisin. Yada cumhuriyet caddesinde aspava'nın kebaplarından da tadabilirsin.

Akşam alayda bol bol kargalı çorba, haşlama vs yiyeceksin

Diyetteyiz o belli oldu herkes yemek konusunda aynı şeyi söylüyor tekrar teşekkürler umarım görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weting -- 17 Aralık 2009; 14:31:50 >

• beyler varmı 335. dönem gitçek?
  • evet tertıpler bende 109. topçu alayındanım susuzharmanlardaymıs galıba:) neresı oldugunu bılmıyorum artık gıdınce bulucaz..baska kımler var..bu arada ben persembe sabah sun eksperese sabıha gokcenden bılet aldım baska ıstanbuldan gıden varmı?
  • ben de varım arkadaşlar. 109. topçu a.k.lığı. Ankara dan gidiyorum...
    uçak biletine 194 tl bayılmak en büyük sıkıntım şu an itibariyle :D
  • ıstanbuldan gıdıyorum 109. topçu alayı.. hacka61@hotmail.com ekleyın tertıpler
  • ya sen gene buldun... Ucak ıstanbuldan kalkmıyor ki... Kaldi ki hataydayım. Nasıl gıtcem erzruruma :hmm
  • ekle benı msnde konusalım tertıp
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.