Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Başınız sağolsun öncelikle.Size ve ailenize sabırlar diliyorum..

Bende 11 yaşında tanıştığım sokaktaki oyun arkadaşım önce sevgilim sonra eşim olacaktı ama malesef olmadı.Kendisi 9 günlük kurban tatil için memleketine gidiyordu ailesiyle dönüşte babaanneleri ile beraber geleceklerdi çünkü bayramdan yaklaşık 2.5 ay sonra düğün olacaktı. Olmadı.Tüm ailesi ile birlikte malesef kaybettik.Aynı şehirde okul kazandık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama işte kader. müstakbel eşim olması bir yana en yakın arkadaşımdı da. Olmadı. Ben okulu bıraktım kötü durumlara düştüm.İnsanlar gençsin birisi çıkar ailenin kız beğenip zorla istemeye gitmeler arkadaşlar aracılığı ile olanlar falan filan diyerek hepsini istemediğim için kimseyi kırmadan bertaraf etmeye çalıştım.15 yıl kadar geçti üstünden.Sonra çok uzak diyarlardan hiç beklemediğim bir anda biriyle tanıştım evlendim falan Allah ondan razı olsun çokta seviyorum ama bir gerçekte var malesef Burak Aksak'ın sözü gibi her insn, zamanın dünya üzerinde bıraktığı birer yara izidir.
    İnşallah güzel günler sizlerin olur bundan sonra.

• Allah Rahmet Eylesin Allah Sabır Versin ...
  • Basin sagolsun hocam gercekten zor bi durum Allah sabir versin size. Okurken duygulandim kendimi zor tuttum. Kızınızla beraber guzel vakitler gecirin annesinin eksikligini fazla hissettirmeyin ona iyi bakin esinizden bir hatıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağ olsun abi.
  • basiniz sag olsun. allah rahmet eylesin. sabirlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D650631E4 -- 19 Eylül 2018; 19:12:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun hocam. Her ne kadar aynı acıyı sizlerle tam olarak paylaşamasakta , Allah büyüktür. Derdi de , dermanı da O verir. Umarım kızınız ile çok güzel zamanlar geçirirsiniz.

• Allah sabır versin sınavın cok zor kardeş.kızın için herşeyini de içinde yasaman gerek.yavrucak icin pedagog yardımı iyi olabilir

• Allah rahmet eylesin başınız saolsun. Hocam biraz sonra yazdıklarım çok realist ve birazda namümkün gelebilir fakat biraz moral ve sabıra ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için yazdığımı bilin isterim. Hayat tam olarak böyle bir takım döngüler içerisinde yaşanıyor ve ne yazık ki hepimiz kendi payımıza düşeni almak zorunda kalıyoruz kimi eksik kimi fazla. İnşallah tez vakitte toparlanma gücünü bulursunuz kendinizde. Zira artık acınızı en derinden yaşayıp küçüğünüz için kaldığınız yerden devam etmeniz gerekecek. Çünkü o artık sizden kendisine gelen her davraşınıza bir anlam verecektir ona yokluğu değil güçlü olmayı ve bu yoksunluk ile de hayatın anlamlı bir bütün olarak devam ettiği duygusunu vermeniz gerekecektir zira siz şu an onun herşeyisiniz. Bunun içinde önce sizin bu acınızı yaşayıp hayatın devam edeceğine dair olan inancınızı korumanız gerekecek. Tabi ne yaparsanız yapın insan asla sevdiklerinin yokluğuna alışamıyor ama size emanet edilen dünyalar tatlısı bir kızımız var ve onun inşallah önünde yaşayacağı güzel günler var. Bunu hep birlikte atlatacaksınız fakat sizin önderliğinize ve ışığınıza ihtiyacı olacaktır.

• Okurken boğazım düğümlendi kelimeler harfler kıfayetsiz ama tekrardan başın sağolsun be hocam.
  • Başınız sağolsun,Allah sabır versin inşallah.
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun hocam.Yazdiklarinizi okurken kendimi biran sizin yerinize koydum boğazım düğümlenir gibi oldu yutkunmakta zorlandım gözlerim doldu elbette yaşamayan asla bilemez çok zor bir durum ama hayat işte Rabbim acınızı hafifletsin size ve kızınıza hep yardım etsin inşallah.Bu durumda sizin daha güçlü olmanız gerek malum kızınız ve kendiniz için dimdik ayakta olmalı ve onun her daim yanında olmalısınız,onunla keyif almaya hayatı yaşamaya devam etmelisiniz.Size düşen görev artık daha fazla eminim ki eşiniz sizi ve kızınızı hep iyi mutlu ve başarılı görmek isterdi ve eminim ki sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur.Hayat bir imtihan herkesin mutlaka büyük acıları sıkıntıları var suanlik olmasada bir gün mutlaka olacak bunun önüne geçebilmek mümkün değil maalesef önemli olan bu gibi durumlarda ne yaptığımız ne kadar güçlü kalıp Rabbimize şükredip ondan medet ummamizdir.Maneviyatınızı arttırmaya çalısın.Rabbim yardımcınız olsun.

• Abi allah taksiratını affetsin, sanada sabır versin. Burda ne desek ne söylesek nasıl avutmaya çalışsakta seni boş. Bu acıyıda sen atlatacaksın, bu zor günleride sen yeneceksin. Unutmak diye birşey yok, istediğin zaman hatırla, onunla ye onunla iç, onunla ağla onunla gül, en mutlu zamanında da en zor zamanında da bedensel olarak olmasada, hep onun yanında olduğunu bil. Şunada ayrıyeten şükretmek lazım, en azından sevdiğin kadından sana kalan bir kız çocuğun var, ya o da olmasaydı? Yapayalnız kalırdın şu zorlu süreçte. Herşey ama herşey öyle ya da böyle geçip gidecek abi, bu zor günlerde geçip gidecek, ama lütfen komple bırakma kendini. Gerekirse 1 ay gerekirse 3 gerekirse 10 ay ağla, sızla, her gün üzül, kahrol bu senin hakkın ama asıl mesele zamanla tekrar ayağa kalkmayı bil, kızınıda annesinin onu 5-10 sene sonra nasıl görmek istediğini düşün ve ona göre yetiştir. Ailenle aynı evde yaşama şansın varsa, yoksa bile annenleri size davet edip birkaç ay sizde kalma şansı sağlarsan senin ve kızının adına faydalı olur. Mümkün olduğunca tek kalmamaya çalış abi ilk birkaç ay. Kendini yer bitirirsin yoksa. Allah tekrardan sabır versin. Ufaklığa da uygun zamanda uygun bir ortamda kendini kaybetmeden, mümkünse ağlamamaya çalışarak söyle durumu. Hatta bana sorarsan bir gününü ona ayır her istediğini yap, mutlu bir gün geçirt, sonra güzel sessiz sakin biryerde yasla kızının başını göğsüne, anlat abi mümkün olduğunca olayı yumuşatarak. Hastalığından ve bu şekilde yaşamasının ona çok acı vereceğinden bahset. Bundan sonra beraber yapacağınız planları, geçireceğiniz güzel günleri anlat. Annesinin bizi hep izlediğinden bahset. Yalnızlık hissini mümkün oldugunca hissettirme yani. Daha yaşı küçük zaten, fazla hasar almadan atlatacaktır o da. Olayların farkına pek varamadan. Burda kilit nokta sensin abi, dediğim gibi şimdi istediğin gibi ağla, bunalımdan çıkma, canın ne istiyosa onu yap ama zamanı gelince de tamam artık kalkıyorum ayağa demeyi unutma..

• Allah rahmet eylesin, böyle acının tarifi olmaz. Mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın.
  • Başınız sağolsun Allah yattığı yerde dinlendirsin

• Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin :(
  • Başınız sağolsun..
  • allah rahmet eylesin abi okurken gözlerim doldu. mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin. Sizlere Allah sabır versin inşallah. Mekanı cennet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

10 aydır mücadele ettiğimiz beyin tümörü eşimi benden aldı, dün toprağa verdik, nefes almakta zorlanıyorum ne yapacağım bilemiyorum, 4.5 yaşındaki kızım ile kaldık bir başımıza, daha ona söylemedim, anneannesinde kalıyorduk son iki aydır orada sanıyor hâlâ annesini, aslında en zor hallerini gördü kızım annesinin, en son konuşamıyor, yiyemiyor, yürüyemiyordu ama en azından yanımızda idi şimdi yok, toprağa verdik geldik, biliyorum kızıma söylemem lazım bir an önce söylemem lazım ama iki aydır gelmediğimiz evde bir o yana bir bu yana dolaşıyor, sanki benden kaçıyor, nasıl bir acıdır bu nasıl geçer bu zaman bilemiyorum, 40 yaşımdayım ilk kez bir yakınımı kaybettim o da herşeyimdi herşeyim... Buraya yazıp biraz rahatlamak istedim sadece...

Acımı paylaşan destek veren tüm herkese çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı tek tek okuyorum iyi dileklerinizi okumak rahatlatıyor içimi, benim ile aynı durumda olan kaç kişi varmış yazmış buraya da hepsinden Allah razı olsun beni rahatlatmak için yazmışlar kendi dertlerini bırakıp, eşim 34 yaşındaydı daha, kızımın düğününde olamam ben diyordu hep, o zamana kadar yaşlanır hayatta olmam diyordu, dün mezarına götürdüm kızımızı, çiçek seçti kendisi anneme götüreceğim diye, su döktü mezarına, yüzünü görebilir miyim diyene kadar iyiydik biz, sonra filmlerde izlediğimiz sahneler gibi kızım ile eşimin mezarı başında kaldım öylece, gitmek istemedi bir süre minik kızım, yine gelir miyiz diye sordu, inanın amacım duygu sömürüsü yapmak falan değil buraya yazarken, insanlardan gelen iyi dilekler ne kadar değerli bilemezsiniz, kötü düşünenler de kendileri bilir benim burada ne çıkarım olabilir ki.. Hepinizden Allah razı olsun, kimseye bu acıyı yaşatmasın..

Allah rahmet eylesin...size sabırlar versin..
    Ben de 38 yaşındayım,6 aydır kemik tümörü kanseriyle uğraşıyorum (ewing sarkoma)...
    Bu tip vefat haberleri gördükçe moralim bozuluyor ister istemez,kendimi bırakıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.