Şimdi Ara

''Esaretin Bedeli'' Filmin de Hata Buldum... !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Andy'nin çatıyı tamir ettikleri sırada. Gardiyan'la anlaşıp gardiyanın parasını koruyacaktı. Karşılığın da arkadaşları için bira istemişti, Çatıda. Orada RED ve arkadaşları vardı.
    Floyd da dahil... Fakat; Andy kaçtıktan sonra; RED ve arkadaşları yemekhane de konuşurken, Andy'nin hikayelerini anlatırken, anılarını Vs. Heywood'' '' Gardiyan, Andy'nin boynun dan tuttu. Ve Andy' '' Arkadaşlarım İçin Bira istiyorum Dedi '' dedi... Floyd da zaten olayın yaşandığı yerde olayı görmesine rağmen '' Aldı mı biraları '' diye sordu. Yani; Floyd orada olayı görmüş olmasına rağmen, sonun da orada yokmuş gibi soru soruyor. Orada kurgu da basit, bir hata yapmışlar. Ufak bir detay ama unutmuşlar... Yada seyircinin farkedemeyeceğini düşündükleri ufak bir detaydır... Ama benim gibi dikkatliler için Hata hatadır... Umarım Anlamışsınızdır...

///-Yapıma Çamur Atmıyorum... Hala Dünyanın En İyisi-///

• Bende hata buldum deyince bişey sandım bunda hata sayılcak birşey yok çok gereksiz bir noktaya parmak basmışsın.
  • o bisey mi sence tunelden kactiktan sonra posteri geri nasil yapistirdi duvara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

o bisey mi sence tunelden kactiktan sonra posteri geri nasil yapistirdi duvara

+1. Hocam sizin dediğinizde hata ama küçük bir hata.
  • quote:

+1 Orada zaten gözler önüne serilmiş bir kurgu hatası var... çünkü öyle bir şeyin olanağı yok... Size katılıyorum... Benim bulduğum hata da küçük ama saklanmış bir hata yani Floyd yerine başka bir adam koyabilirlerdi... Üşengeçlik mi denir ne denir bilemem.

@byabancı , Sonuçta çok tuhaf ve basit bir hata. Günümüz yapımların da kıyafet de marka unutuluyor. Hemen dev bir hata gibi internete düşüyor. çekim sırasın da ortada bir tane çanta unutuluyor dev bir hata gibi internete düşüyor benim bulduğum hata da dikkatli kişiler için Hatadır az önce de belirttiğim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

quote:

+1 Orada zaten gözler önüne serilmiş bir kurgu hatası var... çünkü öyle bir şeyin olanağı yok... Size katılıyorum... Benim bulduğum hata da küçük ama saklanmış bir hata yani Floyd yerine başka bir adam koyabilirlerdi... Üşengeçlik mi denir ne denir bilemem.

@byabancı , Sonuçta çok tuhaf ve basit bir hata. Günümüz yapımların da kıyafet de marka unutuluyor. Hemen dev bir hata gibi internete düşüyor. çekim sırasın da ortada bir tane çanta unutuluyor dev bir hata gibi internete düşüyor benim bulduğum hata da dikkatli kişiler için Hatadır az önce de belirttiğim gibi.

belkide ceviri hatasidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinemanın büyüleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

quote:

belkide ceviri hatasidir

Yok, hocam orijinal DVD izledim. Dublajsız ve Yazısız... / Gerçi eskiden izlediğim de yazılı izlemiştim çeviri eksiksizdi /

@MyOldFriend

:)) Olacak o kadar.

• .
  • arkadaşa madalyasını verin :) şaka bi yana arşivimde çift ses kayıtlı türkçe dublajda "-aldı mı" diye soruyor, orj. dilde "-and he got it" diyor. "-and he got it" soru onaylaması da olabilir, ancak konuşma aksanı, tonlaması ve yüz mimiği soru değil de konuşmayı destekleyici cümle kurduğunu gösteriyor bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.