Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIK BÖLÜMÜ GEREKSİZDİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve bunun sebebi sistemin saçmalığıdır, yazının devamını okumadan yorum yapmayın.

ÖNCELİKLE TYT ZORUNLUDUR VE HERKESİN YAPMASI GEREKİR
    şimdi size Eşit Ağırlığın neden gereksiz olduğunu ve sadece TYT + AYT matematik çalışarak nasıl Eşit Ağırlıkta derece yapabileceğinizi göstereceğim.

Öncelikle şu sonuca bir bakalım;

EŞİT AĞIRLIK BÖLÜMÜ GEREKSİZDİR!

VE ŞİMDİ ÖNCELİKLE bu sonucu yapan arkadaşı tebrik ederek konumuza dönelim,

Gördüğünüz gibi bu arkadaşımız Eşit Ağırlık derslerinden (MATEMATİK-SOSYAL) sadece matematiği yapmış ve sosyalde neredeyse hiçbir soruyu yapmamış.
    Şimdi arkadaşımızın Eşit Ağırlık sıralamasına bakıyoruz, kaç yazıyor 3990. Bakın şimdi olaya,

Siz Eşit Ağırlıkçısınız diyelim TYT'yi herkes yapmak zorunda olduğu için yaptınız ve iyi bir sonucunuz var.
    AYT'de ise SOSYAL derslerinin (tarih, edebiyat, coğrafya...) hiçbirine çalışmadınız fakat sadece AYT MATEMATİĞE çalıştınız.
    Sınav sonucunda TYT 100-120 AYT Sosyalde 0 AYT Matematikte 39-40 net yaptınız. HOOOOOOOP direkt olarak EA'da 4k içindesiniz en kötü.

BU SAÇMA SAPAN SADECE MATEMATİK VE SAYISAL ÜSTÜNE KURULU SİSTEMDE NE YAPMALISINIZ PEKİ?
    Çok basit, sayısal olmak zorundasınız. TYT'ye çalışacaksınız ve AYT Matematiğe çalışacaksınız illa ben ekstra bir bölüm derslerine çalışmak istiyorum diyorsanız sayısala yani fene çalışacaksınız. Çünkü AYT Matematiği yaptığınız zaman direkt olarak EA'da kazanmış oluyorsunuz ekstra fen yaparsanız sayısalda da kazanmış oluyorsunuz.

VE EN BÜYÜK HAKSIZLIK NE BİLİYOR MUSUNUZ? Sadece matematik yapan bir sayısalcı EA'da derece yapabilirken Sadece matematik yapan bir EAcı Sayısalda derece yapamıyor.
    EŞİT AĞIRLIK OKUMAK TAMAMEN GEREKSİZDİR. HER ŞEY GAYET AÇIK.

KONUDA HER ŞEY KANITLI VE GAYET AÇIKTIR, TARTIŞMAYA KAPALIDIR, BU SİSTEMİN DİREKT OLARAK DEĞİŞMESİ GEREKMEKTEDİR.

quote:

Ekstra olarak dil bölümü de gereksiz sayılabilir, çünkü TYT Fulleyen ve YDT'de 40-50 net yapan bir sayısal TYT'de 50 net yapıp YDT de 80 net yaparak fulleyen bir dilciyi sıralamada geçebiliyor. Halbuki buradaki dilci arkadaşımız sayısalcıdan kat kat daha iyi ingilizce biliyor ama işte sistem. 50 net üstü YDT yapan bir dilcinin öncelikle sadece TYT çalışması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronauns -- 18 Temmuz 2019; 23:51:8 >

• Sayisalda ilk 4000 e girmek için 70 uzeri ayt yapmak gerekiyor ve siz 40 ayt netiyle 4000 e girebilecekken buna söyleniyormusuz ?
    Bi zahmet oturup sayisalcilar gibi çalişin yapin sizde yüksek netler.
    Bende isterim az matematik yapayim kimsede beni geçmesin. Ama öyle bir dünya yok malesef.
    Aslinda sayisallara gòre çok daha fazla şanslisiniz daha da söyleniyorsunuz.
  • Hocam cok haklisiniz. Ea'larin cok hakki yeniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maalesef dedikleriniz doğru ayrıca 0 sosyale gerek yok çünkü aytde süre fazlasıyla yeterli ve sosyalde zorlamıyorlar,iyi bi tyt ve iyi bi ayt mat yapan arkadaşım 15 sosyal netiyle eada 4.6k oldu..ben de aynı şekilde tyt,ayt mat ve fazlasıyla sosyal çalıştım hatta benim sosyal netim 35 ama ben 5.9kdayım
  • Yüzde yüz ea dan bölüm isteyen birinin durduk yere sayısal olup fkb çalışması mantıklı mi sanki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru sayısı yüzünden oluyor bence bunlar sınav zor olur kolay olur o her sene değişir ama adam gibi bir sistem getirip insanların hakkını yememek bu kadar zor olmamalı sadece TM için de değil bu aynı şekilde MF arkadaşlar içinde benzer durum var adam mühendislik istiyor fiziği iyi ama biyolojisi o kadar iyi değil ve çalışmasına rağmen yapamıyor fakat biyolojisi iyi olan birisi onun önüne geçiyor. En azından eskisi gibi puan ayrımı gelse güzel olabilir. Bu biyoloji muhabbeti çok sığ bir örnek farkındayım ama çok fazla hak yeniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın

eşit ağırlık seçenlerin bir çoğunun amacı yok zaten matematikten kaçmak için seçiyorlar ben ne tm'ciler gördüm tm'de matematiğin önemsiz olduğunu savunan ya da tm ile mf'nin matematiğinin farklı olduğunu sanan adam bilmiyor boş tercih yapmış

sayısalda acayip rekabet dönüyor. ilk 10k'da herkes fulluyor matematiği neredeyse.

eşit ağırlık seçen adamların &90'nın sözelci sayısal seçenlerin de %80'nin eşit ağırlıkçı olması nedeniyle ortaya çıkan saçma durum
  • Sayısalda çok rekabet var. Okullarda genelde kötü öğrenciler ea seçiyor ve sonuç olarak ortalamaları düşük oluyor. İyi bir eacıyı sayısalcılar geçemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her sayısal öğrencisi potansiyel eşit ağırlık öğrencisidir.

• Sayisalda ilk 4000 e girmek için 70 uzeri ayt yapmak gerekiyor ve siz 40 ayt netiyle 4000 e girebilecekken buna söyleniyormusuz ?
    Bende isterim az matematik yapayim kimsede beni geçmesin. Ama öyle bir dünya yok malesef.

• Söylediklerinde haklısın ama ealar da öyle cok masum değil bu konuda sıkıntı biraz da eşit ağırlık öğrencilerinin tytde iyi netler çıkaramaması. Tytde sayısal kadar net çıkarsalar sadece öğrenci fazlalığından dolayı bir farkı olur sayısalın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ilk100beni bekle

Sayisalda ilk 4000 e girmek için 70 uzeri ayt yapmak gerekiyor ve siz 40 ayt netiyle 4000 e girebilecekken buna söyleniyormusuz ?
    Burada kimse söylenmiyor, kimse sayısal çok kolay demiyor lütfen konuyu doğru okuyun. Burada sözel derslere dair hiçbir bilgisi bulunmayan bir insan sadece matematik biliyor diye sözel bölümlere gidebiliyor. Halbuki sözel bölüme giden biri matematikten önce sözel derslerde bilgili olmalı. Burada söylenmek istenen sistemin saçmalığı.

• Sistemin saçmalığı doğru ama eşit ağırlık mf ye göre çok daha kolay ve az rakip bulunduran bir alan ancak kişi buna güvenerek en ayırt edici derslerden olan matematiği umusamaz ise başarılı olamaz, eşit ağırlığın kolaylığını fırsat bilip, matematiğin üstüne giden, sosyal ve edebiyatı da hiçe saymayıp çalışan kişi şüphesiz ilk 1000 e girer.

• +1

• Tm de ilk binden sonrası çöp 2 bin sıralama versen kabul etmem sayısalda 10-15 bin yapmak iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Tm de ilk binden sonrası çöp 2 bin sıralama versen kabul etmem sayısalda 10-15 bin yapmak iyidir
    Gene 3 bine de gidilecek yerler var.

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:34:29 >
  • TÜRKÇE MATEMATİK?

• Bu eşit ağırlığın gereksiz olduğunu değil haksızlığa uğradığını gösterir hocam bence...Mesela ben ayt matta 38D 2Y yaptım ama tyt berbat ondan 3k oldum...

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuBlinders

Bu eşit ağırlığın gereksiz olduğunu değil haksızlığa uğradığını gösterir hocam bence...Mesela ben ayt matta 38D 2Y yaptım ama tyt berbat ondan 3k oldum...
    Dalgasına gereksiz dedim zaten yoksa tabiki haksızlığa uğradığını gösteriyor. Eşit ağırlık gerekli bir bölüm ama değer bulamıyor.

• Tmler de çalışsın yapsın tyt vs o zaman aslında ben böyle düşünüyorum hocam ya...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.