Şimdi Ara

Eşimi çalıştırmam diyenler var mı aramızda (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
2
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam raad evlemeyide dusunmuyom boyle iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi kız vardır feraceli tam tesettürlüdür ama gevşekliği yüzünden ofisteki her erkeğin yavşayacağı tiptendir.

Kimi kızda vardır açıktır ama edebi sayesinde bi erkek bile kendisine ahlaksızca bir şey yapamaz.

Tamamen karakter meselesi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

quote:

Orijinalden alıntı: denizozkan

quote:

Zaten İslamda kadının zorunlu olmadıkça çalışması yasak

Hz.Muhammed'in esi Hz. Hatice ticaretle ugrasiyordu.
    Hz. Hatice varlikli bir insandi. Kafanizda din, ayet uydurmayin.

Diğer mesajımda da yazdım. Ben demiyorum hemen hemen tüm din bilginleri diyor. Kuran okumadığım icin, kuran hakkında bir şey diyemem.

Buolay kuranda geçmez bu nasıldır. Bahşedilen şeyde Hz Hatıce ye kervanlar kalmıştır Eski kocasından vebunu tek başına idare edemez. Güvenilir bir erkek ararken Hz Muhammedin el emin lakabı ile insanlar arasında güven sahibi olduğunu öğrenir ve ona teklifte bulunur. Evlenmek istediğini mallarının ve kervanların idaresini üstlenmesini teklif eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalıştırmam

• quote:

Zaten İslamda kadının zorunlu olmadıkça çalışması yasak

Aaa, bu islam yeni mi çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorgias_

Mecbur çalışacak benim asgari ücretimle nasıl geçinecez

Ben çift işte çalışıyorum.
  • Çalıştığı işe bağlı.

• Bir bayanın çalışmasında problem yok. Fakat yanda yürüyen bir bayana dik dik bakanlar kendi anasını dahi satışa çıkarabilecek zihniyette oldukları için, kendi bireysel arabasıyla işe giden bir bayanı sıkıştırmaktan zevk alan genel ev düşkünü mütevellit godoşlar olduğu sürece bayanlar rahatsız olurlar. Rahatsız olan bayanın eşide rahatsız olur. Böylelikle bayanın bu ülkede çalışmasına karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaoglu1

quote:

Orijinalden alıntı: Gorgias_

Mecbur çalışacak benim asgari ücretimle nasıl geçinecez

Ben çift işte çalışıyorum.

Yok ya ben cift iste calisacsm kendisi evde yatacak yok oyle sey.

• Calismamali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çalıştırmayı düşünmüyor.Çünkü dogacak çocuğuma en iyi bakacak kişi annesidir.Hem çocuk ailesine bağı artar.Hem eşim çalısacak bide bakıcı için para vericeksin ee ne anladım bu iştenAslında kadınlar çalisarak başka ailelerin erkeklerini işsiz bırakıyor.Bayanlar çalışmasa erkekler daha rahat iş bulup ailesini geçindirebilecek.

Edit:Kesinlikle bir üniversite bitirmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BosYapmayiSeverim -- 13 Ağustos 2015; 10:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Evlenince eşiniz sizin köleniz veya işçiniz olmuyor. Sizin kadar onunda söz hakkı var. Çalışmak isterse çalışır, bu tamamen onun kararı. Eğer istemiyorsanız uygun bir dille ifade edersiniz, çalışamazsın demeniz gibi bir hakkınız yok.

O zaman biz de onun işçi kölesi olmak zorunda değiliz. Niye toplumda erkek çalışmak zorunda gibi bir tabu var? Ben çalışıyorsam o da çalışacak. İş yemeği olduğu zaman eşiniz ne iş yapıyor dediklerinde ev hanımı deyip rezil olmak istemiyorum.
  • Garibanlar çalışıyorlar çalışıyorlar sonra aldıklari maaşı kıyafate,fast fooda ota vokka harciyorlar enayiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmanyak -- 13 Ağustos 2015; 10:56:56 >
  • Üniversitede 4 sene 5 sene kız ile birlikte okuyup, okul bitiminde ben eşimi çalıştırmam , çocuklarıma bakıcak diyen arkadaşlarım
    şimdi eşimi daha iyi nasıl bir işte çalıştırsam diye düşünüyor, anası babası senin uçkurun için mi okuttu büyüttü o kızı. Çocuk bu öyle yada böyle büyüyecek, verin anneannesinin babaannesinin yanına baksınlar ellerinden geldiğince, size iyi birer eğitim sağlayan bireylere emanet edin, sizler gibi yarın öbürgün iyi bir meslek iş sahibi olsunlar, sizinde başaramadıklarınızı, sizin önderliğiniz desteğiniz sayesinde daha da yüceltsinler.

sizinde kız çocuğunuz olduğunda, elin adamı gelip aynı düşünce ile yaklaşırsa, kıymetini ozaman anlarsınız. da.. iş işten geçer.
  • çalısmalı kesinlikle
  • Kadının asli görevi kocasına ve çocuklarıyla ılgılenmesıdır. Makyaj yapıp dışarıya çıkması degıl ! MAkyajını süslenmesını kocası uçun yapmalı. Çalışacaksa adam gıbı bı yer olursa çalısabılır. hanımların oldugu ortamlarda çalısabılır. Tabı kı kadınlarımız köle degıldır onlara gereken degerı vermelıyız. Kadınları kara çarşafa mahkum etmek de hoş degıl. Uzerıne düzgün bırsey giysın yeterli. Bız Turkler tarıh boyunca hatunlarımızı hep yanımızda tutmuşuzdur deger vermişizdir. Haklarına riayet etmek bız erkeklerın de görevıdır.
  • Esini calistirmayi dusuneneler yemek temizlik cocuk bakiminida beraber yapmali.. Kadinin zaten ustte saydigim isleri var kreste bakiciyla buyuyen cocuk ne kadar sizden biseyler kapar terbiye alir o da ayri mesele

• kendi şirketimde biyerlerde tutarım gözümün önünde dursun
  • İsterse çalışır isterse çalışmaz ben onun sahibi değilim eşiyim

• Konuyu 4.sayfaya ulaştırmak yine bana nasip oldu ne mutlu bana
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.