Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, cennetine alsın İnşallah.

Siz de yavrunuzla bereketli, iyi ve huzurlu bir hayat sürersiniz İnşallah.

Kelimelerin yetersiz kaldığı bir durum hiç kuşkusuz.

Sabır diliyorum. Ne desek boş.

Bir de şu var ki.

Bir yavrunuz var en azından.

Ve yavrunuza da siz kalmışsınız.

Allah korusun tamamen tek kalan yavrular da var.

Tekrar sabır ve kalan hayatınızın iyi olmasını diliyorum.

Allaha emanet olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, cennetine alsın İnşallah.

Siz de yavrunuzla bereketli, iyi ve huzurlu bir hayat sürersiniz İnşallah.

Kelimelerin yetersiz kaldığı bir durum hiç kuşkusuz.

Sabır diliyorum. Ne desek boş.

Bir de şu var ki.

Bir yavrunuz var en azından.

Ve yavrunuza da siz kalmışsınız.

Allah korusun tamamen tek kalan yavrular da var.

Tekrar sabır ve kalan hayatınızın iyi olmasını diliyorum.

Allaha emanet olun.

• Allah rahmet eylesin. Sizin şimdi daha güçlü olmanız, evladınıza anne eksikliğiniz mümkün olduğu kadar hissettirmeden sahip çıkmanız çok önemli. Allah yardımcınız olsun.
  • Başınız sağolsun. Allah eşinizin mekanını cennet eylesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim öncelikle allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Evlendikten sonra benim için öncelik herzaman eşimdi taki çocuklar olana kadar. Çocuklardan sonra öncelik sırası değişiyor ve kendini unutup onlar için yaşamaya başlıyorsun. Şimdi seninde eskisinden çok daha güçlü olup çocuğun için yaşamalı ve onuda yaşatmalısın. Bundan 5 yıl önce kıbrısta yaşıyorken nenemin felç geçirdiği haberi geldi. Beyne pıhtı atmış ve tamamen felçli bir duruma gelmişti hemen apar topar memlekete gittim. Ertesi gün yoğun bakımda nenemi görmem için kısa süreli izin aldık ve içeri girdim. Zaten girer girmez boğazım düğümlendi seslendim ama cevap veremedi gözlerini açıp suratıma baktı ve o anda gözlerinden yaşlar gelmeye başladı o an koptum tabi hüngür hüngür ağlamaya başladım beni hemen dışarı aldırlar. İş dolayısı ile tekrar kıbrısa döndüm ve o anlar bir türlü aklımdan gitmiyordu ve en kötüsü onun için dua etmekten başka birşey yapamıyordum. Allahım ya onu iyileştir yada bir an önce yanına al diye hergün dua ettim. Bunu istemek ne kadar acı olsada o halde yaşaması onun için en büyük ızdırap olduğunu biliyordum. 4 hafta sonrada acı haberi aldım. Haberi alınca çok üzüldüm ağladım günlerce ama bir tarafımda allahım sana şükürler olsu ona daha fazla acı çektirmedin diyordu. Hani bunu kabullenmek çok güç ama kardeşim onun açısından düşünürsen acılarından kurtulmuş oldu belkide. Kardeşim yazdıklarımda seni üzecek birşey varsa hakkını helal et. Allahım kızının ve senin ömrünü, bahtını açık etsin.

• Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin...
  • Allah sabır versin abi. Başınız sağ olsun bir yardıma ihtiyacınız olursa mutlaka PM den yazın. Bu acının tarifi yok boğazım düğümlendi tekrardan başınız sağ olsun.
  • Başın sağolsun,

Çekmeyen anlamaz, ondan dolayı biz anca acını paylaşırız, durumunu ancak çekenler en iyi anlar.

Böyle bir ölüm gelmişse , aslında eşinizin ne kadar iyi biri olduğuna işarettir bu.

Böyle hastalıklar kişinin günahını dünyada siler, makamını yükseltir. Bunu araştırıp öğrenebilirsin. belki bir nebze için rahat eder.

Hepimiz birgün bu dünyadan gideceğiz. Tabi ayrılık erken olunca daha da fena oluyor durumlar.

Sana şuanda daha büyük görevler düşüyor. Bir kız evladı var yanında.

Herşeyiyle anneye muhtaç ve anne ilgisine ve bilgisine muhtaç bir kız çocuğu.

Çok kötü bir devirden geçiyoruz, ona öyle bir kol kanat germelisin ki, ne annesinin eksikliğini anlamalı, ne de bu kötü dünyada bu kötü zamanda kötü insanlardan zarar görmemeli.

Hem anne olmalısın hem baba. Bu zordur, hemde çok zor. Bir anne evladına, hem anne hem baba olur, ama bir baba, hem anne hem baba olması zordur.

Bunun için destek almanı öneririm.

Tekrardan başın sağolsun, sana ve kızına geride kalan hayatınızda sağlıklı, güzel bir ömür niyaz ediyorum.

• Allah Sabırlar versin kardeşim. Mekanı cennet olsun. Çoçuklar için daha bir zor.

Benim eşimde kanser bizde savaşıyoruz.Yendik ama eşimin eski hali yok. İştahsız zayıfladı. Ama çok korkuyorum her an tekrar lıya çakmış gibi...

Allah yardımıcımız olsun.

Bu pis illet hastalık çok yayıldı.

• Allah rahmet eylesin hem sizin hemde çocuğunuz için çok zor bende 3 4 yaşlarında babamı kaybettim o yaşlarda anlamıyor insan ama büyüdükçe eksikliğini hep hissettim yaşım geldi 38 ama içimde hep uhde olarak kalacak konuşmak isterseniz herzaman yazabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Rabbim güzel kızına ve sana sağlık sıhhat versin uzun uzun ömürlü olun.
  • hala ölen insanın konusuna fake deyip alay eden insanlar var

TheCgn

bu kısıye dıkkat edın prım vermeyın herkes bloklasa ıyı olur.ölüyle dalga gecılmez.ahlaksızlığın danıskası
  • Gözlerim doldu hocam.Kolay değil.Kimse yerinizde olmak istemez. Ama şunu bilin ki çaresiz hastalıktan ölen şehit sayılıyor.Size ve çocuğunuza faydası olacak inşallah.
    Bu hastalık çok yaygınlaştı maalesef. Normalde insan vücudunda sürekli kanser hücresine dönen hücre oluyormuş ama bir şekilde o hücre , vücudun savunma mekanizması tarafından yok ediliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düzgün17 -- 24 Eylül 2018; 12:6:5 >
  • uzuldum be ustadim.. gozlerim doldu ve koyverdim kendimi agladim uzuntunuze... kiziniz insallah en kisa zamanda alisir bu duruma.. Allah yar ve yardimcin olsun... biz ne desek bos...bir arkadas demis ya Ankarada iseniz hicbisey yapamam ama gelir yaninizda olurum diye bende ayni fikirdeyim cocuklarimi getiririm oynasinlar beraber diyebilirrim ancak Ankaradaysaniz...

• Çok iyi insanlar var gerçekten çok saolun hele son yazan arkadaş gibi hepinizden Allah razı olsun...

• Çok iyi insanlar var gerçekten çok saolun hele son yazan arkadaş gibi hepinizden Allah razı olsun...

• Annemi görebilir miyim?
    ağlattı beni. çok üzgünüm.
    Allah sabır versin, başınız sağ olsun.
    Allah bir an önce toparlanmanıza yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

Ayıptır ya
    Benim açımdan böyle, ayıp olan o

• Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.

@ayhanjan

Umarım eşiniz sağlığınıza kavuşur.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.