Bildirim
Esc market
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de merak ediyorumwww.escmarket.com/Urun/Apple-iPad-mini-WiFi-16GB-Beyaz-MD531TU-A-Bilkom-Guvencesiyle-pmu313.html?ref=akakce
ipad mini gayet Ucuz ve ön iki taksitle vade farksız -
Dün arkadaşım için bir adet iPad Mini aldık.Sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor.Eğer sorunsuz bir şekilde teslim alırsak buradan bilgi veririm.quote:
Orijinalden alıntı: tozyet
ben de merak ediyorumwww.escmarket.com/Urun/Apple-iPad-mini-WiFi-16GB-Beyaz-MD531TU-A-Bilkom-Guvencesiyle-pmu313.html?ref=akakce
ipad mini gayet Ucuz ve ön iki taksitle vade farksız -
bilgi vereceğinizi söylemişsiniz bizde sipariş vereceğiz ama sizden bilgi alabilirsek..quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Dün arkadaşım için bir adet iPad Mini aldık.Sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor.Eğer sorunsuz bir şekilde teslim alırsak buradan bilgi veririm.
Alıntıları Göster -
bende bugun ipad mini siparisi verdim hic arastirmadan umarim guvenilirdir ve taklaya gelmeyiz -
Esc marketin trabzon şubesi benim evin yanında sorunu olan olursa ben buradan sorarım onlara bana yazın -
bu akşam üstü ipad mini sipariş verdim 1 saat sonra baktım kargodaydı. dedikleri gibi bilkom ürünü ise başka sorun çıkmaz güvenilir siteye benziyor ancak ürün elime ulaşınca tekrar yazarımquote:
Orijinalden alıntı: gerigelenadam
Esc marketin trabzon şubesi benim evin yanında sorunu olan olursa ben buradan sorarım onlara bana yazın -
Mac klavye ihtiyacım vardı. Hiç bir yerde stokta yokken onlarda vardı. 1 günde elime geçti. (kargo bedava+12 taksit)quote:
Orijinalden alıntı: enzomaresca
bu akşam üstü ipad mini sipariş verdim 1 saat sonra baktım kargodaydı. dedikleri gibi bilkom ürünü ise başka sorun çıkmaz güvenilir siteye benziyor ancak ürün elime ulaşınca tekrar yazarım
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar güvenilir bir firma üstte dediğim gibi benim evin yanında firma. Bilkom yetkili bayisi. Benim ipadin şarjı bozulmuştu verdim değiştırdiler -
benim durum siparis hazirlaniyor olarak gozukuyor bakalim bekleyip gorecez -
Cuma gunü siparişini verdiğim cihaz bugün elime ulaştı. Güvenilir bir site tavsiye ederim -
mac mini siparişi verdim bakalım ne kadar sürede gelecek. ayrıca en uygun burada buldum.quote:
Orijinalden alıntı: alemci54
Cuma gunü siparişini verdiğim cihaz bugün elime ulaştı. Güvenilir bir site tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: abderalı
bilgi vereceğinizi söylemişsiniz bizde sipariş vereceğiz ama sizden bilgi alabilirsek..
Unutmusum buraya yazmayi.Sorunsuz olarak elimize ulasti ipad. -
ben bu siteden aldım 1 gün bile geçmeden cihaz elime geçti ve hiçbir sorun da yok cihazda alabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: cell
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Garanti ile işi olan oldu mu, garanti durumunda davranışları nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: Baris.uyar
ben bu siteden aldım 1 gün bile geçmeden cihaz elime geçti ve hiçbir sorun da yok cihazda alabilirsiniz
Alıntıları Göster -
arkadaşlar dün gittim samsundaki mağazaya elimdi ipad2 nin garantisini öğrenmeye hemen ilgilendiler,daha sonra ipad 4 sevgililer günü indirimini görünce,birde internette hakkında yazılanları okuyunca güvenilir olduğuna inandım,birkaç gün ,içinde ipad 4 alacağım samsundaki mağazadan, mağazayla ilgili ilerde yaşanacak olan olumlu yada olumsuz herşeyi burdan aktarırım.quote:
Orijinalden alıntı: ESCApple
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Electroworld den ipad 2 almıştım. Trabzon'daki esc marketten kılıf alırken ekranda ışık saçılması olduğunu fark ettiler.quote:
Orijinalden alıntı: celalsungur
Garanti ile işi olan oldu mu, garanti durumunda davranışları nasıl?
Alıntıları Göster
Hemen cihazı alıp gönderdiler. 10-12 gün sonra yenisini verdiler cihazın.
@cell alacak olan, ürün kodundan cihazın durumunu araştırır.iade etmenize rağmen ne gibi bi haksızlığa uğradığınız anlamadım. -
şu an sitelerinde bilkom a bile henüz gelmemiş imac ler var nasıl emin olacağız bu durumdan ? 5000 tl lik makinalar bunlar webden almak pek akıllı gelmiyor,ayrıca web sayfasında sık sık iletişim bölümü bile açılmıyor !!quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeys -- 15 Şubat 2013; 17:03:57 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeys
şu an sitelerinde bilkom a bile henüz gelmemiş imac ler var nasıl emin olacağız bu durumdan ? 5000 tl lik makinalar bunlar webden almak pek akıllı gelmiyor,ayrıca web sayfasında sık sık iletişim bölümü bile açılmıyor !!
Merhaba bilkoma ürünler gelmiş bilkomun store kısmında ürün olmaması gelmemiş anlamına gelmez.
Öncelikle yeni Gelen ürünler Reseller Mağazalara gönderilmeli.Yani Öncelik Satışı hakkı bizim gibi mağazaların.
Bizim Asıl işimiz internet satışı değil trabzonda ve samsunda mağazalarımız var.Kim fazla sayıda mal alabilmişse
alım gücüye alakalı o mağazada ürün fazla miktarda olur.
Satmış olduğumuz ürünler için seri numarasından bilkoma sorup onay alabilirsiniz.
iletişim bölümünde problem olduğunu söylediğiniz için teşekkürler.Müşteriler bize mail gnderdiklerinden problem yok gibi algıladık.
telefon numaralarımız : 0362 420 0 444 0549 420 0 888
0462 410 61 61 0532 505 33 64
E-Mail:info@escmarket.com - satis@escmarket.com
ESCMarket
teşekkürler bilgilendirme için, bu durumdan haberdar olmamız iyi oldu.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeys
şu an sitelerinde bilkom a bile henüz gelmemiş imac ler var nasıl emin olacağız bu durumdan ? 5000 tl lik makinalar bunlar webden almak pek akıllı gelmiyor,ayrıca web sayfasında sık sık iletişim bölümü bile açılmıyor !!
Merhaba bilkoma ürünler gelmiş bilkomun store kısmında ürün olmaması gelmemiş anlamına gelmez.
Öncelikle yeni Gelen ürünler Reseller Mağazalara gönderilmeli.Yani Öncelik Satışı hakkı bizim gibi mağazaların.
Bizim Asıl işimiz internet satışı değil trabzonda ve samsunda mağazalarımız var.Kim fazla sayıda mal alabilmişse
alım gücüye alakalı o mağazada ürün fazla miktarda olur.
Satmış olduğumuz ürünler için seri numarasından bilkoma sorup onay alabilirsiniz.
iletişim bölümünde problem olduğunu söylediğiniz için teşekkürler.Müşteriler bize mail gnderdiklerinden problem yok gibi algıladık.
telefon numaralarımız : 0362 420 0 444 0549 420 0 888
0462 410 61 61 0532 505 33 64
E-Mail:info@escmarket.com - satis@escmarket.com
ESCMarket
hocam herşeyiniz iyi de bir de ipad mini için internette dha çok kılıf satsanız müthiş olur.
Benzer içerikler
- imessage gönderildi yazmıyor
- türk telekom e-sim yorumları
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- iphone son aramalarda whatsapp aramaları karışması
- telefoncudan yurtdışı iphone almak
- 3d touch nedir
- iphone fotoğraf gizleme
- iphone mini 14
- iphone ses tanıma nedir
- iphone ebeveyn kontrolü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X