Şimdi Ara

Eşit ağırlık iş imkanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hukuk okumak stemiyorum. Genellikle PDR ve sınıf öğretmenliğinin önu şuan bile kapali çok fazla mezun var psikolojide devlet zaten az alıyor özelde de iyi bir okul bitirmeyince iş yok

Sayısala geçmelimiyim yoksa eşit ağırlığı zorlamalımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiaosuen -- 3 Mart 2021; 12:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eşit Ağırlık Önü Açık Meslekler 2021

Eşit ağırlık bölümü öğrencileri, çok yönlü ve gelecek vaat eden kariyer fırsatlarına sahiptir. İşte 2021 yılında eşit ağırlık mezunları için talep gören bazı meslekler:

• Pazarlama ve İletişim: Dijital pazarlama uzmanları, sosyal medya yöneticileri ve halkla ilişkiler uzmanları gibi pozisyonlar, pazarlama ve iletişim alanında yüksek talep görmektedir.
    • İnsan Kaynakları: İnsan kaynakları uzmanları, çalışanların işe alınmasından ve yönetilmesine kadar çeşitli görevlerden sorumludur.
    • Finans: Muhasebeciler, finansal analistler ve yatırım bankacıları gibi finans sektöründeki meslekler, mükemmel iş olanakları sunar.
    • Hukuk: Avukatlar, hukuk danışmanları ve yargıçlar gibi hukuk meslekleri, sağlam bir eşit ağırlık eğitimi gerektirir.
    • Eğitim: Öğretmenler, okul yöneticileri ve eğitim danışmanları gibi eğitim sektöründeki meslekler, tatmin edici ve zorlayıcı kariyer yolları sunar.
    • Yönetim: Proje yöneticileri, operasyon yöneticileri ve genel müdürler gibi yönetim rolleri, güçlü liderlik becerileri ve stratejik düşünme gerektirir.
    • Sağlık Bilimleri: Reçeteli ilaç temsilcileri, sağlık yöneticileri ve hastane yöneticileri gibi sağlık bilimleri alanındaki meslekler, hem bilimsel hem de ticari beceriler gerektirir.

Eşit ağırlık bölümünden mezun olanlar, yukarıda belirtilen mesleklerin yanı sıra, medya, sanat ve tasarım gibi diğer sektörlerde de iş imkanlarına sahiptir. Çeşitli ilgi alanlarına ve becerilere hitap eden geniş bir meslek yelpazesi ile eşit ağırlık bölümü, öğrencilere gelecekleri için sağlam bir temel sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam bu ülkede yarın ne olacağı belli değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hukuk dışında boş haklılar, ya da ilk 10binde falan olacan güzel bi bölüm seçecen o zaman iyi ama hukuktada 115k avukat var şu an hukuk fakültesindeki öğrenci sayısı 70k civarında orası da zorlaşmaya başlamış ama olsun hukuk en iyisi, bu arada kaymakamlık sınavlarına pdr psikoloji mezunları da girebiliyor

• kendinemezun kullanıcısına yanıt
    maalesef haklısınız

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    Peki sayısala geçmelimiyim 100-150 bindeki muhendislikleri düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiaosuen -- 15 Eylül 2019; 22:30:3 >
  • Sayısal tam bir amele işi burda hukuk-pdr-psikoloji mezunlarına sallayanlarin, muhendislerin az paraya insaatta amelelik yaptığından haberi yok herhalde. Cidden sosyal konulara yatkinsan doğru yoldasın. Sayısal seç, fen yapamayan ea seçer vs. gibi boş şeyleri de takma. EA öğrencileri bu ülkenin aydınlık yüzüdür sayisalcilar da hayatı rakamdan ibaret sanan kölelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swarley- -- 15 Eylül 2019; 22:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiaosuen

Peki sayısala geçmelimiyim 100-150 bindeki muhendislikleri düşünüyorum
    Hocam hemşirelikte aç kalmazsın 5000 lira maaşın olur, o sıralamada tek tük güzel mühendislik var onları da iyi araştırmak lazım ama onlar da işsiz kalmaz 2000-3000 arası kazanırlar gene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • swarley- kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorum asgari ucretle bile çalışamayan bir suru mühendislik mezunu var fakat esit agirlik bolumleride kisitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiaosuen -- 3 Mart 2021; 12:58:37 >
    Şuan için hemşirelik guzel ama sayisalda asil hedefine(muhendislik dis hekimliği vs) ulasamayan çoğu kişi hemsirelik ve İÖ matematiğe yoneliyor 6-7 yil sonra çok fazla mezun olur ve iş imkanlari azalir diye düşünüyorum

• Jiaosuen J kullanıcısına yanıt
    Hocam her şeyin kötü tarafı olduğu gibi eanin da kötü tarafı o maalesef size o sıralama icin bir sey diyemem ama ilk 10k icin kaliteli bir universitede uluslararasi ilişkiler,siyaset bilimi ve kamu yonetimi,psikoloji,boun ybs vs önerebilirim. Biraz arastirmaniz lazim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swarley- -- 15 Eylül 2019; 23:23:12 >
  • ea da ilk 10k ya giremeyeceksen bence hiç okuma. çünkü tmde iyi bi meslek istiyosan 10kya girip iyi bi okulda iyi bi bölümde okuman lazım. sayısalda sıralama aralığı daha geniş 30 40k ya bile orta düzey mühendisliğe gidip kendini geliştirip iyi yerlere gelebilirsin. hadi mf de çok başarısız olursan bile en kötü hemşirelik yazarsın.

hemşirelikte devlet dışında 5k maaş? :)

• Çalışan adama her mesleğin önü açık

• Ea10=say80k

• Sen bu bebelere aldırış etme en iyisini yapmışsın. İşletme, iktisat, maliye köklü üniversitelerin birinde bitir. Yanında bir de ingilizceyi çak iyide kpss kas kaymakamlığa kadar yolun var.
  • o eşitlik aşırı abartı olmuş da hadi doğru olsa bile 80kya iyi kötü bi bölüm yazarsın mf de tmde bölüm yok.

• swarley- kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin aydınlık yüzü şu anda üstünde oturduğum şey desen daha çok hak verirdim

• Aklı olan sayısal seçer. EA da çok iyi üniversitelerde iibf hariç okunacak yer yok bence. Buna hukuk da dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.