|
Eşimin şirketi ramazan kolisi göndermiş
-
-
-
sakin ol citizen bunlar normal şeyler
-
Citi bey çok yakışıklı adamsınız.
-
oo cikizen bey gelmis
-
Fotoğraftaki sen misin 100 Numaralı Adam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainFotoğraftaki sen misin 100 Numaralı Adam?
-
Cidden şekerin 3 tane olması saçma olmuş o 3 şekeri 1e düşürüp yerine osmancıkları baldoya yükseltselerdi ya.
Şaka bir yana da güzel düşünce.eskiden hatırlıyorum da bu paketler marketlerde çok uyguna gelirdi artık çok pahalı almanın pek anlamı kalmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şu eski bim fotoğrafının hatrına yine bime gidip elinize o kırmızı gofretten alıp foto çeker misiniz 2008 before 2021 after tarzı bi konu da açın
quote:
Orijinalden alıntı: Cannicussakin ol citizen bunlar normal şeyler
hocam bu yorumuna dublaj mı yapıldı
Atayiz misin anlamadım.
-
2 hafta gider anca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam hayatında ilk defa ramazan kolisi görmüş, şaşırıyor. Bu yazılımcıların hayatı bir başka oluyor demek ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoihocam bu yorumuna dublaj mı yapıldı
Alıntıları Gösteryorumu yeni yaptığım için bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoi
hocam şu eski bim fotoğrafının hatrına yine bime gidip elinize o kırmızı gofretten alıp foto çeker misiniz 2008 before 2021 after tarzı bi konu da açınbunu yapalım mı nolur @Citizen
-
Yaklaşık 600 TL lik malzeme göndermişler tüm şirketler bu değerlerde gönderiyor. Marketler çok pahalı maalesef -
iadei koli hazırlayıp sizde onlara gönderin. Hadlerini bilsinler onlar şirketse siz daha büyük bir şirketsiniz.
-
ben de gelim mi
-
Bana ver
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelonben de gelim mi
gel ama sıkılırsın
|
izayoi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
bunu yapalım mı nolur @Citizen |
hocam şu eski bim fotoğrafının hatrına yine bime gidip elinize o kırmızı gofretten alıp foto çeker misiniz 2008 before 2021 after tarzı bi konu da açın
|
|
Adam hayatında ilk defa ramazan kolisi görmüş, şaşırıyor. Bu yazılımcıların hayatı bir başka oluyor demek ki. |
Citi bey çok yakışıklı adamsınız. |
Benzer içerikler
- kargoyla yemek gönderilir mi
- küçük çatlak kaç günde iyileşir
- kilo aldıran iğne
- csb nedir
- kolun üstüne yatmak
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X