Şimdi Ara

eSIM Türkiye'ye ne zaman gelecek LTE destekli akıllı saatler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • btk başkan yardımcısı açıklama yaptı.esim çalışmaları bittiğin mart ayından itibaren aktif edilmeye başlayacağını söyledi. otomativ sektörü ile başlayıp peyderpey aktif olacakmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirkul20

btk başkan yardımcısı açıklama yaptı.esim çalışmaları bittiğin mart ayından itibaren aktif edilmeye başlayacağını söyledi. otomativ sektörü ile başlayıp peyderpey aktif olacakmış...
    Pandemiden dolayı tüm süreçlerde olduğu gibi gecikildi, bakalım ne zaman E-sim teknolojisine kavuşacağız.
  • Leon79 kullanıcısına yanıt
    Gelecek sene olabilir belki hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Tamamen yanlış düşünüyorsunuz ya da bilginiz yok.Yurt dışında çoğu operatörde var esim olayı.Sim kart alma derdi yok qr kodla aktifleşiyor. 1 dakika bile değil.Ayrıca esim sayesinde 10 farklı operatörün simini alıp kullanabilirsin değişerek.Esim ve cdma cihazların aktivasyonu tamamen ayrı bir şey o konuda da araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Esimin normal simden farkı yok fiziki olmaması dışında. Ayrıca esim çıktığından beri yurt dışında ve türkiyede kullanılabilecek onlarca online operatör çıktı. Yurtdışına gidince kart alma derdin yok uygun fiyata internet paketi alabilirsiniz. Aktif olarak Türkiyede yabancı bir firmanın esimini kullanıyorum. Sorusu olana yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    Abd’de yasiyorum bugun e-sim teknolojisine gecis yaptim ve sim karti cikarttim. Turkiye’ye dondugumde yani Turkcell falan taksam Abd hatti ile beraber calisir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Linneus kullanıcısına yanıt
    cihazınız ne bilmiyorum, iphonelarda hem esim hem fiziki sim, tr de aynı anda çalışıyor...
    tamamen yanlış düşünmüyorum, ayrıca bilgim de size nazaran gayet çok, forumda başka başlıklarıda takip ederseniz, sizin bu anlattıklarınız ve daha fazlası zaten forumda konuşuldu, ubigi, airalo gibi esim sağlayıcıları ile kayıtsız telefonları bile esim üzerinden tr de kullanmayı konuştuk.

okumakta yada algılamakta sorun yaşadığınız esim olumsuzluğunu daha açık yazayım belki anlarsınız, esim ile kullanılan cihaz, çalınır, kaybolur, bozulur yada servise verilmesi gerekirse, şuan yaptığımız gibi sim kartı eski telefona takıp kullanma gibi pratik bir olaydan mahrum kalacağız, ya elimizde esim destekli başka bir telefon olacak müşteri hizmetleri üzerinden diğer esime tanımlama yaptıracağız, yada dünya da bazı firmaların yaptığı gibi esim ve fiziki simi bizim operatörlerin aynı anda vermesini dileyeceğiz, bu tip durumlarda fiziki sime gececeğiz, ancak bunuda becerse becerse turkcell becerir, vodafone ve tt den hiç ümidim yok.

ayrıca esimin ülke içinden gidilecek ülkede başka sağlayıcıdan anında paket almak dışında yine iddia ediyorum hiç bir avantajı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 6 Eylül 2020; 7:40:14 >

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Airalo ubigi yi yurtdışı seyahatlerimde çokça kullandım.Şu anda tmobile kullanıyorum.Daha önce cdma verizon da kullandım.Yeterince birikime sahip olduğumu düşünüyorum.Servis durumu hariç çalındığında veya kaybolduğunda telefonun içindeki simde gitmiş olmuyor mu?Siz bir daha gidip operatörden çıkarana kadar esimle 2 dk da yeni cihazınızı aktifleştirebilirsiniz.Ek olarak basit bir teknolojiden ne kadar beklentiniz olabilir ki ? Avantajını kendiniz bu mesajda yazmışsınız ilk mesajınızda da avantajı olmadığını söylemiştiniz.Öncelikle kendinizle çelişmeyi bir kenara bırakabilirsiniz.CDMA ile aynı tutmuşsunuz keza alakası yok ikisi tamamen farklı şeyler.Birinde sim kartı telefonunuza ekliyorsunuz ki başka bir telefonda da aktifleştirmek basit.Diğerinde verizon bayisine gidip cihazınızı kaydetmeniz gerekiyor.Diyeceğim o ki okuma yada algılamamda problem yok.Bir dönüp kendinize bakın bence.
    Hocam e-sim 2.sim olarak kullanılıyor.O aktif kalacak türkiyede olduğun sürede.Turkcell içinse 120 gün süren var kullanabilirsin imei kapanmadan.Benim 120 günü geçtiğinden fiziksel simin imeisi kapandı.Wifi calling ile arama yapabiliyorum türk sim kartıyla.
    Cihaz iPhone XS Max pro e-sim destekliyor. Eger sorun olursa iphone 12 alırım.T mobile Turkiye de calisiyor zaten gelen aramalardan ve mesajlardan mahrum kalmayacagim bence guzel teknoloji.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum hocam.Geldiğinde bir sıkıntı yaşarsa bana yazabilirsin.

• Küçük bir ilçede yaşıyorum. Vodafone bayisine gittim. Haberleri yoktu, haberdar ettim, benim için bir tane sipariş ettiler, ertesi gün getirdiler, kullanmaya başladım, başım göğe erdi, mutluyum huzurluyum vs. vs.

Not: İnternet muazzam hızlı.

eSIM Türkiye'ye ne zaman gelecek LTE destekli akıllı saatler.
  • Noxco kullanıcısına yanıt

hocam ücret verdiniz mi? diğer operatörlerde nasıl bir fikriniz var mı?

• Zam yapmaya gelince ışık hızında yapıyorlar ancak böyle yenilikler konusunda 1-2 sene gecikmeli hizmet veriyorlar

diğer operatörlerden ne açıklama var ne ses

• twm kullanıcısına yanıt
    Mevcut Vodafone abinesi olduğum icin 35 lira odedim.
    Diğer operatörlerde bildiğim kadarıyla henüz e sim yok.
  • Sonunda fırsat buldum ve e-sim aldım, ancak halen eş zamanlı akıllı saatlerde kullanılabilecek e-simlerden haber yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.