Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIK 29 BİN, HACETTEPE İNG İŞLETMEYE GİRER MİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eşit ağırlıkta 29 bininci oldum hacettepe ingilizce işletmeye girer miyim ? en son 60 binde kapatmış ama hukuk vs artık tercih edilmiyor diye endişeleniyorum lütfen kesin giriyim çok istiyorum :((( nolur birileri bir şey desin çok korkuyorum o kadar ilerler mi

• ahahah geçen sene 60k ile kapatmış bölüm bu sene 62k ya gerilemiş :D 28 bine mi ilerleyeceğini sanıyorsun trol kardeşiim :D o sıralamalarda olsan çoktan ybs yazmıştın zaten ankaradaysan bile gazi ybs falan yazardın yani beğenmedim trolü.. pdr falan da yaz ne me lazım :D

• troll falan değilim , başkentte ybs var sadece özelde de okumak istemiyorum 79k başkent ybs , gazi de istemiyorum

• kardeşim bu sene de 70k 80k aralıgında kapatır o bölüm sen mezun olana kadar 100k bandına gelir yaklaşık olarak şimdiden hayırlı olsun gelmeme ihtimali %1 bile değil hayırlı forumlar :D

• çok teşekkkürler umarım gelir 29k da ybs hariç yazabileceğim başka bir şey yok maalesef , fikrin olursa bekliyorm

• rahat girersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022içinnolurolsun 2 kullanıcısına yanıt

marmara almanca gelmez, 38k ile aldı en son en kötü 20 22 arası kapatır ist üni ybs ingilizce bu sene ilk kez açacak onu yazabilirsin gelebilir belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler :) inşallah

• Nerdesinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max 40k ya çeker ,girersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.