Şimdi Ara

Eset program ekle/kaldırda gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar memnun olmadığım için eset nod32 yerine panda yüklemek istedim fakat panda yüklenirken eset smart security i kaldırmanız gerekiyor dedi.
    Denetim masasından program ekle/kaldır bölümüne baktım fakat eset smart security orda gözükmüyor.
    C'de program filesa baktım ama orda da sanki silmişim gibi boş dosyadan başka bişey gözükmüyordu.
    Bütün dosyaları silmeme rağmen panda hala yüklenirken eset smart securityi kaldırmadan bu işlemi gerçekleştiremezsiniz şeklinde bir hata veriyor. Ne yapmalıyım ?

• Tekrar nod32 yi yükleyip kaldırın. Başarısız olursa registrydeki kayıtlarını silmek için bir yardımcı yazılım kullanmanız gerekebilir.
  • Panda yüklenmeden önce otomatik olarak Nod32'yi kaldırmıştır. Birşey yapmana gerek yok. Normal bir durum yani.
  • Eset - panda arasında bir fark yokki sistemin iyiyse kaspersky kur geç hacım
  • Panda mı Dünyada Gördügüm En Kötü Antivirüs Programı :D

Allah Korusun :D En İyi Kasperksy
  • Arkadaşlar burada hangi antivirüs programını yükleyim? iyi midir? kötü müdür? gibi bir soru yok. Konuyu çarpıtıp mesaj kirliliği yapmaya da gerek yok.

İyi geceler.
  • arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım bi süre önce nod32 yada eset herneyse kendını nereye kuruyosa onu bulmak cok zor sen onu kaldırdıgını zannetsende calışmaya devam edıyo ve baska bı vırus programının kurulmasına ızın vermıyo formatta kadarda boyle devam edıyo ben ne kadar ugrastıysamda kaldıramadım en sonunda ıyıce wındows cokene kadar kullanıp formatladım anca duzeldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Tekrar nod32 yi yükleyip kaldırın. Başarısız olursa registrydeki kayıtlarını silmek için bir yardımcı yazılım kullanmanız gerekebilir.

"your uninstaller" programını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 10 Mart 2011; 14:30:00 >
  • aynen your installer 2010 kullanın. En iyi kaldırma şekli tamamen temizler programı sec Quck unistal demeniz yeterlı.
  • arkadaşlar uninstall programlarında gözükmüyor program.yani bu eset i silemedim bende en sonunda format atıcam o olcak.

ekle kaldır da yada herhangibir uninstall programında gözükmüyor.gözükse silcezde yok işte :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokng

arkadaşlar uninstall programlarında gözükmüyor program.yani bu eset i silemedim bende en sonunda format atıcam o olcak.

ekle kaldır da yada herhangibir uninstall programında gözükmüyor.gözükse silcezde yok işte :S

Formatlamadan önce bir önerim var ne de olsa başarısız olursa ya da windows hata verirse format atacaksınız denemekte fayda var ama önce yedeklemenizi yapın.

çalıştır - regedit - düzen - bul - çıkan pencereye nod32 yazın ve çıkan tüm anahtarları silin.

Daha sonra program files dizininde nod32 ye dair ne varsa silin.

İşlem başarılı olursa problem düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.