Şimdi Ara

HDD hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bugün WD 1 TB Harici Harddisk aldım. Hız testleri beni tatmin etmedi bu tip cihazlarda ideal hız mıdır? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

HDD hız sorunu

• Bağlantınız USB 2.0 gibi görünüyor.
  • Kasamın önünde bulunan USB 3.0 Portuna taktım neden böyle oldu acaba?
  • ermisrick kullanıcısına yanıt
    everything usb
    USB 3.2 Speed Comparison & Drive Benchmark
    https://www.everythingusb.com/speed.html

Arka portlarda durum nedir?

Biraz bakındım. Güncel sistemlerde ve güncel HDD'lerde kabaca 150 MB/sn civarı.

Çeşit çeşit USB 3.x standartı da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 28 Ağustos 2020; 18:53:29 >

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Birazdan arka portları deneyeceğim hocam bakalım orada ne sonuç verecek
  • Cidden fark yarattı hocam teşekkür ederim bu hız sizce nasıldır?
    HDD hız sorunuC
    Eh işte

Kullandığınız anakartın çipsetine, yüklü olan çipset sürücüsüne, diskinizin USB ile sağlayabildiği hıza göre değişir.

Bu arada sanırım biliyorsunuzdur; sonuçlar sıralı okuma/yazma hızı. Pratikte ancak çok büyük dosyalarla işlem yaparken bu hızlar söz konusu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 28 Ağustos 2020; 19:51:31 >
    Hız iyi. Arkadaşın bilgisayarı turbo olabilir Normal bilgisayarlarda böyledir.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda verdiğim linkte 170-180 MB/sn USB hızında HDD'ler var. Bu nedenle demiştim

Bende artik bilgisayar yok () ama en son çalıştığım şirketteki proje bilgisayarları (2014 sonu), o zamanın en hızlı harici diskleri (WD, Seagate) ile 110-120 MB/sn hızla iletişiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 29 Ağustos 2020; 1:20:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.