esenyurtlular neredesiniz? |
Esenyurt İnternet Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)
-
-
Esenyurt yeşilkent mahallesinde yaşıyorum.
Fiber gelse Kardeşim ve ben ayrı Abonelik alırdık şu anda 2 tane VDSL Aboneliğimiz var.
ama bir türlü gelmiyor. gelemiyor sözde yatırım yapılıyormuş nereye yapıyorlar ? TT için yazdım.
açık olmam gerekirse bu konuda hiç bir kurumun kapısına gitmek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADSL mi...Hayııır -- 10 Nisan 2022; 13:23:34 > -
İstanbul un en kalabalık ilçesine yatırım yapmamak çok ilginç gerçekten turknet buradaki pastadan pay almak istemiyor demek ki
Şahsen 11 yıldır süperonline fiber kullanıyorum ama uygun fiyatlı gigafiber gelirse 1000mbps düşünürüm yani.
Bekliyoruz sevgili türknet sizide esenyurt a
-
Merhaba, mahalle bilgisi iletirseniz talep olarak proje ekiplerimize ileteceğim. -
Merhaba; esenyurt/fatih mahallesi
-
Fatih mahallesini ekiplerimize talep olarak ileteceğim. -
Allah'tan zamanında Türk Telekom çekti de AtlantisNet'e kalmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Esenyurt Bağlarçeşme mahhallesine ne zaman gelecek gigafiber. Oturduğumuz sitede superonline fiber var ama turknet gigafiber gelirse geçerim turknete.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Esenyurt şu an için planlama içerisinde yer almıyor. -
Aga ben şaşırıyorum, hayretler içerisinde kalıyorum. Nasıl ya ? Neden Esenyurt yok planlamada, nedeni nedir ?
Altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor ama şu an için yer almıyor. -
Az önce kapı zili çaldı İnternet alt yapısı için geldik dediler Bir umutla koşa koşa gittim gigafiber alt yapısı başvurum onaylandı diye fakat kapıyı açtıktan sonra atlantis den geldiklerini fiber alt yapı döşediklerini ve bina içi özel kutu koyacaklarını söylediler. her binaya özel kutu koyuyorlar. Neredesin be türknet Gigafiber nerede @TurkNetDestek Esenyurt yunus emre mah 383 sk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 19 Mayıs 2022; 16:26:4 >
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi üzerinden paylaşabilirsinizturk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
AtlantisNet mi o?
türknet sitesinde ne hız alırım diye yazdığım da esenyurt yeşilkent mahalesi nazım hikmet bulvarı için fiber altyapı vardır diyor ve 100 mbps hız veriyor. Giga dediniz çok farklımı bu yada bu yazan hız gerçek degilmi. Birde türknete geçmeye değer mi ?
-
Merhaba, biz kendi altyapımız üzerinden gigafiber vermekteyiz ancak ilettiğiniz bölge için şu an çalışma planı bulunmuyor. Sitemiz üzerinden gigafiber talebi için adresinizi iletebilirsiniz. Aynı zamanda yerleşik operatör altyapısı üzerinden de fiber hizmet vermekteyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 6 Haziran 2022; 16:59:28 > -
Bende bir esenyurtlu olarak bizde gigafiber istiyoruz mehterçeşme mahallesine bekleriz
-
Merhaba, üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında mutlaka bilgi vereceğiz.
-
-
atlantisnet müşteri hizmetlerini aradım, hizmetlerinin henüz aktif olmadığını ve 2 ay içinde aktifleşecegini soylediler.
dedim aktivasyon bedeliniz var mi
100 tl aktivasyon bedeli var dediler
bir de ille kendi verdikleri modemi almali veya kiralamaliymisiz
modemi alirsak 500 tl, kiralarsak aylik 20 ama 300 tl depozito oduyormusuz
cok saçma bir hizmet anlayışları var, ben neden ekstra bir modem alayim ve kiralayayim ki?
zaten modemim var.
Bir de yani bunlar nasil kendi kutularini her binaya koyabiliyorlar, Telekom temsilcileri de olduğu için bir şey diyemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X