Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde 2.5 yaşımda kızım var bazen düşünürüm de kendi kendime kafayi yer gibi olurum dünyadaki en büyük acilardan birisi Allah sabır versin sizin için çok üzülüyorum

ama yavrucak için paramparça oldum desem yeridir annesini resim ve videolardan hatırlayacak sadece ve o videoları izlemek sizin için dünyadaki en acıklı flimler çocuk oyunu gibi kalır yanında resmen ağlıyorum şuan yazarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Çok zor bir acı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dedemi kaybetmiştim akciğer kanserinden. Yerini dolduramıyorsun tabi ama zamanla o acıyı içinde tutmayı ve onunla yaşamayı öğreniyorsun. Zaman hiçbir şeyin ilacı değil sadece ağrı kesici gibi bir yerden sonra beyne gönderilen o acı sinyalini kesiyor. Hayat pahalı hayat zor ama birilerininde bu hayatı yaşaması lazım. Birileride bu bedeli ödemeli mutlu olduğu kadar üzüleceğinide anlamalı. Senin adına çok üzüldüm çektiğin acıyı kesinlikle anlayamam ama başsağlığı ve Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah kızının ve senin daha iyi bir yaşamı olur.

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    3 yıl önce çok sevdiğim,çocukluğumu birlikte geçirdiğim,her yaz tatillere gittiğim halamı kaybettim. O zamanlar hiç unutamam diyordum, acısı hiç geçmedi ama zamanla azaldı. Sevdiğini kaybedince, insanın yüreğinde kırk mum yanarmış. Sonra her geçen günde mumlardan biri sönermiş. En sonunda geriye bir mum kalırmış. O tek mum, yaşam boyu sönmezmiş, insan ölünceye dek içinde yanarmış… Çok üzgünüm,başınız sağolsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

10 aydır mücadele ettiğimiz beyin tümörü eşimi benden aldı, dün toprağa verdik, nefes almakta zorlanıyorum ne yapacağım bilemiyorum, 4.5 yaşındaki kızım ile kaldık bir başımıza, daha ona söylemedim, anneannesinde kalıyorduk son iki aydır orada sanıyor hâlâ annesini, aslında en zor hallerini gördü kızım annesinin, en son konuşamıyor, yiyemiyor, yürüyemiyordu ama en azından yanımızda idi şimdi yok, toprağa verdik geldik, biliyorum kızıma söylemem lazım bir an önce söylemem lazım ama iki aydır gelmediğimiz evde bir o yana bir bu yana dolaşıyor, sanki benden kaçıyor, nasıl bir acıdır bu nasıl geçer bu zaman bilemiyorum, 40 yaşımdayım ilk kez bir yakınımı kaybettim o da herşeyimdi herşeyim... Buraya yazıp biraz rahatlamak istedim sadece...

Acımı paylaşan destek veren tüm herkese çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı tek tek okuyorum iyi dileklerinizi okumak rahatlatıyor içimi, benim ile aynı durumda olan kaç kişi varmış yazmış buraya da hepsinden Allah razı olsun beni rahatlatmak için yazmışlar kendi dertlerini bırakıp, eşim 34 yaşındaydı daha, kızımın düğününde olamam ben diyordu hep, o zamana kadar yaşlanır hayatta olmam diyordu, dün mezarına götürdüm kızımızı, çiçek seçti kendisi anneme götüreceğim diye, su döktü mezarına, yüzünü görebilir miyim diyene kadar iyiydik biz, sonra filmlerde izlediğimiz sahneler gibi kızım ile eşimin mezarı başında kaldım öylece, gitmek istemedi bir süre minik kızım, yine gelir miyiz diye sordu, inanın amacım duygu sömürüsü yapmak falan değil buraya yazarken, insanlardan gelen iyi dilekler ne kadar değerli bilemezsiniz, kötü düşünenler de kendileri bilir benim burada ne çıkarım olabilir ki.. Hepinizden Allah razı olsun, kimseye bu acıyı yaşatmasın..

Mert kardeş Allah rahmet eylesin Allah size, kızınıza ve ailenize sabırlar versin imtihanız zormuş ecel birdir değişmez hepimiz ondan geldik ona döneceğiz bende evliyim , 41 yaşındayım ve Kadıköy'de yaşıyorum Kadıköy'ün hangi mahallesindesıniz ? Yapacak bir şey varmı ? Çekinmeden PM'den söyleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: doktoradayı_98

3 yıl önce çok sevdiğim,çocukluğumu birlikte geçirdiğim,her yaz tatillere gittiğim halamı kaybettim. O zamanlar hiç unutamam diyordum, acısı hiç geçmedi ama zamanla azaldı. Sevdiğini kaybedince, insanın yüreğinde kırk mum yanarmış. Sonra her geçen günde mumlardan biri sönermiş. En sonunda geriye bir mum kalırmış. O tek mum, yaşam boyu sönmezmiş, insan ölünceye dek içinde yanarmış… Çok üzgünüm,başınız sağolsun.

Kardeş Allah rahmet eylesin bende aynı sizin gibi 31 Ocak 2015 tarihinde çok sevdiğim biricik halamı kaybettim hakikaten halam baba yarısıydı rahmetli halam ölünce halamın en büyük kızı rahmetli dedemden kalan mirasdan olan hakları vermiyorsunuz diye babamı mahkemeye verdiği için artık halamın çocuklarıyla görüşmüyoruz babam anlaşma yoluna gidelim desede şu fani dünyada mal sevdasına düşüp yamuk ve pislik yapıyorlar halbuki ölümlü dünyada malda yalan mülkde yalan gel birazda sen oyalan gerçeğini unutup ölümü ne yazıkki unutup dünyaya balıklama dalıyoruz

• Başınız sağolsun, Allah size ve kızınıza sabırlar versin :(
  • Başın sağolsun kardeşim zor bir durum bende eşimi evlendikten 3 ay sonra kaybettim bilirim bu acının nasıl birşey olduğunu Allah yardımcın olsun zor bir durum ne anlatılır ne paylaşılır anlatsan'da kimse anlamaz o evin dört duvarı üstüne üstüne gelir boğulacak gibi olursun aklına hatıralar gelir için parçalanır ölecek gibi kalbin sıkışır içinde yaşarsın bu acıyı birisi gelip dindiremez yada azaltamaz cocuğun varmış Allah bağışlasın onun için güçlü olman lazım dik durman lazım üzülmemen lazım evre evre içinde yaşayacaksın bu durumu isyan edeceksin yeri gelecek üzüleceksin yeri gelecek hayata küseceksin ama tecrübe edinmiş birisi olarak söylemek istiyorum sabret kardeşim buda geçecek

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin, siz niçin kaybettiniz hocam?
  • Başınız sağolsun :( huzur içinde yatsın. Allah sabır versin

Çocuk gelişimi hakkında bilgim yok ancak iyi bir psikologa danışın.

• Ultra Hasan kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun sizin de başınız sağolsun.Onlardan geriye artık fotoğrafları kaldı ve sık sık hatırladığımız anılar. Allah kalanlara sabır versin.

• Başınız sağolsun Zall rahmet eylesin. Elbet bir gün hepimiz buluşacağız orada. Belki o zaman herşey daha güzel olacak.

• Başınız sağolsun,Mekanı cennet olsun.Size de Allah sabır versin.
  • Allah gani gani rahmet eylesin Allah sabırlar versin kardeşim. Kendimi senin yerine koydum çok üzüldüm. Ne söylenir ki tarifsiz bir acı. ama elden gelen bir şey yok. İnşallah eşiniz şehittir kendinizi böyle teselli edin o şimdi çok rahata kavuştu. çektiği bütün sıkıntılar dindi ve şimdi orada size kavuşacağı zamanı bekliyor. böyle düşünün ve kızınız için siz güçlü olmaya çalışın.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun trafik kazası hocam

• Sabırlar diliyorum kardeşim.. Allah, eşini rahmetiyle esirgesin.. Sana ve evladına yaşanası güzel bir ömür nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

Başınız sağolsun Zall rahmet eylesin. Elbet bir gün hepimiz buluşacağız orada. Belki o zaman herşey daha güzel olacak.

Kardeş buluşma garantimiz yok malumunuz Cennet ve Cehennem var ama tabiki hepimizin temennisi ailemiz ve tüm sevdiklerimizle Cennet'te buluşmak bunun içinde dua ve ibadet gerekir

• Allah rahmet eylesin. Okurken gözlerim doldu. Gerçekten çok zor bir durum.
    Allah yardımcınız olsun. Allah sabırlar versin.
  • Allah rahmet eylesin hocam..

• Allah rahmet eylesin , Allah sabırlar versin, Onun ömrünü küçük kızınıza ve sana versin hocam. Çok zor biliyorum ne desek kolay değil. Umarım en kısa zamanda toparlar evladınla birbirinize kenetlenir sağlıklı ve huzurlu bir ömür sürersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er7an -- 20 Eylül 2018; 16:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.