Şimdi Ara

Eşit ağırlık bölüm tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'e geçtim ama hala karar veremedim ne okuyacağıma.Sosyal hizmetler benim icin cok uygun bir meslekti ama atamalar yuzunden ikinci bir bolum olarak okumayi dusunuyorum.
    Psikolojiye ilgiliyim diye dusundum ilk bolum onu okuyayim yaninda sosyal hizmet dedim.Ama psikolojinin is imkani da sıkıntılı sanırım.Ve de ben klinik psikolog ya da psikiyatristlik değil de daha çok psikoloji alaninda arastirma yapmak istiyorum arastirma gorevlisi oluyor sanirim.Sosyal psikolojiye ilgim var.

4 yillik psikoloji okuyup Tus a girmek, ardindan yuksek lisans yapmak ve kendimi gelistirmek icin ayriyeten bazi egitimler almam gerekmis.Bir psikolog yazmisti bunlari yaklasik 10 yil egitim ve baya bir para gidecek.Is imkani da goz onunde.Insan bu kadar parayi tıp a vereyim 6 yil egitim alayim isim de hazir daha iyi diyor.Ama sayisalim iyi olsaydi zaten dusunmeden tıp seçerdim.

Bir de psikoloji disinda saglik alanina ilgim var hastanelerle cok hasir nesir oldugumda ilgi duymaya basladim ozellikle laboratuvar ortami..

Velhasıl esit agirlik alaninda en iyi abidik gubidik olmayan,önü açık bir meslek var mıdır ya da sayisalini daha iyi bir seviyeye getirip bu meslegi secebilirsin diyebileceginiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avukatlık,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.