Şimdi Ara

dün komşu aradı plakaları çalınmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    siz şu apartmandaki cr-v sahabımısınız diye sordu

evet benim deyip heyecan yaptım ilana verdiğim cr-v için aradı sandım
    ben sizin karşı apartmanda oturuyorum dün gece arabamın plakalarını söküp çalmışlar dikkat ettim sizin katın her yanında mobese kameraları var bunlar size mi ait diye sordu

evet benim
    bizim apartmanı gören kameralarınız var rica etsem kayıt alabilir miyim diye sorunca ben de kameraların kayıt yapmadıklarını üstelik dükkan vs olmadığım için kaydetmenin özel hayatın gizliliği yasasına aykırılıktan suç olduğunu söyledim ve kameraları apartmanda görüntülü diafon olmadığı zamanlarda diafon niyetine taktırdığımı anlattım

bu arada merak edip sadece plakalar mı çalınmış diye sordum
    evet çok garip ama plakaları güzelce söküp götürmüşler araçta zarar yok dedi
    siz zaten gerekli yerlere başvurmuşunuzdur geçmiş olsun deyip kapattım

bu aynı apartmandan 6 ayda ikinci mobese görüntü talebi oldu
    daha önce de apartmanda bir daireye giren hırsız için kapıya gelip görüntü istemişlerdi

• Çalışmayan kameraları sökün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu plakaların çalınması mı kameraların işlevsizliği mi yoksa komşuların sizden kamera kayıtlarını istemesi mi. Len bu ne biçim konu.
  • Anlayan anlatsın mevzu nedir

• Adam da ne yapsin polis ugrasmadigi icin sizi aramis. Genelde polisler kaydi sen bul getir diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Adam da ne yapsin polis ugrasmadigi icin sizi aramis. Genelde polisler kaydi sen bul getir diyorlar
    geçen hafta kapının önünde ehliyetsiz serseriler trafik kazası yapınca 20 yaşındaki polis memuru da kayıt istemeye gelmişti
    aynı cevabı verdim
  • hırsızlık için kullanacakları araca takabilirlerbizim tanıdığa da oldu hemen karakola bildirdi ve yeni plakasını aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kameraları aktif hale getirseniz daha iyi olmaz mı hocam kapının önünde sizin araca vurup biri kaçsa o zaman keşke deyip aktif hale getireceksiniz sizin arabaya bir şey olmadan yapın bari bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Kameraları aktif hale getirseniz daha iyi olmaz mı hocam kapının önünde sizin araca vurup biri kaçsa o zaman keşke deyip aktif hale getireceksiniz sizin arabaya bir şey olmadan yapın bari bunu
    ip kamera hepsi
    depolama yok
  • "kameraların kayıt yapmadıklarını üstelik dükkan vs olmadığım için kaydetmenin özel hayatın gizliliği yasasına aykırılıktan suç olduğunu söyledim"

Kendi başına gelince o kameraları nasıl da çalıştırırsın ama
  • Bizim tanıdığın da başına geldi karakola gitti hırsızlıkta kullanmışlar

• Ne diyon hemşerim sen

• Allah Allah çok acayip yav...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.