Şimdi Ara

Eşimi çalıştırmam diyenler var mı aramızda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
2
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Görüyoruz sonra anası babası çalışmaktan çocuğunun ne tür pisliğe battığını görmeyen aileleri.

Sanırım böyle bir araştırma yaptın. Çalışan ailelerin çocukları daha çok pisliğe batıyor diğerleri batmıyor. Komik olmayın arkadaş, fikir belirtin saçma sağan kaba yerinizden uydurma işlerle mesaj atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Görüyoruz sonra anası babası çalışmaktan çocuğunun ne tür pisliğe battığını görmeyen aileleri.

Sanırım böyle bir araştırma yaptın. Çalışan ailelerin çocukları daha çok pisliğe batıyor diğerleri batmıyor. Komik olmayın arkadaş, fikir belirtin saçma sağan kaba yerinizden uydurma işlerle mesaj atmayın

Sanamı soracağım sen kimsin. ben okudum istatistik tuttum bağımlı çoçukların yüzde 70 i ana baba çalışan ve ana babanın harçlık vererek hadi çoğum deyip gönderdiği oluyor.
  • Uygun bir yer ve araba olursa tabii ki çalışsın.
    Minibüslerde ki abazalara yem gitmesini istemem bihterrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sanamı soracağım sen kimsin. ben okudum istatistik tuttum bağımlı çoçukların yüzde 70 i ana baba çalışan ve ana babanın harçlık vererek hadi çoğum deyip gönderdiği oluyor.

O zaman kadın çalışsın. Biz erkekler de evde yatalım.

• Eğer genç ve güzel eşinizi 8-10 saat erkeklerin de olduğu ortama çalışmaya gönderiyorsanız baya işiniz zor. Ne filmler dönüyor akıllara zarar.

Gözler neler görüyor ama insan söyleyemiyor, burada yazsak şimdi olmaz.

En güzeli ya beraber çalışın ya da aile mutluluğunuz için gelen parayı yettirmeye çalışın. Belki 2 kat malınız, mülkünüz olur ama çok şeyleri yutmak zorunda kalır, mutsuz olursunuz! O gazetelerde okuduğunuz cinayetlerin çoğu bunlardan çıkıyor. Kadın çok çabuk kanan bir varlıktır. Dini kitaplarda da yazar. Şeytan bile erkeği kandırmak için kadını kullanır.

Herkes böyle yapıyor köşe oluyor diye bakmayın olaya. Başınıza olmayacak işler gelirse sadece siz yanarsınız, o herkes sizinle yanmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor öğretmen vb olursa calissin yoksa olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Eğer genç ve güzel eşinizi 8-10 saat erkeklerin de olduğu ortama çalışmaya gönderiyorsanız baya işiniz zor. Ne filmler dönüyor akıllara zarar.

En güzeli ya beraber çalışın ya da aile mutluluğunuz için gelen parayı yettirmeye çalışın. Belki 2 kat malınız, mülkünüz olur ama çok şeyleri yutmak zorunda kalır, mutsuz olursunuz! O gazetelerde okuduğunuz cinayetlerin çoğu bunlardan çıkıyor. Kadın çok çabuk kanan bir varlıktır. Dini kitaplarda da yazar. Şeytan bile erkeği kandırmak için kadını kullanır.

Herkes böyle yapıyor köşe oluyor diye bakmayın olaya. Başınıza olmayacak işler gelirse sadece siz yanarsınız, o herkes sizinle yanmaz.

Ah ah anlatıyorum ama hep boş gevezelik ediyorlar. EŞinin yediği içtiği gözüne batanların çocuğu olunca yaşı gelmeden dilencilere kiraya verir bez mama parası çıksın diye.

5 yaşında sokakta su sattırır 10 yaşında kirada ister.

Yazık be çok yazık iki iş yapıyor diye kendini nimetten sanan erkek müsfetteleri.

Kadın naif nazik bir canlı onu iş dünyasının çetin sıkıntılı zorlu yollarında hırpalatmak bir erkeğin heleki bir kocanın gönlü el veriyor ise o kalp taştandır.

HAa kadın öğretmen olmuştur doktor olmuştur kendi iradesi ile çalışabilecektir rest çekip gidebilecek durumdadır o zaman çalışır yine de çalışmak istemez ise sen niye çalışmıyorsun ben çalışıyorum sen yiyorsun diyen erkek görünümlü egoistler bu dünya da herşeyi para olarak görenlerdir.

Bİr konuda yanlışınız var şeytan HZ Ademe gidip ey Adem şu ağacın meyvasını yersen sonsuzluk ve hükümdarlık alırsın demiştir. ARdından HZ Havva gelmiş onada aynısını demiştir. O yasak meyvayı ilk yiyen Hz Adem dir eşine de ye demiştir bundan sonra Allah ceza vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Ağustos 2015; 23:16:55 >

• quote:

quote:

quote:

Sen istatistik tutmamışsın fazla türk filmi izlemişsin.

• Evde kalsa tüpçü partisi,çalışsa sekreter partisi.En iyisi evlenmemek.
  • Eşşek gibi çalışacak.Yok öyle yağma.Ben çalışayım o yatsınHayat zaten pahalı tek maaş ile nereye kadar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Eğer genç ve güzel eşinizi 8-10 saat erkeklerin de olduğu ortama çalışmaya gönderiyorsanız baya işiniz zor. Ne filmler dönüyor akıllara zarar.

Ah ah anlatıyorum ama hep boş gevezelik ediyorlar. EŞinin yediği içtiği gözüne batanların çocuğu olunca yaşı gelmeden dilencilere kiraya verir bez mama parası çıksın diye.

5 yaşında sokakta su sattırır 10 yaşında kirada ister.

Yazık be çok yazık iki iş yapıyor diye kendini nimetten sanan erkek müsfetteleri.

Kadın naif nazik bir canlı onu iş dünyasının çetin sıkıntılı zorlu yollarında hırpalatmak bir erkeğin heleki bir kocanın gönlü el veriyor ise o kalp taştandır.

HAa kadın öğretmen olmuştur doktor olmuştur kendi iradesi ile çalışabilecektir rest çekip gidebilecek durumdadır o zaman çalışır yine de çalışmak istemez ise sen niye çalışmıyorsun ben çalışıyorum sen yiyorsun diyen erkek görünümlü egoistler bu dünya da herşeyi para olarak görenlerdir.

Bİr konuda yanlışınız var şeytan HZ Ademe gidip ey Adem şu ağacın meyvasını yersen sonsuzluk ve hükümdarlık alırsın demiştir. ARdından HZ Havva gelmiş onada aynısını demiştir. O yasak meyvayı ilk yiyen Hz Adem dir eşine de ye demiştir bundan sonra Allah ceza vermiştir.

Kadın erkek eşittir. Bu kadar net. Ne kadına yapılan pozitif ayrımcılığı kabul ederim; ne de erkeklerin üstünlüğünü. Kadını zayıfmış gibi göstermeyi de kesin artık. Ne fizyolojik olarak; ne de zeka olarak bizden farkları yok. Çocuk doğuruyor olmaları onları aciz mi yapıyor? Öyle saçmalıyorsun ki dışarıdan bakan biri kesin kadın der sana.

• Cocugumun saglikli buyuyup gelismesi icin hayir calistirmam..

• kendi istiyorsa çalışabilir tabi işine de bağlı gece çok yorgun olmamalı
  • Şimdiki kızlara bakıyorumda üni mezunu bile olsalar ev hanımı olma meraklısı çoğu ama evleneceğim kadın çalışacak devir tek maaşla geçinecek tarzda değil

• Çalışmazsa daha kötü evde otur otur. Dolaşmak istese tüm para benden. İnsan psikolojisi dayanmaz. Eşim kssinlikle çalışmalı.

• Toplumun erkek profili nasıl ortaya çıkıyor.Çalışmasını istemiyor çünkü kendisi de bayan çalışan gördü mü birde güzelse sarkmadan edemiyor, sonra düşünüyor mağara adamı benim karıya da bakarlar, evde otursun çalışmasın.

Ev hanımı olan kadın ne yapacak evde eşini bekleyecek, eşi gelecek yemek yiyecek hadi geç tv'nin başına maç varsa maç yoksa dizini izle zıbar yat.

Sonra gel gelelim çocuk bakma mevzusuna, yine tipik ülke insanına özgü baba tiplemesi, kadın sabahtan akşama çocukla uğraşacak, her şeyiyle ilgilenecek bir şey olursa hesap kadına sorulacak. Baba ne yapacak, akşam gelecek otorite sağlayacak gerekirse tokatı yapıştıracak, iki kelam laf etmeyecek niye çünkü onun için standartlar var annesi zaten sabahtan beri ilgilendi ne gerek var.

Kadının çalışmayıp sosyal hayattan kopuk yaşadığı her yerde kadına uygulanan şiddet daha fazladır. Aldatma vb. konular ise hiç bulaşmayın bir insan erkek, kadın farketmez evde zincire bağlasan içinde varsa o işi yapacaktır.

Ayrıca bayanın evde çocuk yetiştirdiği klasik türk ailesi profilinin iyi çocuk yetiştireceğini düşünen, 70-80 yılların türk filmi mantığından çıkamayan arkadaşlar trt'de bakıcı ile ilgili program vardı internette bulup izleyin bakalım çocukları doğru yetiştiriyorlar mı yoksa yetiştiremiyorlar mı? Oradan izleyeceğin 2-3 örnek ile bütüne gitmek mümkün kısaca çevrene bakman yeterli olacak.

http://www.vidivodo.com/video/super-dadi-tek-parca-coskun-ailesi/1140414 ( bu yine çok da kötü olmayan bir aile profili çok daha vahim durumlar olduğunu gördüm programda) alın kadın evde oturunca çocuk çok mu iyi yetiştiriliyor. Bu programda ben babanın dayanamayıp tokat attığını bile gördüm çocuğa. Düşünün bu tv kanalında yayınlanıyor ve buna rağmen tokat atma cesaretini gösterebiliyor. Ama sorsan herkes mükemmel baba dır kimse laf edemez. Şuradaki mesajları okuyorum 20-30 sene sonrada bir şey değişmeyeceğini görüyorum yazık

Tabi yukarıda paylaştığım programın pedagojik olarak yanlış işleri var

• Çoluk çocuk bol keseden sallıyor...

İş ortamlarında karılara yavşamayan yok, görüyoruz güvenlikçi bile şansını deniyor bir dr yakınındaki malları düşünün.. Zaten aldatma oranı en çok çalışan kadınlarda ve bu genelde iş arkadaşıyla.

Ayrıca çocuk büyütmek içinde kadın evde olmalı.

Kadının çalışması için tek neden ciddi maddi yetersizlik.

Ek olarak bu çerçevede kadınlar iş hayatında yer almasa işsizlik çok daha az olacak, işsiz erkekler rahatlayıp ailelerdeki çoğu sorun kalmayacak falan fıstık

• milletle aşık atmak için nasılda eşlerini gözü kapalı erkeklerin kucağına atıyorlar yazık para para para herşey para olmuş. Aldığınızla geçinmeyi öğrenmek varken niye illa daha çok olsun diye eşinizi harap ediyorsunuz .
  • quote:

quote:

quote:

Sana bir kelime kullanacağım ama o zaman sanırım ceza alırım onun için konuda çok bilgisizsin diyorum ve geçiyorum. Bahsettiğin aile tipi ilgisiz-kayıtsız aile modelidir. Söylediklerinin saçma olduğunu buradan anlayabilirsin. Söylediğin şey sadece bir aile modelidir bunun gibi 4 tane daha var ve hepsinde çocuk için sıkıntılı olacak durumlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Çoluk çocuk bol keseden sallıyor...

İş ortamlarında karılara yavşamayan yok, görüyoruz güvenlikçi bile şansını deniyor bir dr yakınındaki malları düşünün.. Zaten aldatma oranı en çok çalışan kadınlarda ve bu genelde iş arkadaşıyla.

Ayrıca çocuk büyütmek içinde kadın evde olmalı.

Kadının çalışması için tek neden ciddi maddi yetersizlik.

Ek olarak bu çerçevede kadınlar iş hayatında yer almasa işsizlik çok daha az olacak, işsiz erkekler rahatlayıp ailelerdeki çoğu sorun kalmayacak falan fıstık

Bunların aklı farklı yönde çalışıyor. KAdınlar çalışsın ki ortamdaki kadınları dikizlesinler. Umurun da değil ki kendi eşini kimler kimler dikizliyor neler düşünüyor.

Bu denli vurdum duymaz rahat insan topluluğu oluyorsak yakında bir mahallede kimin kimle yatıp kalktığı önemsiz olacak.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.