Şimdi Ara

eSata Sata çevirici mi hdd kutusumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kafam çok karıştı, laptop a sata dvdrom bağlamak istiyorum, dvdrom un gücünü dışardan alıcam orda sıkıntım yok, şimdi en sağlıklı ve gerçeğe yakın bağlama şekli hangisi olur?Sata-eSata kablosu alıp laptop ın eSata girişinden mi bağlamalıyım, yoksa hdd kutusu alıp usb den mi bağlamalıyım.

(Özet :başka bir aletin sata dvd sürücüsünü pc ye bağlıycam, masaüstü bilgisayarım yok)

• laptop diyorsunuz bu netbook yada ultrabook gibi modelse usb den baglanmasi daha mantikli olacaktir. e-sata dan baglanan ekstra dan adaptor gerektirecektir...

bu urunleri bize bir tanitirsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.
  • mesajım dursun bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

laptop diyorsunuz bu netbook yada ultrabook gibi modelse usb den baglanmasi daha mantikli olacaktir. e-sata dan baglanan ekstra dan adaptor gerektirecektir...

bu urunleri bize bir tanitirsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.

Laptoplar Dell inpiron 5110 veya Samsung r580, ikisinin de eSata girişi var.
    Dvdrom da xbox in dvdromu, gücü xbox dan alıcak benim dvdrom üzerinde bir işlem yapmak için bilgisayara bağlamam lazım fakat masaüstü olmadığı için mecburen bu şekilde yapıcam, eSata çevirici mi yoksa hdd kutusu mu tam olarak işlev görür onu merak ediyorum.
  • Hdd kutusu sizin isinizi gormez. nedeni ise xbox dvd-romlarinin power girislerinin farkli olmasi ve ozel bir cevirici ile sata ya cevrilmesi. gucu madem xbox tan alacaksiniz e-sata olsun...
    illa neden xbox diye de tutturdugunuzu anlamiyorum. ne yapacaksiniz bununla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Hdd kutusu sizin isinizi gormez. nedeni ise xbox dvd-romlarinin power girislerinin farkli olmasi ve ozel bir cevirici ile sata ya cevrilmesi. gucu madem xbox tan alacaksiniz e-sata olsun...
    illa neden xbox diye de tutturdugunuzu anlamiyorum. ne yapacaksiniz bununla?

Xbox a illegal işlemler yapıcam, masaüstü bilgisayarım yok, laptoptan en sağlıklı bağlantıyı öğrenmeye çalışıyorum.Sanırım eSata daha mümkün.

Mesela eSata girişinden bişey bağlasam, bilgisayar açılışında bios ta görünür mü?Bu konuda bir fikriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata 3g portu mu sata 6g portu mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.