Şimdi Ara

Eşiniz kardeşinizin düğününe gelmeyecek olursa, ne yaparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: i have a dream

tekde olsa kardesinin dugune kesinlikle gitmelisin bu cok ozel bir an ve bence kesinlikle kacirmamalisin. Esin ile kardesin ne diye kavga etti bilemiyorum ama esini zorla goturmenin bir anlami yok bence oradada tatsizlik huzursuzluk cikabilir. Cok buyuk bir kavga yoksa esini nazik bir sekilde ikna etmeye calismalisin bence,bunu kardesin icin degil senin icin yapmasi gerektigini seni orada yanliz birakmamasi gerektigini soylemelisin,Yine yok dersede yapacak bir sey yok bence tek gideceksin mecbur.

Aynen bende böyle düşünüyorum..tek de olsa gitmek istiyorsanız gitmelisiniz..eşinizi zorlamanın mantığı yok ..zorlarsanız tartışma çıkabılır eşinizle aranızda,bu seferde sizin huzurunuz kaçar...gelmesini istediğinizi uygun bir dille söylersınız .ama gelmekte istemıyorsa tek gidin..

• evli değilim ama ben kardeşimin düğününe her türlü giderdim. kardeşim tartışmada haksız olabilir ama eşinin anlayış göstermesi lazım. kalkıp oynamasada yinede bir köşede oturması seni yalnız bırakmaması gerekirdi. eşinle bi konuş bence bi daha...

ben kızardım eşime.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleny

quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

tekde olsa kardesinin dugune kesinlikle gitmelisin bu cok ozel bir an ve bence kesinlikle kacirmamalisin. Esin ile kardesin ne diye kavga etti bilemiyorum ama esini zorla goturmenin bir anlami yok bence oradada tatsizlik huzursuzluk cikabilir. Cok buyuk bir kavga yoksa esini nazik bir sekilde ikna etmeye calismalisin bence,bunu kardesin icin degil senin icin yapmasi gerektigini seni orada yanliz birakmamasi gerektigini soylemelisin,Yine yok dersede yapacak bir sey yok bence tek gideceksin mecbur.

Aynen bende böyle düşünüyorum..tek de olsa gitmek istiyorsanız gitmelisiniz..eşinizi zorlamanın mantığı yok ..zorlarsanız tartışma çıkabılır eşinizle aranızda,bu seferde sizin huzurunuz kaçar...gelmesini istediğinizi uygun bir dille söylersınız .ama gelmekte istemıyorsa tek gidin..

Aynen katılıyorum

• ya benimle gelir ya da ben de onun akrabalarına falan gitmem bi daha.öyle şey olmaz
  •  Eşiniz kardeşinizin düğününe gelmeyecek olursa, ne yaparsınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

ya benimle gelir ya da ben de onun akrabalarına falan gitmem bi daha.öyle şey olmaz

Dişe diş Kana kan..
  • Sonrada diyorlar ülkede kadına şiddet var
  • İşin içini bilmeden yorum yapılamaz,yapılmamalı.

Eğer aralarında ciddi bir sorun yoksa eşinizi ikna etmeye çalışmalısınız,zorlayın demiyorum.İkisi orta yolu bulmaya çalışsınlar.
    Eğer kızkardeşiniz gerçekten haksızsa,hatta eşinize kötü şeyler söylediyse gitmemelisiniz.
    Eğer eşiniz hatalıysa,yine ikna etmeye çalışmalısınız.

İnsanın kardeşi de önemli tabi ki,fakat unutmayın ömrünüzü eşinizle geçireceksiniz.Zor durum tabi ki.

Umarım bu sorunu çözebilirsiniz.
  • gelmemesinin meşru nedeni olmalı kişisel kapris yüzünden gitmiyorsa o zaman kötü

bu kadınlar birbirlerini hiç çekemez birader kıskançlık had safhadadır.....

kardeşlerin arasını bozanda bunlardır evlenene kadar canciğer olan kardeşler bu karı milletinin anlamsız çekişmesi yüzünden birbirleri ile küserler

akrabalık bağlarını koparan kimseler işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 12 Nisan 2009; 17:08:20 >
  • eşin senin öz kardeşinin bu mutlu gününe gelmemekte kararlıysa kafasında senin aileni bitirmiş demektir.. o kişiden ne bir iyilik isteyebilirsin artık ne de bir cocuk..kavgalar küskünlükler mutlu gunlerde bitmeli.. eşiniz sizin ailenizin bu mutlu gununde sizi yuz ustu bırakıyorsa ben o kişi hakkında iyi şeyler dusunmezdim.. cocugunuz yoksa boşayın gitsin.. etrafta cok var başka bir tur yok cunku... kucuk yaşta cocugunuz varsa boşamayın dövün.. giderse kendi gider.. cocuk buyukse yine boşayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

ne düğüne giderdim ne de o gün eşimle olurdum. düğüne çiçek ve yazı gönderir kardeşimin mutluluğunu kutlardım.

• Öyle eş almam.Yarın senle küserse sonunu düşünemem...Hadi yaptık hata evlendik diyelim,düzgünce konuşur,biraz duygu katarım işin içine ikna ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurmaurer

eşin senin öz kardeşinin bu mutlu gününe gelmemekte kararlıysa kafasında senin aileni bitirmiş demektir.. o kişiden ne bir iyilik isteyebilirsin artık ne de bir cocuk..kavgalar küskünlükler mutlu gunlerde bitmeli.. eşiniz sizin ailenizin bu mutlu gununde sizi yuz ustu bırakıyorsa ben o kişi hakkında iyi şeyler dusunmezdim.. cocugunuz yoksa boşayın gitsin.. etrafta cok var başka bir tur yok cunku... kucuk yaşta cocugunuz varsa boşamayın dövün.. giderse kendi gider.. cocuk buyukse yine boşayın..

• quote:

Orjinalden alıntı: onurmaurer

eşin senin öz kardeşinin bu mutlu gününe gelmemekte kararlıysa kafasında senin aileni bitirmiş demektir.. o kişiden ne bir iyilik isteyebilirsin artık ne de bir cocuk..kavgalar küskünlükler mutlu gunlerde bitmeli.. eşiniz sizin ailenizin bu mutlu gununde sizi yuz ustu bırakıyorsa ben o kişi hakkında iyi şeyler dusunmezdim.. cocugunuz yoksa boşayın gitsin.. etrafta cok var başka bir tur yok cunku... kucuk yaşta cocugunuz varsa boşamayın dövün.. giderse kendi gider.. cocuk buyukse yine boşayın..

çok komık gerçekten..varmı boyle bır mantık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 12 Nisan 2009; 18:53:17 >
  • Hiç karışmayın bırakın bayanlar kendi aralarında ne yaparsa yapmsınlar unutmayın ki ikisi de sizin aileniz ikisi de en yakınlarınız, siz karışmayın
  • Bende bunu anlamam. Kesinlikle evlenirken sadece evleneceğin kişiyle anlaşıp evlenmeye karşıyım. Eşinizin ailesiylede hiç yoktan bir bağ olması lazım. En azından düğün dernek olduğunda bir araya gelmeleri lazım.

Kavga sebebi eğer öyle abartı birşey değilse eşinizin kati suretle gitmesi lazım. En azından sizin hatrınıza bunu yapması lazım. Çünkü kızkardeşinizin düğününde tek başınıza kalmanız gerçekten kötü birşey.
  • eşini ikna edemıyosan orta yolu bulması için kız kardeşini ikna et kımse abisine kıyamaz .emınım o senı anlıcaktır. en azından bı gece ıçın gururu bı kenara bırakıcaktır.
  • Valla barıştırmak için çok iyi bir fırsat bence... İnsanın hayatında üç önemli nokta var abi, bu üçüne ne olursa olsun gideceksin. Doğum, düğün, cenaze...
  • ben evli değilim ama tavsiye vermek isterim.ilk önce sorunu sorarım.eğer çözemessen tek gitmeni tavsiye ederim.bişey olmaz ama ben olsaydım eşime karşı aynı şeyi ypardım ona karşı tevki olarak.elbet sanada fırsat doğacaktır.düğüne gidersin milletle merhabalaşırsın.sonra ortamdan uzaklaşırsın
  • Tüm arkadaşların fikirlerine teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.