Şimdi Ara

Eşit Ağırlık 18 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eşit ağırlıkta 18 bin yaptım.Hukuk hariç başka bir bölüm düşünmüyorum şu anlık,hedefim Dokuz Eylül'dü ama olması imkansız gibi.İstanbuldaki vakıf üniversiteleri nasıldır(Maltepe,Altınbaş,FSM,Beykent)ayrıca devlet olan Medeniyet var.Bunun dışında Anadolu Hukuk var aklımda siz ne öneririniz bu vakıf üniversitelerinde okuyan kişiler var mı?

• Sıralamamız çok yakın. Ben de bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin hedef neresiydi? ve sizde mi hukuk istiyorsunuz?
  • ermisrick kullanıcısına yanıt
    15k civarı bekliyordum 20k geldi tam. hukuk istiyorum bu üniversiteleri iyice araştırmak lazım özellikle vakıfları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.
    Hocam %100 bursla okumanın etkisi olmaz mı?Mesela Maltepe'nin avantajı mezun olduğum zaman Mavi Diploma veriyor Altınbaş Köln ortaklığı var
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle her vakfı araştırmak lazım derinlemesine
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam iyi niyetiniz için.Geçen seneye göre en yakın gelen devlet Anadolu orayı yazacağım tabi ama İstanbul insanın kendini geliştirmesi için kilit bir yer o yüzden vakıflar kafamı çeliyor birde Mavi Diploma,Üniversite ortaklıkları var ama gönlüm hep Dokuz Eylülde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o sırlamayı nasıl yaptınız hocam biz mezunuz yapamadık hocam
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam gün içinde kafam ne kadar alıyorsa o kadar çalıştım,düzenli çalıştım bu kadar oldu yeterli bana keşke İzmir'i garantileyecek kadar olsaydı ama buymuş elimden gelen buymuş diye düşünüyorum
  • ermisrick kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi Üniversitem olan Mef Üniversitesini tavsiye etmek istiyorum ama gelir mi bilemedim

• İstanbul Aydın üniversitesi için ne düşünüyorsunuz hocam? Tercihlere yazacak mısınız? Vakıf yazıp yazmamak konusunda çok aradayım

• Türkiye birincisi bile olsam vakıf üniversitesi yazmam paralı eğitime karşıyım
  • Yazarım ama gelme ihtimali çok düşük tabii ki
  • BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    Hocam pozitif yorumlar çok duymadım orası ve Okan hakkında ama ben de sizle aynı süreci yaşadığım için kafanızı karıştırmak istemem ama ben yine bilgi vereyim Okan,Aydın,FSM,Medipol çok sıcak yaklaşılan üniversiteler değil bilginiz olsun eğer başka bildikleriniz varsa sıralamamız yakınsa özelden de konuşabiliriz
  • Koç,Sabancı,Özyeğin olsa bile mi karşısınız
  • Benim de sıram sizinkine yakın hocam bursayı düşünüyorum ben aslında eskişehir olmaz gibi geliyor umarım yanılırım kontenjan azalışı v.s sıram (17638)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisrick

Koç,Sabancı,Özyeğin olsa bile mi karşısınız
    Evet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.