Şimdi Ara

Eşimi çalıştırmam diyenler var mı aramızda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
2
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

milletle aşık atmak için nasılda eşlerini gözü kapalı erkeklerin kucağına atıyorlar yazık para para para herşey para olmuş. Aldığınızla geçinmeyi öğrenmek varken niye illa daha çok olsun diye eşinizi harap ediyorsunuz .

Kardeş kullandığın kelimelere dikkat et. Saçma sapan cümleler kullanıyorsun ne terbiyesiz bir insansın sen
  • bloklusun genç boşuna çaba sarf etme
  • quote:

bloklusun genç boşuna çaba sarf etme

Ancak bloklarsın çünkü başka çaren yok. Kelime darcığın bilgin kapasiten buna yetiyor. İşte tipik konu ile gram bilgisi olmayan ama fikir üreten insan modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 12 Ağustos 2015; 23:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

İnşaat Mühendisliği okuyorum. Bölüm biterse eşim ya inşaat mühendisi olacak ya da iş ve işçi sağlığı uzmanı olacak büyük ihtimalle. Öyle olursa büro dışında sıkıntı olur

Anliyorum ki siniftan birine platonik asik olmussun qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de argümana bak

İş yerlerinde kadınlara bakılıyor diyenler kendileri karı kesiyor..

La olum plaza ortamı tam pislik
    Temizlikçi güvenlikçi olam bayanlara verilen rahatsızlığı görüyoruz..

Kadınların çalıştığı çoğu ortam İslami kurallara ve genel olarak bizlerin ahlak anlayışına kesinlikle uygun değil.

• Forum yobaz dolmuş. Siz kimsiniz ki sizden izin alınacak?

Ayrıca çalışan bütün kadınlara hakaret edilmiş nerdeyse. Evini geçindirmek durumunda olan kadınlar var, onlar ne yapsın? Bu devirde çalışmayacak da ne yapacak?

Herkes bir mi? Niyeti kötü olan her şekilde herşeyi yapar zaten. Çalışan kadınlarla derdiniz nedir? Yoksa onlar kadar para kazanamayız diye mi dertleniyorsunuz? Tamamen aşağılık kompleksi işte, tipik Türk erkekleri.
  • olmicağı için dert etmeye gerek yok
  • Yaptigi ise bagli olan bir hadise

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ciddi ciddi tartışılmış. İş şöyle olursa belki diyenler var. Kendini gerçekten izin veren pozisyonunda gören adamlar var burada. Kadının görevi ev işi, erkeğin görevi para kazanmak kafasında olanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Ne çalışması? Evde oturucak temizlik yapıcak, yemek yapıcak. en az 4 çocuk doğurucak. canım sıkkın geldiğimde dayağını yiyecek. istediğim zaman benimle sevişecek.

Kadın kelimesinin açılımı bu olsa gerek. Zaten kadın=köle, değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 13 Ağustos 2015; 0:00:35 >
  • Düzgün temiz bir işse çalışsın tabi. Bir katkı olur. Benim tercihim şöyle anaokulu veya ilkokul öğretmeni falan olmasından yana olur.

• BetterBosh B kullanıcısına yanıt
    Bak yobaz sensin sana mı soracak eşi hakkında karar verirken. Sen eşek gibi gör kadını vur sırtına yük modern olursun eşine merhamet eden yobaz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otursun evde çocuk baksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bak yobaz sensin sana mı soracak eşi hakkında karar verirken. Sen eşek gibi gör kadını vur sırtına yük modern olursun eşine merhamet eden yobaz olur.

Erkek değilim. Eşinin aklı fikri iradesi yok mu erkek karar verecek?

Ayrıca bir insanın çalışması ona yük değildir, olmamalıdır da. Normal şartlarda insan zevk duyar mesleğini yapmaktan. Emeğinin karşılığını almak kadar güzel bir duygu var mı?

Eşini sosyal yaşamdan kendince uzak tutarak ona merhamet edeceğini mi sanıyorsun? Kadın çalışmasın, ekonomik özgürlüğü olmasın, ben ne kazanırsam onunla yetinsin, bana bağlı olsun vs vs. Sizin zihniyetiniz bu. Sizinle aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Diyecek başka birşeyim yok.
  • öğretmen olmasını isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Otursun evde çocuk baksın.

Bu kadar da odun olmayın arkadaş ne demek otursun çoçuk baksın. Sende çık dışarda başka kadınları kovala değil mi. O çocuk o kadına ağaçtan geliyor leylek getiriyor ya seninde çoğun o sende bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizozkan

quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

Zaten İslamda kadının zorunlu olmadıkça çalışması yasak

Hz.Muhammed'in esi Hz. Hatice ticaretle ugrasiyordu.
    Hz. Hatice varlikli bir insandi. Kafanizda din, ayet uydurmayin.

Diğer mesajımda da yazdım. Ben demiyorum hemen hemen tüm din bilginleri diyor. Kuran okumadığım icin, kuran hakkında bir şey diyemem.

• Ben sahsen ona evde bi kafes ayarlicam, ise giderken kitlicem oraya dondugumde cikaricam falan. Bizde boyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirvaha -- 13 Ağustos 2015; 0:43:15 >
  • calısması mantıklı ama..calısma saatleri erkekler kadar fazla olursa her turlu sıkıntı cıkabilir..ayrıca cocuk olacagı zaman en az 5 yasına kadar kendi büyütmesi gerekli..cocugu anne buyutur anneanne babaanne dadı değil..ben o kadının huyunu suyunu edebini sevdiysem o ahlakıda cocuga o ve ben vermeliyiz
  • Bu devirde eve tek gelir yetmez, cunku cogu meslekte gelir yoksulluk sinirinin altinda, calissin iste. Zaten ev hanimligi meslegi, bizim annelerimizle son demlerini yasiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 13 Ağustos 2015; 0:39:45 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.