Şimdi Ara

Eset internet security 120 gün ( Uzatmalı 1 yıl ücretsiz lisans)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
8
Favori
5.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eset internet security 120 günlük lisans veriyor.( Lisans deneme sürümü olarak geliyormus.Pop up çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.) Pcwelt dergisi sayesinde her 4 ayda bir buna benzer bir kod yayinlayacakmis ve bu yeni kodlarla 2 defa daha 120 gün deneme sürümü alabilirmisiz Yani 4+4+4 şeklinde 1 yıl kullanabileceksiniz deniyormus sitede.

Önce Almanya Vpn kullanarak linke tıklıyoruz. (Vpn kullanmadan da gönderiyor önce vpnsiz deneyebilirsiniz.)

Ardından bilgileri girip code kısmına = "PCWESET2019" tırnak içindeki kodu yapıştırıyoruz.
    mail geliyor onaylıyoruz ve bize ilk 120 günlük lisansı gönderiyor.

Lisansı aldıktan sonra my eset adresini gidiyoruz.https://my.eset.com/ - üyeliğimiz varsa üye girişi yapıyoruz. Üyeliğimiz yoksa lisans için kayıt olduğumuz email ile kayıt oluyoruz. Eset License managere tıklıyoruz. Bize verilen lisansı ekliyoruz. Kayıtlı mail adresimizi gerekli yerlere giriyoruz ve ülke olarak Germany seçiyoruz. Ardından verdiğimiz mail adresine onay bağlantısı gönderiyoruz. Mailimizi açıp gelen onay linkini tıklıyoruz lisans kayıt islemlerini tanımlamış oluyoruz. Bilgisayarda ESET internet security açıyoruz serial girme yerine "Lisans Yöneticisini Kullan" tıklıyoruz ve Eset' e üye olurken kullandığımiz bilgileri giriyoruz. Güle güle kullanıyoruz. Konu içinde işlemlere yardımcı olup açıklama yapanlara teşekkür ederim.Yeni bilgi geldikçe güncelleme yapıyorum. Biraz uzun olmuş olabilir ama az çok bilgisayardan anlayan herkes yapabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinterzi -- 7 Nisan 2020; 17:23:18 >

• Teşekkürler yaptım oldu.
    formu doldurunca link geliyor (e maile ) link e tıkla
    15 dk sonra Serial geliyor
    my.eset.com a üye ol
    ESET Lıcense Manager e tıkla aldığın seriali gir
    pc'deki eset'i aç serial girme yerine "Lisans Yöneticisini Kullan" tıkla esete üye olduğun bilgileri gir.

Lisansı aktifleştir.(Teşekkür ederim bu bilgiyi paylaşan arkadaşa)
  • code geliyor fakat hata veriyor.
  • Code mail adresinize geliyor ve aktif mi olmuyor hocam. Aktif ederken Almanya vpn kullanabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod maile gelmedi benim de, makul fiyatlı olsa alıp kullanacağım beğendiğim bir üründü. 200 küsür lira çok saçma bir fiyat.
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    hocam mail adresi ve kodu özelden gönderiyorum.
  • Kod geldiği anda süre başlıyor mu yoksa kenarda bekletebiliyor muyuz? Daha yeni corona promosyonundan 90 günlük key almıştım.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Hocam site de net bir açıklama yok. Hem kodu kullanırsanız kaybınız olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neredeyse 10 yıldır virüs programı kullanmıyorum 6 ayda 5 dakikada formatı atıyorum bitti 5 dakikada diğer programlar yüklüyorum

Toplam 10 dakika (Virüs programı virüsün ta kendisidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Nisan 2020; 20:40:7 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    bende kullanmıyorum hocam ama çevremde kullanan insanlar var kullanmak isteyen olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinterzi

bende kullanmıyorum hocam ama çevremde kullanan insanlar var kullanmak isteyen olabilir.
    SSD varsa kullanmaya gerek yok

SSD olmadan önce en az 2 saat sürüyordu (işletim + program)

Şimdi tuvalete girip çıkarken işletim sistemi hazır oluyor buradan bile tasarruf yapıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Nisan 2020; 21:9:23 >
  • afatsum42 A kullanıcısına yanıt
    my eset sitesine uye oldum dogruladım epostayı. Sonra oraya lisans ekle diyip ekledım bilgileri girerken ulkeyi germany secip yaptım. Aktif oldu uygulamada my eeset hesabını secerek aktif ettim 0408 tarihine kadar aktif suanda.

Tesekkurler haber veren arkadasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Nisan 2020; 21:55:50 >
  • huseyinterzi H kullanıcısına yanıt
    hocam lisans için gerekli açıklamayı ekledim. Birde öyle deneyin.
  • Ben mi yapamıyorum anlamadım açıkçası. Siteye girip bilgileri doldurdum bir mail geldi. Maildeki bağlantıya tıklayınca şurası açılıyor bundan sonra hiç bir mail vs gelmiyor.
  • bu linkte onaylanmış oluyor hocam. Ondan sonra mail geliyor lisans kodu ile . Spam klasörünü bakın isterseniz.
  • Mail geldi son aşamada ancak lisans kodu: yazan yerde lisans kodu yok boş neden acaba
  • ben farklı farklı 3 mail adresi ile denedim hepsine geldi hocam. Spam olarak mı görüyor acaba maili ?
  • Mail ile gelen kod SAĞ diye başlıyor. . Kodun gelmesi 15 dk yi buldu
    Simdi esete uyemi olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 7 Nisan 2020; 1:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    üyeliğiniz varsa onun üzerinden lisans gireceksiniz yoksa üye olacaksınız hocam
  • teşekkürler
  • Teşekkürler yaptım oldu.
    formu doldurunca link geliyor (e maile ) link e tıkla
    15 dk sonra Serial geliyor
    my.eset.com a üye ol
    ESET Lıcense Manager e tıkla aldığın seriali gir
    pc'deki eset'i aç serial girme yerine "Lisans Yöneticisini Kullan" tıkla esete üye olduğun bilgileri gir.

Lisansı aktifleştir.(Teşekkür ederim bu bilgiyi paylaşan arkadaşa)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.