Eşimin şirketi ramazan kolisi göndermiş (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güle güle kullanın birde kaliteli markalar tercih edilmiş.
En son 3 yıldır bir yerde çalışıyorum.İlk yıl koli verdiler.İki yıldır birşey yok.
Bayramlarda harçlık ve koli verildiğinde hem ihtiyaç olarak iyi hemde seni düşündüklerini anlıyorsun.Ufak bir hoşluk ama önemli...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ooo meşhur citizen bu.Dil çıkardığı bi videosu vardı ne oldu o?O video görünmesin diye forumun her köşesinden silmişti.Birisi de forumun en dip köşesinden bulup çıkarmıştı
-
Hani makarna
-
Bizim şirket de veriyor da evden çıkıp gitmiyorum 8 araç değiştiremem uzaktan çalışıyorum.
Ramazan kolisi kadar gereksiz bir şey yok, Al eve taşı ne gerek var onun yerine maaşa ek ücretini yatırsalar daha çok makbüle geçer.
-
İnsanları artık maskesiz görünce bi garip oluyorum .d
-
Tanımıyorum ama öyle değilse yazılım öğrensin mutlaka.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.Cİnsanları artık maskesiz görünce bi garip oluyorum .d
Acaba virüs bitince de maske takıcaz mı?
-
foruma bayadır girmiyordum. citizen hala yaşıyormuş 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelonben de gelim mi
kadro tamam 4müz bimde buluşuyoz kefelon jeolog citizen izayoi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız hep marka ürünler göndermişler taktir ettim.
-
-
citizen androcur kullanıyor musun
-
Citizen'ın eski avatar daha iyiydi ya. Windows 7 penguen
-
Hay sitızın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citi şekerleri çekilişle dağıt
-
3 paket pudra şekeri yollamışlar herhalde
Ramazan kolisi inceleme videosu bekliyorum, tadım yapın bizim için dadı nasıl söyleyin bize :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C9B63C59 -- 14 Nisan 2021; 21:58:54 >
Bu konuda Ülker de çok iyi kim ne derse desin. Adamlar 20 lt sıvı yağ 20kg pirinç 20 kg şeker daha brsuru şeyler de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X