Şimdi Ara

Eşit Ağırlık 18 bin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam konuyla alakasız ama netlerinizi merak ettim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Bence olur hocam önümüzde bu sene sayısallar fazla diye düşünüyorum sayısalların bazı bölümlerinde kontenjan artışı da var
  • swarley- kullanıcısına yanıt
    TYT:Türkçe:31,50 Sosyal:20 Mat:17,50 Fen:0
    AYT:Edb-Sos:32,25 Mat:21,75
  • ermisrick kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam hamda 9k yapıp eskişehiri bile kazanamamak üzer insanı
  • Beykent Üniversitesi nasıldır sizce?
  • Şu doğru nette artık iş ilanında fakülte belirtmek yasak ama işverenler ozellerden kacio koç bilkent degilse bahsettiginiz okullarda burslu olduğunuzu belirtip çok iyi ingilizce bilirseniz is imkanı büyük bürolarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eskişehirde 10 kişilik azalma var ama tıpa da bu sene kontenjan açıldı önümüzdeki sayısalcıların çekilmesi için iyi fırsat bence siz girersiniz

• Letonya L kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten %100 bursu özele girdim yatayım geçeyim yok bu devirde diğerlerinden bir adım önde olmak zorundasın bu da dil bilme ihtiyacı doğuruyor

• Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Fikrim yok :(

Doğru hocam ama mesela biliyorum bazı büyük uluslarası isler yapan bürolar sadece istanbul ankara koç bilkent mezunlarini alıyor mesela iyi bir devlet hukuk yerine kötü bir özel hukuk önerilmez mesela

Evet haklısınız ama kötüden kasıt tabela üniversitesi olması diye düşünüyorum devlet üniversitelerinde de bazı sıkıntıların olduğunu duydum sıkıntı her yerde gibi duruyor aslında

Yani cok kaliteli yerler için dediğim okullar önemli taşradaki devletler ve bilkent koç dışı hukuklar önemli bulunmuyor onun dışındakiler zaten avukatı sömürme derdinde şu an piyasada

Açıkcası ben şuan hukuk fakültesinde öğrenci olmasam ders saydırıcam çünkü hukuk yazmazdım diyorum ama bu sıralamalarda başka ne yazabilirim hiçbir fikrim yok eşit ağırlıkta çok çeşitlilik yok.En mantıklı itü ekonomi v.s geliyor.
    2 mi olacaksınız sene kaybı olmadan direk yerleşip ders saydirip kalınan sınıftan baslanio mu güzelmiş hocam cevremde çok hukukçu var en büyük yanlış vakif ünilerinin çok açılmasi oldu açıkça çevrede ne kadar mal tanıdık varsa onları oraya yerleştirmek için ve bu yüzden bi enflasyon var yargı paketi falan numara zaten mühendislik gibi oldu olay herkes soyluyor 10 15 swne once tip gibi iş garantisi veren bir bölümü bitirdiler bu yüzden iyi okul olacak ve kendini gelistireceksin avukatlık icin yani sertifikalar 2 yabanci dil gibi bu arada siz hangi hukuk fakultesine giriyorsunuz simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letonya -- 20 Temmuz 2019; 4:20:20 >
    3.sınıf olucam başlanıyor.Kırıkkale üniversitesindeyim.Tabi üniversiteden üniversiteye değişiyor ama şimdiden ders içeriklerini ve transkriptimi çıkardım üniversitelere gidiyorum soruyorum genelde olumlu dönüş alıyorum.Bu arada bence hukuk düşünen arkadaşlar istanbul hukuk öğrencileriyle v.s bir konuşsun iyi durumdaki fakülte öğrencileri bile umutsuz ama yine olsa yine aynı şeyi yazarlar çünkü tm de çok alternatif yok ben şimdi kimseye hukuk yazmayın diyemem ne yazacak adamlar pdr v.s daha beter durumda.İşletme bana kalırsa iyi üniversitelerde okunursa güzel bölüm.
    Hıı hocam senelik ise senelik hukuklar ivin sorun olmaz peki bu yıl siralamaniz kaç birde kredi tutmamasi durumunda illa bazı dersleriniz bazı okullarda o dersten azdır ne oluyor alttan alma durumu mu oluyor ?

• Babanızın parası bol değilse vakıf üniversitelerine bakmayn gençler. Burslu gideceksiniz 80-100k daki adamla aynı sınıfta olacaksın çoğunun altında arabası kısaca sizi onlardan ayıran sadece başarı olacaktı onuda paralarıyla satın almış olacaklar ve ortamda net bir şekilde Fakir genç siz olacaksınız . Gidin devlet üniversitelerine neyi eksik

• quote:

Orijinalden alıntı: ermisrick

TYT:Türkçe:31,50 Sosyal:20 Mat:17,50 Fen:0
    AYT:Edb-Sos:32,25 Mat:21,75
    Obp kaç hocam? Aytniz 2 net fazla benim tyt 3 net fazla sizden 24k geldi. Bu kadar yığılma mı var ya?

Dönemlik olanlarda sıkıntı yapmıor evet birkaç ders alttan alma durumum olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertewq23

Obp kaç hocam? Aytniz 2 net fazla benim tyt 3 net fazla sizden 24k geldi. Bu kadar yığılma mı var ya?

Alıntıları Göster
    88,77 hocam obp ama 400 geri attı beni sıralamada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.