Bildirim
EŞİT AĞIRLIK - KAYNAK VE KANAL TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tonguç akademi= edebiyat ve dil anlatım
Şenol hoca = matematik
Coğrafya ve tarih hakkında bilgim yok
Arkadaşlar boş sıralama sorularını yoğun bir şekilde cevaplıyorsunuz fakat birçok insana lazım olacak konulara cevap vermiyorsunuz. Biraz daha yardımcı olmaya çalışalım lütfen.
Benim gözlemledigim kadarıyla özellikle sözel alanlarda youtube eğitmenlerinin atladığı çok nokta oluyor. Sözel konuları kitaptan bu konu çıkar çıkmaz demeden çalışmak(edebiyatta çok detay çıkmıyor, ama sen yine de bak) gerek.
Matematik ve Fen için Youtube kanallarını takip edebilirsin.
Hocalara Geldik iyidir, yormaz ve öğretir.
Sözel kısımda hangi yerlerin önemli olduğunu bilmediğim için hocanın vurguladığı yerler benim için değerli. Onun için kaynak tavsiyesi istemiştim.
Tonguç Akademi'nin sınav öncesi son tekrar videosu var. Burada ağırlık verdiği konulara ağırlık vererek çalışabilirsin.
Tamamdır, teşekkürler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coğrafyada yavuz tuna ile hocalara geldik iyidir türkçe dil bilgisinde öznur saat yıldırımı izleyip not tutmuştum oldukça iyiydi edebiyatta da kadir ışıktı sanırsam benim hocam kanalında oldukça detaylı ve iyi anlatıyordu matematikte de hocalara geldik iyidir güzeldir
Kaynak olarak edebiyatta limit el kitabı ve güvender lys edebiyat konu anlatımlı iyiydi türkçede birey b altınanahtar karekök limit yayınları iyi dil bilgisi konu anlatımında limit el kitabı veya pandül yayınlarının defteri işini görür bence
Teşekkürler hocam.
Hocam Netleriniz nasıl
Ben de bu sene gireceğim ben beğendiğim kullandığım kaynakları söyledim sadece
Hocam dershane denemelerinde 11. Sınıfta 70 75 civarlarındaydı 2 aydır genel deneme çözmüyorum sadece türkçeden deneme çözüyorum o da 34 civarlarında
Matematik ve Geometri - Hocalara Geldik, Ceyhun Hoca ve MatAkademi
Edebiyat - Harun Ardıç ve Edebiyat Seminerleri
Coğrafya - Yavuz Tuna
Tarih - OK Tarih
Felsefe - Didem Hoca
Çok teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- altuğ güneş kaç yaşında
- antitusif 2024
- üniversite okumak mantıklı mı
- kırık obp ile tıp kazanmak
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X