Şimdi Ara

Eşit ağırlığım, yetiştirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum, matematiğim kötü diye bu sene yatıp kalkıp mat çalıştım. diziler ve modüler aritmetik hariç eksik konum yok matta. Sosyalim tyt çözüm 8'li de 10-12 civarı geliyordu, hedefim için çok kötü bence (15k). Edebiyatım bitti. Feni mayısta halledeceğim. Yani demek istediğim ikinci oturum kısmı harika giderken tyt'de o güzel netleri yakalayamadım bir türlü,bunun nedeni fen ve sosyal. ikinci oturuma çalışmaktan birinciye profesyonelleşecek vakit bulamadım. Halledebilir miyim? Sosyalde coğrafya yüzünden düşük yapıyorum. Feni ve coğrafyayı yeniden başlayacağım, denemelerle beraber bu vakitte yetiştirebilir miyim? Çok stres yapıyorum, sürekli bir plan yapma girişiminde buluyorum kendimi. Nolur bir akıl verin.

• Bende seninle aynı durumdayım dilciyim bu zamana kadar tyt çalışmadım dilden 70 net yapıyorum türkçem 28 sosyalim 10 matematiğe yeni yeni başladım ama temelim yok denecek kadar az. TYT matta 0.25 net barajını geçemeyeceğim diye korkuyorum artık.
  • mayısa kadar türkçede eksik konularını kapatıp her güne bölüm denemesi at mayısta, ben geçen yaz mat1'i 3 ayda hallettim bayağı kötüyken. 20 net altına inmiyordum ağustos gibi. iki ay ciddi bir zaman, 0,25 barajını geçememen için hiçbir neden yok. tabi ben kendimi sakinleştiremiyorum ama dışarıdan bakınca gerçekten kuruntu bunlar ya, sakin olup temelden al her şeyi. ciddi bir zaman var gelecek hafta değil ki sınav. temel konular için gayet yeter, ben de sakin kafayla düşündüm ve rahat yetiştirebileceğimi anladım sana bunu söyleyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagine_ -- 21 Nisan 2018; 19:28:12 >
  • üslü köklü rasyonel çalış geçersin banko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler teşekkür ederim yorumlarınız için rahatlattınız beni bugün temel kavramları tekrar ettim yarında rasyonel sayılar çalışacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.