Şimdi Ara

ES Dosya Yöneticisi Günlük Kaydı Kapatma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Es dosya yöneticisine gelen son güncellemede günlük kaydı diye bir şey geldi. 9gag'de gifleri açınca çıkıyor. Çok rahatsız edici. Devre dışı bırakmayı denedim ama nereden yapacağımı bulamadım. Programı silmek de istemiyorum. Günlük kaydını kapatmayı bilen bir kardeşim varsa yardımcı olabilir mi?

• Çözüm olarak aklıma gelen programın bir önceki sürümünün apksını indirip kurmak var
  • Aynı durumdan ben de muzdaripim. Çok sinir bozucu bir şey. Her oyuna girdiğimde foto çektiğimde 9gag vb programlarda yuvarlak beliriyor erkanda.

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar > Görüntü Ayarları > Yeni Dosya Anımsatıcısı Ayarları > Yeni Dosya Anımsatıcısı

Onayı Kaldırın veya İstediğiniz Dosya Türlerinde Anımsatıcıyı Kullanabilirsiniz.
    Saygılar
  • venomoney V kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • İyi akşamlar. Aynı dertten bende muzdaripim. Telefonum General Mobile 5 plus. Ayarlarda görüntü ayarları diye bir kısım yok, günlük kaydı kapatamıyorum ve ekrandaki şu yuvarlak bildirim ekranı çıldırtmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• prosu nasil almya deger mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Ben de düşündüm ama prosuna güncelleme hiç vermiyorlar.

•  ES Dosya Yöneticisi Günlük Kaydı Kapatma?

ES Dosya Yöneticisi Günlük Kaydı Kapatma?

Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlerin yönlendirmesi ile nasıl yapacağımı buldum ama bulamayan arkadaşlar için de fotoğraflı bir paylaşım yapmak istedim. İyi forumlar :)

• Ben yıllardır kullanıyordum sildim artık cılkı çıktı.

• Es kullanıcılarına prosunu öneririm ben. Bir kere satın alacaksınız ve süresiz şekilde sorunsuz, reklamsız tertemiz bir uygulama kullanacaksınız.

• Ghost Commander öneririm. Açık kaynak ve çok güzel özellikleri var. SMB ve SFTP bağlanma gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 8 Mayıs 2017; 17:1:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

prosu nasil almya deger mi?
    Ben WhatsApp daki resimler galeriye düşmesin diye indirdimde bu yuvarlak resim uyuz ediyor beni en azından onu iptal edemiyormuyuz

• es dosya modlu olanlar oluyor..simgesi siyah..gereksiz seyler çıkarılmıs ondan 6 mb...onu dene derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.