Şimdi Ara

Esc market (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
11.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada fiyatlar uygun 100Tl hediye çeki var ayrıca alınırmı sizce?
  • Trabzon'dan E-ticaret'i İstanbul'daki rakiplerinden çok daha başarılı şekilde yönetiyor arkadaşlar, 27'' iMac aldım 1 günde kapıya teslim ettiler, harika!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02project -- 28 Mart 2013; 0:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Mac klavye ihtiyacım vardı. Hiç bir yerde stokta yokken onlarda vardı. 1 günde elime geçti. (kargo bedava+12 taksit)

Klavye almayı düşünüyorum pupada bile 240 tl iken bu sitede 177 tl. klavye açılmamış ambalajında geldi değil mi ?
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • 2 gun once iMac aldim gayet orijinal bilkom guvencesiyle sorunsuz sekilde 1 gunde teslim aldim. guvenilir site sorun yok
  • yaklaşık 2-3 hafta önce çakmaklık şarj aldım oradan, faturalı filan geldi sorun yok yani
  • Akakçe'den baktım, şu an en uygun ipad mini fiyatını onlar veriyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi apple tv sipariş ettik bizde bakalım hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güvenilir! Neden dersen samsunda bulunan başka mağzadan uygun fiyat olduğu için aldığım ürün istanbuldan sparişimi mağazadan.com satın aldım sorunsuz taa samsundan elime ürün geçti keza esc de samsunda bir apple yetkili servis ve satış yeri sorunsuz alış veriş yapabilirsin.
  • 6 ay önce arkadasa 15 inc Retina macbook pro aldik. Bilkom guvencesiyle. Esc Market Bilkom'un Karadeniz yetkili saticisi. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahverdiyev

2 gun once iMac aldim gayet orijinal bilkom guvencesiyle sorunsuz sekilde 1 gunde teslim aldim. guvenilir site sorun yok

Foruma 2012 de üye olmuş sadece 1 mesaj atmış foruma oda bu açıkça reklam yaklaşık yedi senelik üyeyim bu tip yeni üyelik alıp firma övüp foruma bir daha mesaj atmayan forumla ilgilenmeyenlerin ''gerilla reklamcısı'' olması büyük ihtimal ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 14 Ekim 2013; 19:40:37 >
  • Merhaba Arkadaşlar

Sanal mağazamızda tüm güvenlik önlemleri vardır.
    Tüm sanal poslarımızda 3d güvenlik üzerinden işlem yapmaktadır.Hicbir bilgi tarafımızdan tutulmamaktadır.Ayrıca 3 şubemizle hizmet vermekteyiz.
    Sayfamız alt yapı sorumlusu firma platinmarket dir.İstenilen bilgi kendilerinden de alınabilir.
    Kanunlar gereği tüm sözleşmeler ayrıca sipariş anında sipariş veren müşteriye e-mail yoluyla gönderilir.
    Şuana kadar binelrce siparişimizi en geç 3 günde teslim yaptırdık.Bizim bilgimşiz dışında kargo hatalarında hemen yeni ürün gönderilip müşterilerimizin hiçbirini kargo ile başbaşa bırakmadık.Kargo şubesi soyulup urünler kaybolan müşterimize bile ertesi gün yeni bir ürün gönderdik.Hiçbir polis kaydı beklemeden.

Ayrıca müşterilerimiz güvensizlik yaşamamaları icin kargo şirketi ile anlaşıp kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabiliyorlar.
    kargo ile yapılan sözleşmede Kargoyu kesinlike adrese teslim ve kimlik sorgulama mecburiyeti sözleşmemize eklettik.

Başka aklınıza takılan birşeyler olursa lütfen telefon yada e-mail yoluyla bilgi alınız.

iyi günler

• Yurtdışına gidecektim ve ertesi gün akşam 7 de uçağım vardı. ESC Market'ten piyasadan çok daha uygun fiyata uçaktan bir önceki gece mini mac sipariş ettim ve ertesi gün öğleden sonra elime ulaştı. Çalışanları da telefonda çok saygılı. Artık Apple ürünlerimi buradan alacağım ve tavsite ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESCMarket

Merhaba Arkadaşlar

Sanal mağazamızda tüm güvenlik önlemleri vardır.
    Tüm sanal poslarımızda 3d güvenlik üzerinden işlem yapmaktadır.Hicbir bilgi tarafımızdan tutulmamaktadır.Ayrıca 3 şubemizle hizmet vermekteyiz.
    Sayfamız alt yapı sorumlusu firma platinmarket dir.İstenilen bilgi kendilerinden de alınabilir.
    Kanunlar gereği tüm sözleşmeler ayrıca sipariş anında sipariş veren müşteriye e-mail yoluyla gönderilir.
    Şuana kadar binelrce siparişimizi en geç 3 günde teslim yaptırdık.Bizim bilgimşiz dışında kargo hatalarında hemen yeni ürün gönderilip müşterilerimizin hiçbirini kargo ile başbaşa bırakmadık.Kargo şubesi soyulup urünler kaybolan müşterimize bile ertesi gün yeni bir ürün gönderdik.Hiçbir polis kaydı beklemeden.

Ayrıca müşterilerimiz güvensizlik yaşamamaları icin kargo şirketi ile anlaşıp kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabiliyorlar.
    kargo ile yapılan sözleşmede Kargoyu kesinlike adrese teslim ve kimlik sorgulama mecburiyeti sözleşmemize eklettik.

Başka aklınıza takılan birşeyler olursa lütfen telefon yada e-mail yoluyla bilgi alınız.

iyi günler

Sayfanizin debit kart destegi olup olmadigini sordugumda telefondaki bayan olmadigini, kredi karti ile taksitli alabilecegimi soyledi.

Birkac gun sonra bir deneyim dedim, varmis. Tabi her calisan her seyi bilmek durumunda degil; fakat yok diyince konudan haberdardir diye dusundum. Siparisi haftasonu gecince elime ulasmasi birkac gun surdu. Siparisim sure disinda sorunsuz ulasti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudaki eski bir yorumum firma çalışanları tarafından şikayet edilip sildirilmiş sanırım,

Şikayetvar.com da bilkom ve diğer başlık altında ESC den şikayetçi olan bir çok kişi var servis hizmetinden dolayı dikkat edin satmaya gelince herkes iyi, önemli olan ürünün arkasında durmak.
  • Merhaba

Firmamız ESC Apple Etkili Teknik servis ve Aynı zaman Apple Yetkili Satıcıdır.
    Mağazalarımızın haricinde sanal mağazamızda da satış yapmaktayız.

Firmamızla ilgili yapılan şikayetlerde sizde göreceksinizki garanti dışı durumlarda Applenin uluslararası uyguladığı prosüdürleri uygulamışız.
    Bizimle alakası olmayan 2-3 şikayet nedeniyle sanalmağazamız ve mağazalarımızın satışları sorumlu tutulması yanlıştır.
    Şikayetlerde sizde göreceğiniz gibi garanti dışı darbeler yazılım yüklemeler şikayet edilmiş.Bize uygulamamız gereken prosüdür bildiriliyor bizde uyguluyoruz.
    Garanti dışı durumlar bizim kendi kararımız kesinlikle değildir.Apple almış olduğu kararlar neticesinde biz uygulamakla yükümlüyüz.

Sanal mağazamız ile ilgili bir geçikme yada hatalı ürün konusunda bir şikayet yoktur.

Debit kart konusunda arkadaşlarımızın yorumundan dolayı özür dileriz.Bankalardan gelen eksik bilgi araştırılmadan direk size aktarılmış.

• Bilkom adlı ürün dağıtıcısının (distribitör) bayiliğini alıpta kendini Apple yetkili bayiyisiyiz diye farklı göstermenize anlam veremdim.

Doğrudan bilkom' a dolaylı olarak Apple' a bağlılar. Bilkom zaten kamu vicdanında bitmiş durumda, sosyal platformlarda onlarca yüzlerce şikayet var, bu şikayetlerin çoğunluğuda ESC markete ait, siz onları çözümleyin, en büyük reklam o olur sizin için burda gerilla reklamcılığı yaptırmak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 19 Kasım 2013; 15:06:15 >
  • Merhaba
    Bu kadar kendinizinde söylediği gibi girip bakabilirsiniz söylemişsiniz.Şikayet var da hakkımızda 3 tane garanti dışı durumla ilgili bilkom adına şikayet var Bu kadar büyük bölgede
    bu sayının olması çok normal.
    Ayrıca firmamız Apple Yetkili satıcı ve Yetkili Teknik servisdir
    Apple ile anlaşması olmayan hic kimse bu logoları ve isimleri kullanamaz.
    Ayrıca aşağıdaki adrestende samsun ve trabzon girerek firmamızı kontrol ettirebilirsiniz

locate.apple.com
    Apple - Konum Bulun
    https://locate.apple.com/tr/tr/#

iyi günler

• Haziran ayında ıpad 4 almıştım. Önceden araştırmıştım alırken de içim rahattı. Tavsiye ederim.
  • Size göre garanti dışı, adamlar sizi suçlamış, bir değil iki değil, sırf şikayetvar da da değil. Bir çok sosyal platformda neyse, satarken çıkar ve kar elde ederken herkes iyi, önemli olan ürünün arkadasında durmak, ürün desteğinde ciddi suçlamalara muhattap olmamak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.