Akan Trafikte Açık Kapı
Herkese merhabalar,
Başıma bir kaza geldi. Karşı şoför park ettiği aracına girmek için kapıyı tamamen açıp akan trafikte kapatmaması sonucu benim de sola kaçma imkanım olmadığından dolayı ve hava yağmurlu olduğundan dolayı ani frenin hem benim aracım için hem de arkamdan gelen araçlar için daha büyük bir mesuliyete sebebiyet verebileceğinden dolayı duramadım ve karşı şoför de akan trafikte kapısı açık kalınca kapıya çarptım. Ayrıca fotoğrafta gördüğünüz üzere adam tam park edememiş aracın bir kısmı yolda ve kapıyı da tamamen açınca kaçamadım ve ayrıca park ettiği yer durağın biraz ilerisi. Mesafe 15 metreden kısa olduğu için ayrıca parkın yasak olduğu yer. Fakat adam üste çıkmaya çalıştı ve ben de trafikte acemi bir şoför olduğumdan dolayı üstüme geldi fakat olay yerinde olanlardan birkaç kişi benim haklı olduğumu söyledi. Karşı şoför acemiliğimi kullanarak polis çağırmayalım dedi benim de o an ki stresimden dolayı aklıma gelmedi. Pazartesi günü oturup tutanak tutarız dendi. Fotoğraflardan göreceğiniz üzere sizce kim haklı ve ne yapılması gerekir? Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum iyi günler
Ekli dosyalar
HP Omen 15 dc0xxx Batarya Tavsiye
Herkese iyi günler. Yaklaşık 3 yıldır hp omen 15 laptopunu kullanıyorum ve bataryanın şiştiğini fark ettim. O yüzden arka kapak tam olarak kapanmıyor ve kasaya zarar verebilir gibi duruyor. Bu model için batarya tavsiyeleriniz var mıdır. Biraz araştırdım fakat hangisi ne kadar kaliteli pek anlamadım.
HDD hız sorunu
Sistem nasıl?
5600-5700 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi
|
Eşit Ağırlık 18 bin
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.362 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar