Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadığın acıyı içimde hissettim , hayat arkadaşından ayrılmak çok zor hemde erkenden ama hayatta herşeyi kabulleniyoruz zamanla Allah rahmet eylesin sana ve kızına dayanma gücü versin Allah'im sağlıcakla kal değerli kardeşim.....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağolsun Allah sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah sabir versin kardesim mekani cennet olsun..

• Başınız sağolsum,allah sabır versin çok üzüşdüm bizim dert dediklermiz de dert mi,Eşime gittim sarıldım.

• Gerçekten çok çok üzüldüm hocam. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin inşallah. Allah kızına ve sana uzun ve sağlıklı ömürler versin. Ayakta durmak gerek, neticede ölüm var şimdi veya daha sonra hepimizin sonu orası. Keşke herşey sıralı olsa ama hayat işte...

• overhead O kullanıcısına yanıt
    elindeki kılıcı sakın yere bırakma kardeş.sonuna kadar savaş. bu senin savaşın, senin mücadelen, senin sınavın. Canı ödünç verende Allah diledigi vakit alacakta olan o. sana düşen inancını kaybetmeden sonuna kadar savaşmak.Allah kudreti sonuz. Sakın bunların bir sınav olduğunu unutma.Allah bereketi, rahmeti üzerine olsun.Allah şifa versin.

• Okuyamadım. Allah sabır versin. Başınız sağolsun.

• Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Kızınızın elini hiç bırakmadan iyi bir gelecek hazırlamak için sizinde kendinize dikkat etmeniz gerek.Allah yardımcınız olsun.

• Abi başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. Acını tahmin bile edemeyiz belki ama hayat maalesef büyük şanssızlıklarla dolu olsa da kızın ile yaşayacağın çok güzel günler olacak, olmalı. Birbirinize eskisinden daha da sıkıca sarılın. Böyle bir noktada sana çok ihtiyacı olacak. O yüzden acına rağmen güçlü kalmaya çalış ve evladının bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmasını sağla. Eğer ihtiyacın olan bir şey olursa tüm forum destek olmaya çalışırız. Ne yazık ki allahsiz bir hastalık bu. Bir yerden sonra insanın elinden bir şey gelmiyor.Artık birbirinize tam destek verip hayatınıza devam etme zamanı...

• Abi başınız sağolsun Allah hem seni hem yavrunuzu cennette eşinle kavuştursun.
  • Başınız sağ olsun, Allah sabır ve güç versin.

• Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

• Diyebileceğim hiçbirşey yok. Herşey boş, kof ve sığ kalır, sizi anlamam da mümkün değil. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Allaha sığının.. inşallah acınızı hafifletir.. geçmez gibi gelse de zaman herşeyin ilacı. Rabbim sabır versin..

• Allah mekanını cennet etsin. Korktuğundan kurtarsın. Üzücü bir durum. Bir yandan da acı çekerek yaşasaydı belki sizin için, rahmetli için ve kızınız İçin daha çok dayanılamayacak bir durum olacaktı. Her gün yaşarken ölecektiniz. Allahım her şeyi öyle planlamıştır ki biz bilemeyiz. Küçük prensesin 7-8-9 yaşlarında bu olay başına gelse daha çok zor olurdu ve gelecek hayatını etkileyecekti. Siz de kendinize ne gösterirseniz ne yaparsanız yapın ama kızınız ağladığınızı görmesin. Bu yaşlarda her şey bilinç altına kodlanıyor. Allahım(C.C) kimseye yaşatmasın. Sizlere de bol sabırlar ihsan eylesin. Sonumuz hep orası olacaktır. Sizden kat kat perişan olan insanlar var onları da düşünmek lazım. Tesellinizi böyle yapabilirsiniz. Kuran okuyun, namaz kılın, Videolar izleyin. Tanımadığınız kişilerle konuşun markette pazarda çarşıda. Kafanız dağılacaktır. Bulunduğunuz ili paylaşırsanız özelden de olsa yakınsam çıkar gelirim ufakta olsa kafanızı farklı yöne çekerim. Hayırlı günler dilerim.

• Ben de babaannemi kaybettim çok acı bir durum.Başınız sağolsun
  • Başın sağolsun hepimiz öleceğiz

• Başınız sağolsun. Başlığı okuyunca karnıma bir an ağrı girdi, 4 yaşındaki kızım gözümün önüne geldi.

Kızınıza söylemek kolay olmayacaktır. Bir uzman eşliğinde yapmanızı tavsiye ederim. Aslında sizde terapiye gitseniz bu süreci atlatmanıza yardımcı olacaktır. Her bireyin acı süreci farklı olur ama şu linke bir bakın derim.

Allah size güç versin ki masum yavrunuz anne eksikliğini hissetmesin.

• Allah rahmet eylesin, allah sabir versin.

Siz guclu durunki kizinizda allahin izniyle bu sureci kolay atlatsin..

• Başınız sağolsun,Allah sabır versin :(

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.