Şimdi Ara

Eşcinsellikten insanlar neden bu kadar nefret ediyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
2
Favori
8.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşcinsellik hastalık değildir. Tedavisi de yoktur. Şu ana kadar ki hiçbir sözde tedavi girişimi işe yaramamıştır.

en.m.wikipedia.org
    Conversion therapy - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Conversion_therapy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Anladım.Yardımcı olmaya calışan herkese çok teşekkür ederim😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belih Emre Canki

Eşcinselliğin bir hastalık olduğu ve tedavi edilebileceği bilim tarafından ispatlandı.
    Internette reimer kardeşler deneyi diye arattır, oku.

Anlayacaksın ki eşcinsellik hastalık değil. Zorla eşcinsel olamazsın. Eşcinsellikten de dönemezsin. Tamamen genlerinle alakalı bir durum. Tedavisi de olamaz bu nedenle. Renkli gözlü olmak gibi bir durum.

Eşcinsellikten nefret edilme nedeni ise normal dediğimiz insanların çoğunluğu oluşturan kesimden farklı olması. Içgudusel bir olay.

Aynı şekilde yalancılar mahallesinde de gerçeği konuşanı sevmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinsellerden nefret edilmiyor bunu suistimal eden insanlardan nefret ediliyor.Örnek olarak kerimcan gibi tiplemeler.Bizim köyde de var 50 yaşlarında biri.Adı çüksüz murat.Köyde çok sevilir kimse dışlamaz.Ama davranışları da normal insan gibidir.

• Arkadaşlar eşcinsellik genetik bir durum falan değildir. Yani eşcinselliği bir gen yol açıyor değil.

Eşcinsellik konusunun ciddi psikolojik bir arka planında vardır. Ayrıca eşcinsel diye tek tip bir kalipda yoktur. Eşcinsel doğduğunu iddia edenler olabildiği gibi , sonradan eşcinsel olanlar veya eşcinselliği terkedenlerde olabilir. Eşcinsellik doğuştan gelen bir özellikten ziyade bir yonelimdir.

• Belih Emre Canki B kullanıcısına yanıt
    Yalan yanlış ahkam kesme. At kaynağını eğer ispatlandıysa, okuyalım bizde. Dayanaksız atıp tutmak ne kolay.
  • Ben bir fikirde bulundum.Saçma sapan suçlayarak ortamı germe.Burada arkadaşlarım için çözüm bulmaya çalışıyorum!

• Belih Emre Canki B kullanıcısına yanıt
    Bilimsel olarak kanıtlandı demek ahkam kesmek. Varsa güçlü bir kanıt atarsın bakarız biz de.

Arkadaşlarım için çözüm bulmaya çalışıyorum diyorsun bir de. Kusura bakma ama hadsizlik yapıyorsun, senden çözüm bulmanı istediler mi? Eşcinsellere hasta muamelesi yapıyorsun, bir de bunu saf temiz ayaklarına yatıp çözüm arıyorum kılıfına sokuyorsun.

Ortamı germiyorum, sana yaptığın şeyi aynen söylüyorum. Ahkam kesiyorsun, hadsizlik ediyorsun. Gerilip gerilmemeyi sen bilirsin, beni çok alakadar etmiyor.

• Zira eşcinselliğin kaynağı eşcinsel ilişki değil normal ilişkidir.

Kendi amelinin sonucunu bu şekilde gören normal olduğunu ileri süren anlayış bu şekilde tard edilmeye şiddetle karşı çıkar.

.......

Konu dünya gündeminde de var. Orda Bi ton adam var burası çöldeki ağaç misali.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

Hangi bilimmiş o, ilahiyat falan mı? Arkadaşlarınıza yardım etmek istiyorsanız onların da sizin gibi normal birer insan olduklarını kabul ederek başlayabilirsiniz. Daha da yardım etmek istiyorsanız haklarını savunabilirsiniz. Ama değişime zorlayalım demek basbayağı nefret oluyor.

Alıntıları Göster
    bugün eşcinselliği savunan yarın pedofiliyi savunur. ayağınızı denk alın dünya b.k bir yere gidiyor.
  • Eşcinsellik enseste yok açmaz. İki eşcinsel asla türeyemez. Bu açıdan bana göre bu karşı koyuşun nedeni normal ilişkinin sonuçlarından biri olan Eşcinsellik gibi ensest cinayet hırsızlık VS. Gibi suçlara da nefreti açıklar.

Özünde egoist Bi karşı çıkış olduğunu düşünmek olası. Yani ben denen öğe sabit dediği dedik çaldığı düdük olacak ağam beyim lordum tanriyım dayıyı edeyim vs. Diyecek geri kalan da buna tabi olacak.

Bu açıdan düşünüşün temeli sakat yoksa enseste eşcinselliğe talana VS ye karşı çıkış değil.

Sen ilah değilsin seçilmiş kişilik değilsin neye göre düzeni kurar ve sağlarım diyorsun?

İnsanları onların iradesi olmadan dünyaya getiren kişi bu gelen varlık benim demek zorundadır. Ha eşcinsel olmuşsa ensestin olmuşsa ben değil klozu öyle hemencecik türeme. Bi bakılır içinde gizli kalmışı da beyan ediyor olabilir.

Kendi amelinle kendini tanı demiş olabilir biri.

• ınsanlar gercekte oldukları seylerden nefret ederler..

ornegın almancılar mıllıyetcı gorunumlu ırkcı almanlardan nefret ederler..

• quote:

bugün eşcinselliği savunan yarın pedofiliyi savunur.

Çocuklar rızaya dayalı bir ilişki kurma kararı verme olgunluğuna, bağımsız yetişkin bireylere özgü olan kişisel donanıma sahip olmadıkları için ahlaken ve bilişsel olarak, çoğunun zaten üreme organları gelişmemiş olduğu için de biyolojik olarak pedofili hiçbir zaman meşrulaştırılamıyor. Ama işte eşcinsellik öyle değil. Eşcinsel partnerlik veya eşcinsel cinsel birliktelik yetişkinlerin karşılıklı rızasına dayanabilir.

• Dişil birey yumurtlama ve dışarı atımı eril birey sperm üretimi ve dışarı atılımı ile der ki biz ikimiz de ayrı ayrı doğum yapan iki dişil bireyiz.

İki dişil arasındaki ilişki doğumu değil kendileri gibi iki kopyayı oluşturması Hetero ilişki değildir.

İki dişil arası ilişkide sorun eril denen kavramın yokluğu üzere olunca Hetero ilişki zaten yoktur ve aynı tür iki dişil arasında(eril eril dişil dişil) ilişki sapma değil özelleşme (evrim) olarak addedilir. Bu her türde vardır. Teorik olarak ara tür eril olanı bulup türereme değil üreme gösterip farklılaşma sağlayan olarak aranır.

.........

Evrim ateizm eşcinsellik din ilah vs. Konularında yapılan tahrifat tanım denen engele takılır.

Bildiklerinizi unutun diyecem de ne biliyoruz ki zaten.

........

Sırf Yaratıcıyı inanç dışı bırakmak için yapılmış bu bükücülükler anlamsızdır. Zira yaratıcı zihnin karşısında doğruya şahitlik yapma hali bir kez oldu mu olay biter.

Yaratıcıya İnanmayan için anlamsız bi durum ancak erbabı bu durumu anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belih Emre Canki

Ben bir fikirde bulundum.Saçma sapan suçlayarak ortamı germe.Burada arkadaşlarım için çözüm bulmaya çalışıyorum!
    Sakin ol champ. "Niye dışlanıyorlar? Onları iyileştirirsek dışlanmazlar" diyorsun. Sonra "vurmayın şu gariplere" deyip bizzat kendin öldürüyorsun.
  • Eşcinsellik , hastalık değildir. Öncelikle bunun farkına varmak gerek. Tedavilik bir durumları yok, neticede gensel bir olgu.
    Üzülmenizi gerektirecek bir durum değil. Senin önkabulüne uymak zorunda değiller, ayrıca bunun ahlak vs ile de alakası yoktur.

• AIDS denen öldürücü hastalığın sebebi eşcinselliktir.
    AIDS hastalığın ilk ismi Gay-related immune deficiency (GRID) 'dir.

Küresel pislikler, eşcinselliği kötü göstermemek için GRID hastalığın ismini AIDS diye değiştirdiler.

Ayrıca eşcinsellik topluma normalmiş gibi gösterilmeye çabalanıyor.
    Küçücük çocukların cinsel yönelimi mi olur, şu rezlliğe bakın..Ve tabiki Kadıköy..Başka nereden çıkacak bu afiş Konya'da mı.

Eşcinsellikten insanlar neden bu kadar nefret ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Mayıs 2020; 1:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

AIDS denen öldürücü hastalığın sebebi eşcinselliktir.
    AIDS hastalığın ilk ismi Gay-related immune deficiency (GRID) 'dir.

Küresel pislikler, eşcinselliği kötü göstermemek için GRID hastalığın ismini AIDS diye değiştirdiler.

Ayrıca eşcinsellik topluma normalmiş gibi gösterilmeye çabalanıyor.
    Küçücük çocukların cinsel yönelimi mi olur, şu rezlliğe bakın..Ve tabiki Kadıköy..Başka nereden çıkacak bu afiş Konya'da mı.

Tıbbi bilim literatüründe bu isim hiç kullanılmadı.

Cinsel tercih de değil, yönelim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.