Şimdi Ara

ESC elıte group ANAKARTLAR ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyker bende ESC ekıte group adlı anakart var.Üstündeki işlemci ise INTEL işlemci p4 3,0 ghz işlemciye sahibim.Ama anakartım INTEL ve GIGABYTE kafar hızlı değil.şimdi diyorumki bu anakarta 512mb+512mb=1024 mb ram taksam biraz olsun hızlanırmı şu an sistemimde 512 mb ram var.Sizce ne yapmalıyım.Olmazsa fiyorumki GIGABYTE ANAKART alsam bana çok pahalıya gelirmi.ben bunu istiyodum ama olmadı bana yardım edin

• ram terfisi işini görür diye düşünüyorum diğer boardlarla seninki arasında nasıl bir fark var anlatabilirmisin açılış hızı geritepki süresi vs...
  • Bord değiştirmen pek bişey fark etmez.Ama 512 ram daha eklersen çok daha iyi olur.Birde söz ettiğin hız olayı oyunlarda eksikse önce ekran kartına bak.
    Bu arada esc değil ecs olacak.
  • Arkadaşlar öncelikle yardımcı olduğunuz için tşk ederim.Benim tek istediğim bilgisayarımın biraz olsun daha hızlı olması ya arkadaşdaki sistem şu GIGABYTE anakart+ İŞLEMCİ P4 2,4 GHZ+128 mb geforce mx 4000 ekran kartı +256 mb ram+LG CD wrıter+samsung 763 normal 17 ınch monitör+Başka bişe yok onun pc uçuyo sanki ama benimki P4 3.0 GHZ işlemciye+512 mb ddram a sahip olmasına rağmen onun pc benimkinden hızlı anlamadığım şimdi onun pc neden benden hızlı anakartmı dandik benim yoksa pc ye çokmu program yükledim bana yardımcı olunnn!!!
  • çok fazla program yüklemek, özellikle bilgisayarla birlikte kendini programları yüklemek sistemi yavaşlatır, windows ilk kurulduğundaki açılış hızına bakabilirsin Onun dışında aklıma bir neden gelmiyo
  • Selam dostum pc açılırken 30 saniyede açılıp masa üstü geliyo buraya kadar hızlı ama açıldığı zaman birazcık yavaşlıyo everest diye bi pc programı var.ordan baktım özelliklere benim anakartın hızı ortalarda falan yani ne hızlı ne yavaş ikisinin oretası gibi bişe
  • eğer uzun zamandır format atmıyorsan bilgisayarın çöplük haline gelmiştir. bu yüzden bir yavaşlama vardır. birde antivirus kullanıyormusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş pc'im 2 kere format yedi ve anti virüs programımdanda çok memnunum avira anti-virüs kullanıyorum...
  • makinanın performansını açılıştaki hızı ve windows altındaki uygulamalarla anlayamassın bu seni yanıltabilir ancak makinayı bazı testlere sokarak anlayabilirsin mesele 3d mark cpu puanı winrar ile sıkıştırma mp encode ve video encode sana işlemcinin performansını ve anakart ile stabil çalıştığını gösterir ve tabii arkadaşlarında söylediği gibi windows un ne kadar süredir formatlanmadı ve hdd doluluk oranı bunlarda çok önemli saygılar
  • bence sen ram al %20 bi katkısı olur birde oyun oynuyasan o ekran kartının kesin değişmesi lazım
  • Peki dostum bu ecs elıte group anakart hangi ülkenin malı yoksa çin malımı bunu biliyormusun???
  • ilk windows kurduğun zamanda böyle yavaş mıydı çok program kurmak ve sistemdeki zararlılar virus spyware malware bilgisayarı yavaşlatır zararlıllar için antivirus ve spyware işe yaramayan programları silmek disk birleştirme hat denetimi yapma bilgisayarı hızlandıracaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.