Bu konunun yeri burasımı bilmiyorum. Esenyurt Fatih mahallesinde ortalama 6 saatir internet verilmiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? |
Esenyurt İnternet Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)
-
-
Yaşanan sorunla ilgilihttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden veya 0850 288 80 80 numaralı hattan tuşlama yaparak bir arıza kaydı açarsanız kontrol edip size bilgi verebiliriz. -
Destek kaydı oluşturmuştum zaten. Müşteri hizmetlerine ulaşma problemim vardı. Bununla birlikte bilgi eksikliği oluştu. Şuan bulunduğumuz sokağa SOL firması altyapı döşemesi yapıyor. Acaba TÜRKNET in bir bunun ile ilgili bir çalışması var mıdır? Adres versem kontrol eder misiniz?
-
Planlarımız hakkında bilgi veremiyoruz ne yazık ki. Güncel altyapının desteklediği hızları üzerinden sorgulayabilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Yunus emre mahallesine böyle diyor umarım doğrudur.
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇 -
Esenyurt bölgesinde Atlantis Net'in kendi fiber altyapısını kullanan var mı?
Müşteri hizmetleri 100Mbps fiber için 139,90 TL aylık, 100 TL aktivasyon ücreti dedi. Modem ücretsizmiş ve taahhüt yokmuş.
Eğer 100Mbps ile aboneliğe başlayıp ilerde 1000Mbps yapmak istersek bir sefere mahsus 200 TL modem ücreti ödeniyormuş. 1000 Mbps ücreti 240 TL aylık.
Direk 1000Mbpsden başlarsak onda da 240 TL aylık, 100 TL aktivasyon ve modem ücretsizmiş.
Çevremde fiber altyapısını kullanan yada tecrübe eden olmadığı için tereddütte kaldım.
-
Fiyat düşmüş kampanya yaptılar galiba getirseler kutuyu ben geçerdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yunus emre mahallesi 438. sokak gelicek mi acaba?
-
atlantis gelir oraya bence inönü ve yunus emre atlantis ile dolu
-
Hocam atlantis kumar gibi geliyor ya bana eski gigafiber kullanıcısıyım. Bir tık alışınca 75mbit bir tık sıkıntı gelmeye başladı. Ama deneyimleyen arkadaşlar olsa keşke görüşlerini yazsalar.
yeni taşındıysanız internet harici bir tavsiye verebilirim oturduğunuz bölge narkotik satışının yoğun olduğu yer üstte ceylan caddesi altta mandıra caddesi bilginiz olsun
-
Evet, yeni taşındım teşekkür ederim bilgi için.
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
-
Ben şuan AtlantisNet den 1.000mbs hız alıyorum :D Esenyurtta şaka gibi, arkadaşını getir kampanyasından faydalanabiliriz
https://forum.donanimhaber.com/atlantisnet-memnuniyeti--153975156
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgul07 -- 22 Eylül 2022; 14:36:40 > -
esenyurt atatürk mahallesi için gigafiber düşünceniz var mı?
vae altyapısındayım fiber 100mbt mevcut fakat akşamları yoğunluktan dolayı film video izlerken yavaşlama mevcut gigafiberde hiç sıkıntı yoktu telekomdan ve telekom altyapısınsan nefret ediyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, daha öncesinde proje bölgelerimizin listesi bulunuyordu. Ancak planlanan proje bölgelerimiz ile ilgili altyapı kaynaklı sorunlar nedeniyle gecikme ya da iptal edilmesi gibi durumlar yaşandığı için bu bilgiyi paylaşamıyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
-
Esenyurt'ta bir gelişme var mı @TurkNetDestek
-
@TurkNetDestek hacı bişi sorucam
Esenyurtta ikamet ediyorum, ikametimde 65~mbit internet var (önceden 70-72 gördüğümde vardı problem bu değil)
ttnet binama fiber hattı çekti, standart telefon kablolarının çıktığı kutu haricinde tahminim optik için yeni bi pano takılacak. Gigaya geçmek istersem siz bunun üzerinden mi hizmet vereceksiniz? Ne yapmam gerekiyor? Aslında uygulamadan bunu soracaktım ama nerden soracağımı bulamadım.
Diğer bir konu, farkındayım pano-daire arası bağlantı sizin işiniz değil, ama ne tip kablo kullanmam gerektiği konusunda bilgin var mı? Modem olarak sizden aldığım zyxel vmg3625-t50b kullanıyorum. özelliklerine hakim değilim. Kablo çekme işi kolay ama dediğim gibi ne kablo çekmem gerektiğini yada ttnetin panosundan sonra herhangi bir dönüştürücü vs. cihaz alıp almamam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim.
Yine başka bir olay: upload ne olur? bu kamiller eğer optik destekliyorsa 1000mbit gibi bi download hızına 20mbit gibi komik bi rakam vereceklerini söylüyolar (la benim telefonumda upload hızım bunlardan fazla alkjshdajkf)
-
Merhaba, yerleşik operatöre ait altyapı üzerinden GigaFiber hizmeti veremiyoruz. Kendi fiber altyapımız için çalışmalar her bölgede taleplere göre devam etmektedir. GigaFiber için adresimizden talepte bulunabilirsiniz. Kablo kullanımı ile ilgili teknik destek almanız gerekmetedir, bizden hizmet almaya başlamanız durumunda ilgili ekiplerimiz bu durumu kontrol ederek size kablolama ile ilgili detaylı bilgi iletecektir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X